הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

בולדנון בסייקל ראשון

Alpha6278

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
כרגע אני בסייקל מאוד עדין של 250 טסט בשבוע + 20 מג ראד ביום , חושב על להחליף את ה20 מג ראד לבולדנון, זה סייקל ראשון שלי 400 בולדנון זה מינון הגיוני להתחיל ממנו?עם בסיס של 250 טסט כמובן
אני יודע שבולדנון זה חומר ארוך טווח ולוקח לו זמן להכנס והכל.

בולדנון בזבוז כסף, תעלה את הטסט.

נדחף לאשכול
שמעתי שננדרולון זה סטרואיד בונה המסה הכי טוב שקיים .
רציתי לשאול אם מספיק 500 דקה בשבוע ? ביחס עם טסט 500. ואם כדי לשלב פרוירון בשביל חשק מיני ?

אני יודע ש250 זה מאוד נמוך אבל כיביכול עם הראד זה עובד פצצה , אתה חושב שכדאי לעלות מינון?
לפי דעתי בכל זאת תעלה את הטסט ל500 ואם לא אז שיהיה לפחות 400.
אתה גם ככה משתמש אז למה ללכת על מינון כזה נמוך? תעלה את המינון שתוכל להפיק יותר ממה שאתה מכניס לגוף

• פותח/ת השרשור
אני יודע ש250 זה מאוד נמוך אבל כיביכול עם הראד זה עובד פצצה , אתה חושב שכדאי לעלות מינון?
אתה גם ככה משתמש אז למה ללכת על מינון כזה נמוך? תעלה את המינון שתוכל להפיק יותר ממה שאתה מכניס לגוף
צודק… אעלה ל500 ואוריד את הראד. חושב לשלב עוד חומר נוסף עם הטסט לבוסט קטן וחשבתי שבולדנון זאת התשובה , מה דעתך? כרגע אני בשבוע רביעי של הסייקל

נדחף לאשכול
שמעתי שננדרולון זה סטרואיד בונה המסה הכי טוב שקיים .
רציתי לשאול אם מספיק 500 דקה בשבוע ? ביחס עם טסט 500. ואם כדי לשלב פרוירון בשביל חשק מיני ?

ננדרולון אחד הדברים, אפשרי 500 אבל לדעתי לא לפעם ראשונה. 300 גם עובד מעולה.
פרווירון תמיד מבורך למה לא.

צודק… אעלה ל500 ואוריד את הראד. חושב לשלב עוד חומר נוסף עם הטסט לבוסט קטן וחשבתי שבולדנון זאת התשובה , מה דעתך? כרגע אני בשבוע רביעי של הסייקל
לא מבין בכל הסראמים למיניהם אבל סייקל ראשון תשאר רק בטסט לדעתי.
ננדרולון אחד הדברים, אפשרי 500 אבל לדעתי לא לפעם ראשונה. 300 גם עובד מעולה.
פרווירון תמיד מבורך למה לא.
כחול אחד מסדר את העבודה
@nlr666

לא מסכים, אני על 300 וממש מרוצה.
אם זה עובד פצצה אז אל תעלה מינון. תשאר עם מה שאתה כרגע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית