עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן, ע"ע דיאטת קיטו.רציתי לשאול האם תפריט כזה יהיה אפקטיבי לגדילה אם עדיין אני בפלוס קלורי מסויים אבל שמורכב לרוב משומן וחלבונים ודל בפחמימה
אני שנאתי מסה בקיטו אבל חיטוב זרם
שים לב שגם יש קיטו ויש סתם קצת פחמימה וזה שמיים וארץ בהרגשה
מחזק1מצטרפת לתגובה!!!
אני באופן כללי לא בן אדם של פחמימות
חיה על חלבון ושומן ורוב הפחמימה שלי היא מירקות(ומהחלבון) ובחיטוב תמיד תמיד על דל כי הכי קל לי להוריד פחמימה, אבל שהתחלתי לעלות במשקל והוספתי פחמימה כי כבר לא היה לי מאיפה להוסיף:sarcastic:
הרגשתי הבדל משמעותי באנרגיה והמשקלים
נסה לראות מה עובד לך ומרגיש לך נכון
אולי לרכז את המעט פחמימה שיש לך לפני האימון וכו
זהו חשבתי לאכול פחמימות רק אחרי אימון וכל השאר שומנים וחלבוניםאני שנאתי מסה בקיטו אבל חיטוב זרם
שים לב שגם יש קיטו ויש סתם קצת פחמימה וזה שמיים וארץ בהרגשה
לא.זהו חשבתי לאכול פחמימות רק אחרי אימון וכל השאר שומנים וחלבונים
בגלל זה בכותרת כתבתי דל פחמימה ולא קיטו, מה שאני מכוון זה תפריט דל פחמימה שהכוונה שאני אוכל פחמימות רק 3-4 פעמים בשבוע ופעם אחת בלבד ביום אחרי האימון ובכל השאר רק שומן וחלבוןלא.
קיטו זה פחמימה אך ורק מירקות ולא לעבור את ה30-40 גרם בערך.
בלי פחמימה בכלל כי אתה חייב שהגוף ייכנס למצב קיטוזיס על מנת להרגיש את כל השוני.
מה אתה מתכוון להשיג בזה?בגלל זה בכותרת כתבתי דל פחמימה ולא קיטו, מה שאני מכוון זה תפריט דל פחמימה שהכוונה שאני אוכל פחמימות רק 3-4 פעמים בשבוע ופעם אחת בלבד ביום אחרי האימון ובכל השאר רק שומן וחלבון
העדפה אישית, אוהב יותר מאכלים "שמנים" ומעדיף לקצץ על חשבון הפחמימות כדי להכניס אותםמה אתה מתכוון להשיג בזה?
יש גם קיטו לסירוגין,בגלל זה בכותרת כתבתי דל פחמימה ולא קיטו, מה שאני מכוון זה תפריט דל פחמימה שהכוונה שאני אוכל פחמימות רק 3-4 פעמים בשבוע ופעם אחת בלבד ביום אחרי האימון ובכל השאר רק שומן וחלבון
דווקא אם הוא מכניס פחמימה למיטב ידעתי זה כבר לא קיטו כיוון שהגוף שלו לא נכנס בכלל לקיטוזיסיש גם קיטו לסירוגין,
אתה לא צריך מושג לדיאטה הזו שאתה רוצה להמציא, פשוט תעשה ותראה איך מרגיש.
דווקא אם הוא מכניס פחמימה למיטב ידעתי זה כבר לא קיטו כיוון שהגוף שלו לא נכנס בכלל לקיטוזיס
אז תעשה ככה. רק תעקוב אחרי התחושת עירנות שלך ושים לב אם אין לך מספיק סוכר, כל עוד אתה מרגיש טוב והביצועים בחדר כושר משתפרים תמשיך ככה.העדפה אישית, אוהב יותר מאכלים "שמנים" ומעדיף לקצץ על חשבון הפחמימות כדי להכניס אותם
אני זוכר ששמעתי גם את ליסה חלבי נגד מעט פחמימות, אני אצטט אותך בערב, תודה.אפשרי אבל לא אידאלי למיטב ידיעתי.
זכור לי שראיתי כמה סרטונים של ד"ר מיקי ישראטל בנושא.
אם מעניין אותך תצטט אותי בערב ואצרף
אשמח אם תצרף:)אפשרי אבל לא אידאלי למיטב ידיעתי.
זכור לי שראיתי כמה סרטונים של ד"ר מיקי ישראטל בנושא.
אם מעניין אותך תצטט אותי בערב ואצרף