הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בולדנון בסייקל ראשון

Alpha6278

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
כרגע אני בסייקל מאוד עדין של 250 טסט בשבוע + 20 מג ראד ביום , חושב על להחליף את ה20 מג ראד לבולדנון, זה סייקל ראשון שלי 400 בולדנון זה מינון הגיוני להתחיל ממנו?עם בסיס של 250 טסט כמובן
אני יודע שבולדנון זה חומר ארוך טווח ולוקח לו זמן להכנס והכל.

@Viking
מה שמצחיק זה שהוא באמת חושב שאנשים לא יודעים שזה אותו בן אדם עם 2 משתמשים שונים DAVIDLAID וDAVIDSH9

הוא אשכרה עושה שיחות עם עצמו , כאילו אף אחד לא חושד שהשם דומה ושהם מגיבים אחד לשני בפער של דקה-שתיים.
😆
פסיכופט אמיתי

“שלח תמונה של הגוף רגע״

חחחחחחחחחח

תשמע הוא שבר אותי… גם תגובה בהפרש של דקה.. אם לא פחות

נגיד והמטרה הכללית היא לפתח מסת שריר,

“שלח תמונה של הגוף רגע״

חחחחחחחחחח

תשמע הוא שבר אותי… גם תגובה בהפרש של דקה.. אם לא פחות

פסיכופט עחי , צריך כאלה ביחידה
למה אתם כל כך בטוחים שזה אותו אחד
נראה לי סתם נתפסתם בגלל השם צריך להיות דביל כדי לפתוח שני משתמשים לקרוא לשניהם דוד לדבר עם עצמך לדעתי זה לא הוא

למה אתם כל כך בטוחים שזה אותו אחד
נראה לי סתם נתפסתם בגלל השם צריך להיות דביל כדי לפתוח שני משתמשים לקרוא לשניהם דוד לדבר עם עצמך לדעתי זה לא הוא
זו הנחת היסוד שלנו

@Viking
מה שמצחיק זה שהוא באמת חושב שאנשים לא יודעים שזה אותו בן אדם עם 2 משתמשים שונים DAVIDLAID וDAVIDSH9

הוא אשכרה עושה שיחות עם עצמו , כאילו אף אחד לא חושד שהשם דומה ושהם מגיבים אחד לשני בפער של דקה-שתיים.
😆
פסיכופט אמיתי
יא מכוער
כי רואים את זה באופן ברור
נודר אני לא הוא יא יכוער מאיביי

אז לך תגיד את זה לכול המגזימים , וכזכור לי אתה אחד מהם

"קח 400-500 טסט אתה תרגיש אלוהים יעמוד לך הזין על זקנות ואתה תגדל כמו פסיכי"

חרטא ברטה אנשים מגזימים ומשקרים לגבי השפעת החומרים
ואלה שטוענים שאתה גדל כמו מטורף על טסט כנראה דחפו מחט עוד לפני שהרימו משקולת בחיים שלהם

לי אישית הטסט לא עשה כלום

@Viking

😆
פסיכופט אמיתי
מעניין אם הוא צילם את עצמו ושלח למשתמש השני שלו בשביל האוטנטיות. 🤣

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית