הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התייעצות תפריט למסה

Massmenn

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
אהלן חברים,
נתונים :
גובה 1.68
משקל 68
אחוז שומן 13

אני רוצה להכנס לתהליך של מסה לפי החישוב אני צריך לאכול 2.8 אלף קלוריות פלוס קלורי של 300-500

החלוקה שלי היא
195ג חלבון
150ג שומן
160ג פחמימה

רציתי לדעת אם החלוקה הזאת אני עדיין אוכל למקסם את עצמי בתהליך מבחינת צבירת שריר בגלל שהורדתי פחמימה, והעלאתי בשומן וחלבון. או שעדיף לעלות את הפחמימה בתהליך מסה ?
תודה חברים

מה שחשוב לפיתוח מסת שריר זה בראש ובראשונה תוכנית אימוני כוח מותאמת. עודף קלורי (עלייה של 1% במשקל הגוף בחודש) וצריכת חלבון מספקת (1.5-2 גרם חלבון/ק"ג) יעזרו למקסם את התהליך.
אחרי שקבעת סך קלורי וכמות חלבון, אתה צריך להפנות קל' לצריכת שומן מינימלית (סביבות 50 גרם שומן ליום או 0.5-0.6 גרם/ק"ג). אחרי שמילאת את שלושת הצעדים הללו (סך קלורי, כמות חלבון וכמות שומן מינימלית), אתה יכול לחלק את שאר הקלוריות שנשארו לך איך שאתה רוצה.

• פותח/ת השרשור
מה שחשוב לפיתוח מסת שריר זה בראש ובראשונה תוכנית אימוני כוח מותאמת. עודף קלורי (עלייה של 1% במשקל הגוף בחודש) וצריכת חלבון מספקת (1.5-2 גרם חלבון/ק"ג) יעזרו למקסם את התהליך.
אחרי שקבעת סך קלורי וכמות חלבון, אתה צריך להפנות קל' לצריכת שומן מינימלית (סביבות 50 גרם שומן ליום או 0.5-0.6 גרם/ק"ג). אחרי שמילאת את שלושת הצעדים הללו (סך קלורי, כמות חלבון וכמות שומן מינימלית), אתה יכול לחלק את שאר הקלוריות שנשארו לך איך שאתה רוצה.
איך אני יכול לדעת שהתוכנית כוח שאני עושה היא מתאימה לי? אני עושה push pull legs מתאמן כבר כמה שנים בחדכ עם הפסקות

איך אני יכול לדעת שהתוכנית כוח שאני עושה היא מתאימה לי? אני עושה push pull legs מתאמן כבר כמה שנים בחדכ עם הפסקות
למה בחרת את התוכנית שאתה עושה?
היא קידמה אותך למטרות שלך?
אתה עדיין מתקדם איתה?

אני עושה push pull legs
חלוקת התרגילים/שרירים על פני השבוע לא אומרת כלום.

איך אני יכול לדעת שהתוכנית כוח שאני עושה היא מתאימה לי?
אם זו תוכנית שאתה מצליח להתמיד בה ונהנה ממנה, אם אתה מצליח להתקדם בה לאורך זמן, ואם יש עלייה במסת השריר אז זו תוכנית שבנויה טוב ומתאימה לך.
אם זו תוכנית שאתה סובל ממנה אז תשנה את תוכנית האימונים.
אם אתה לא מצליח להתקדם לאורך זמן או שאין עלייה במסת השריר, אז זה אומר שמשהו מפריע לך להגיע אל המטרות שהצבת לעצמך. אתה צריך לבדוק מה לא עובד ולתקן. יכול להיות שהתוכנית לא טובה, יכול להיות שהתזונה שלך לא טובה, שינה לא טובה וכד'.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית