הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לגביי TRT

דניאל_BB8

משתמש מתחיל
33
4
נק' מוניטין:
39
33
4
בחיים לא חשבתי בכלל על סטרואידים אבל לאחרונה התחלתי לחשוב לעומק האם יש באמת סטרואיד שהתופעות לוואי שלו לא רציניות במינון נמוך..

יצא לי לראות אנשים מדברים על TRT ברשת ואומרים שבמינון קטן (לא סגור על הכמות) התוצאות יכולות להיות יפות לטווח ארוך ואיבוד השיער / חשק המיני לא משמעותי בכלל , אם יש סיכוי שזה פוגע בשיער גם קטן לא אקח את זה בחיים אני אחרי השתלה בכלל לול .. אז השאלות הן האם יש פגיעה משמעותית בשיער ובתפקוד המיני? שתיים מה קורה בגיל מאוחר יותר ? והאם יש סטרואיד שנחשב קל יותר ביחס לאחרים? נ.ב אני לא מחפש להתחרות וזה לא מעניין אותי מעוניין להיות חטוב וגדול במידה שתראה לי לנכון ואם יש בוסט שיכול לתת לי את זה בעבודה בווליום גבוה אז למה לא בעצם?
מה הבדיקות שצריך לבצע לפני צריכה של סטרואיד כזה בכלל ? והאם ניתן להשיג אותו בארץ במחיר נורמלי?

TRT לא יתן לי,מילימטר באימונים.
זה אני אומר בבטחון מלא!
מינון כזה,לא יגרום להתאוששות שיא,לא יגרום לסינטזת חלבון מוגברת וכו וכו,שסייקל ״אמיתי״
יודע לעשות.

במיוחד אצלי שאני לדוגמא עם 4.8 ננומל,אקבל 80מג לדוגמא,זה יביא אותי אולי אולי,לתחילת הנורמה התחתונה..
לגבי ה80 ננמול ותחתית הסקאלה זה לא בהכרח קשור לרמת טסט נמוכה, זה תלוי באיך אתה מגיב.
וזה כן יעזור לך המון באימונים. להיות על רמות טסט יציבות בריאות או גבוהות מעט לאורך זמן מאוד עוזרות בהכל

אתה ממשיך לרשום שטויות אה?
בוא אתקן אותך, במקרה מתחשק לי כרגע..
הדבר שאפשר לטעון שאני אובססיבי אליו הוא לעזור לאנשים. רוצה לעזור לבן לשפר את החיים שלו כי אני לא אוהב לראות אנשים במצב כזה.
אין טעם לכתוב לך שוב תתבגר כי אתה משום מה תכתוב לי חזרה 🙁
לא רואה איך לטחון נושא שוב ושוב עוזר לבנאדם או משתמש מסויים אבל בסדר, העיקר שאתה מרגיש טוב עם עצמך כי 'עזרת' למישהו בLBS

להיות על רמות טסט יציבות בריאות או גבוהות מעט
לאדם כמוני(עם רמה של 4.8-5.6)
עם המרה גבוה לאסטרוגן
שיקבל נניח פרוטוקול של 125 מג מחולק לשתיים
יביא אותי אולי,לרמה ״יציבה״ אך נמוכה.
רמה גבוהה אין סיכוי..
ולכן לא תיהיה השפעה רצינית על האימונים.

כן לוחץ 100 לחמישיות, עם סקוואט 185 לחזרה(עם פציעה לצערי) ו200 דד לרבעייה(השבוע יהיה לחמישייה אל תדאג בובי)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כן לוחץ 100 לחמישיות, עם סקוואט 185 לחזרה(עם פציעה לצערי) ו200 דד לרבעייה(השבוע יהיה לחמישייה אל תדאג בובי)
אחלה של נתונים חבר
מה הגובה ומשקל?
תן בראש

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
TRT.

במיוחד אצלי שאני לדוגמא עם 4.8 ננומל,אקבל 80מג לדוגמא,זה יביא אותי אולי אולי,לתחילת הנורמה התחתונה..
אני הייתי 2.4 ו85מג שמים אותי ב40nmol בפיק, ו30 ביום הכי נמוך שלי.

TRT לא יתן לי,מילימטר באימונים.
זה אני אומר בבטחון מלא!
מינון כזה,לא יגרום להתאוששות שיא,לא יגרום לסינטזת חלבון מוגברת וכו וכו,שסייקל ״אמיתי״
יודע לעשות.
..
אם אין לך מושג מה אתה מדבר עדיף שלא תגיד כלום.

חזרת לא לכבד את דעתו של האחר.
אני סיימתי כאן
אשמח שלא תצטט אותי ואו תגיב לי על נושאים
אי אפשר לנהל איתך דיון
תודה רבה
חבר, מה שאתה אומר זה לא דעה, זה סילוף של האמת והמציאות, לא מעניין אותי אם תעלה על טיפול או לא, אם תחייה בחרא של עצמך או לא (סליחה על השפה) , אותי מעניין דבר אחד, נתונים ועובדות בשטח ומה שאתה מדבר זה שקר ומטעה אנשים שיגיעו לפוסט הזה בעוד שנה ויגידו ״בן35 אמר שטיפול טסט הוא חרא ולא תורם כלום אז הוא כנראה צודק״ ובגלל התגובות החסרות ביסוס שלך ימנעו מעצמם קוו מחשבה תקין.

הגיונית, אם בן אדם מרגיש חרא על 5nmol ויעלה על טיפול ויגיע אפילו רק ל15nmoo קבוע, זה שיפור של פי שלוש ברמות, וזה לא רמות של טבעי שדועכות לאורך היום, זה רמות קבועות של 24/7, זה שיפור עצום מבחינת התאוששות, אימונים, שינה, מצב רוח, לבידו ותפקוד כלל מערכות הגוף, שלא נדבר על בוסט אסטרוגן שמגן על רעילות מוחית.

אז חאלס לזרוק עובדות שקר לאוויר, זה שזאת דעתך, תפאדל, אבל אל תפרסם אותם בפורום כשהם שקר מוחלט.

אתה רוצה לחיות כמו שאתה רוצה לחיות וזאת זכותך תעשה מה שאתה רוצה אבל לרשום ״זה אני יודע בבטחון מלא״ יודע איך ?! עלית בכלל על טיפול הורמלי פעם ? בצורה תקינה ? אני יודע בוודאות שלא! אני על טיפול כבר מעל שנה, אני יודע קצת יותר ממך.

קראת מחקרים? מאמרים ? לוגים של אנשים חוץ מהפורום ביזיון הזה ? אני מניח שלא, 20 איש אומרים לך שאתה טועה ואתה עדיין חושב שאתה צודק, בחירה שלך, אבל אל תפיץ עובדות לא נכונות זה כל מה שאני מבקש.

ותסמוך עלי שאני אמשיך לצטט פה כל אחד ולהגיב על כל נושא אם אני אראה דברים כאלה, החוסר מידע והפרוטוקולים המפגרים שהולכים בארץ הזאת חייבים להיפסק וגם אם אני ״אציל״ אדם אחד מלהקשיב למידע שגוי מבחינתי עשיתי את שלי, מה הוא יעשה אחר כך בחירה שלו, אבל מבחינתי אני יודע שהוא יודע את הנתונים הנכונים ויכול לעשות החלטה מושכלת.

יום מעולה.

@liavv ממש מזיז לי המוניטין השלילי שלך. אבל כנראה שלך זה אומר משהו אז שלא תרגיש מקופח, החזרתי באותו מטבע.

נערך לאחרונה:
@Snorlax jr
אח
זה לא היה צריך להגיע למקומות כאלה..
פשוט לתת דעה
והצד השני יקח או לא,לא אמור להיות אכפת לך 😃

ושנמשיך לכבד אחד את השני
אמור להיות אכפת לי כי אכפת לי מאנשים אפילו אם אני לא מכיר אותם ברמה האישית.
ככה אני אבל אחרי שהליצן שם למעלה התחיל להגיב לי כי הוא קיבל מחזור
אני עזבתי את הנושא, נשבר לי ה***.
תהנה במצב שלך

אמור להיות אכפת לי כי אכפת לי מאנשים אפילו אם אני לא מכיר אותם ברמה האישית.
ככה אני אבל אחרי שהליצן שם למעלה התחיל להגיב לי כי הוא קיבל מחזור
אני עזבתי את הנושא, נשבר לי ה***.
תהנה במצב שלך
עזוב רגע תנושא שלי בצד.

**לא אומר מי אשם**
אנחנו לא צריכים להגיע לטונים כאלה
ולא להשמצות כאלה ואחרות
בשביל מה זה טוב?
זה גלש מעבר
וזה לא לעניין

וואלה התנסחות נוראית באשכול הזה, הפורום הפתיע אותי לרעה.

לא משנה כמה אתם רוצים לעזור לבנאדם, אם אתם מתנסחים בצורה כזאת הוא בחיים לא יקשיב לכם.

@BeN35 אני לא מכיר אותך מעבר לפורום, ואני לא איזה פסיכולוג או משהו, אבל: לפי איך שזה נשמע אתה כן בדיכאון, טסט נמוך, חוסר עניין בחשק מיני ועוד דברים שכתבת הם כן תסמינים של דיכאון. יכול להיות שאני טועה, ואני לא מכיר אותך מעבר למקלדת, אבל נשמע שיש לך דיכאון, ונשמע שעם כל מה שהולך לך בבית (ואני ממש לא רוצה להיכנס לפרטים מעבר לזה פה בפורום ציבורי, זה החיים הפרטיים שלך) זה רק הגיוני שזה יקרה לך. ואני לא יודע אם אתה מודע לזה, אבל צריכת קפאין יכולה לתרום לדיכאון, ואתה שותה כמות שמספיקה לגדוד, קח בחשבון.

אולי אם הייתי משתמש בחומרים הייתי יודע ואומר אחרת, אבל לדעתי, לפני שאתה בכלל חושב על סייקל כזה או אחר, לך לטיפול פסיכולוגי ו/או פסיכיאטרי, אני מאמין שזה יעזור לך הרבה.

אבל זו רק דעתי, תעשה מה שבא לך. תפסיקו לדחוף לו מזרקים לתחת.

וואלה התנסחות נוראית באשכול הזה, הפורום הפתיע אותי לרעה.

לא משנה כמה אתם רוצים לעזור לבנאדם, אם אתם מתנסחים בצורה כזאת הוא בחיים לא יקשיב לכם.

@BeN35 אני לא מכיר אותך מעבר לפורום, ואני לא איזה פסיכולוג או משהו, אבל: לפי איך שזה נשמע אתה כן בדיכאון, טסט נמוך, חוסר עניין בחשק מיני ועוד דברים שכתבת הם כן תסמינים של דיכאון. יכול להיות שאני טועה, ואני לא מכיר אותך מעבר למקלדת, אבל נשמע שיש לך דיכאון, ונשמע שעם כל מה שהולך לך בבית (ואני ממש לא רוצה להיכנס לפרטים מעבר לזה פה בפורום ציבורי, זה החיים הפרטיים שלך) זה רק הגיוני שזה יקרה לך. ואני לא יודע אם אתה מודע לזה, אבל צריכת קפאין יכולה לתרום לדיכאון, ואתה שותה כמות שמספיקה לגדוד, קח בחשבון.

אולי אם הייתי משתמש בחומרים הייתי יודע ואומר אחרת, אבל לדעתי, לפני שאתה בכלל חושב על סייקל כזה או אחר, לך לטיפול פסיכולוגי ו/או פסיכיאטרי, אני מאמין שזה יעזור לך הרבה.

אבל זו רק דעתי, תעשה מה שבא לך. תפסיקו לדחוף לו מזרקים לתחת.
תודה רבה אחי
לקחתי לתשומת ליבי

יותר חשוב לי עכשיו,לתקן את הסיטרא עחרא שניהיה כאן..

קראתי הכל והכל בסדר
אתה אמרת איך אתה מרגיש ואז מתוך כאב אמרת דברים שהם לא נכונים מדעית אש אנשים שנאמנים לאמת תיקנו אותך ועל הדרך אולי פגעו בך בצורה כזאת או אחרת
אני בטוח שלא היה להם כוונה לפגוע בך בצורה ישירה, זה פשוט כדורים סוררים שנפלטו במלחמה על האמת כי אתה כן אמרת דברים שהם לא נכונים מדעית ואני זוכר מדברים שכתבת בעבר שהעלת רמות הטסט בשיטות כאלו ואחרות בעבר כן הועילו למצב שלך
נקודה למחשבה, וכן שפועלים מרגש אז לפעמים אומרים דברים לא נעימים או לא נכונים

בסדר היה נגמר, גלש קצת המים מהסיר אבל היי כבר נכבה האש, הכל טוב, רק תרגיש טוב

פרו טיפ - עכשיו זה חודש אדר, שמחה עוזרת להורמונים וגם לרמות טסט, תהיה שמח זה גם מצווה וגם יעשה לך טוב, פורים קטן שמח חבר

תגובות נמחקו, אזהרות חולקו. פעם הבעה יחולקו השעיות לצמיתות כי נמאס לי מהגנון שהולך בפורום לאחרונה

תחזיר את קולד פייר
כבר ריצה מאסר עולם

• פותח/ת השרשור
אין אובססיה. יש רצון לעזור לבן אדם.
מה הבעיה שלך איתי מאמי? נראה שעדיין לא התאוששת מהאשכול הקודם שהתכתבנו.
ולדעתך זה דחף מזעזע כי כנראה אתה לא מבין לפי התגובות שלו בפורום(רוב) שהוא לא מצליח באימונים והשלים עם המצב שלו במקום לטפל בזה.
אגב, לדבר על טיפול ברמות טסט נמוכות זה לא כ"כ לדחוף את האף שלי לחייו האישיים כשהוא כותב על זה רבות בפורום.
תתבגר ילד.

בדיקות דם
ולגבי קריאטין, לא משנה איך אתה בוחר לקחת העיקר שיהיה 5 גרם ביום

הבנתי תודה , נניח אני רואה את הדו"ח אפשרי לקחת אותו ? מה הטווח הנורמלי? יש איזהשהם מאמרים באנגלית שאני יכול לקרוא עליהם והם אמינים ?
Trt testosterone replacement therapy
טסט זה סטוראיד לכל דבר עם תופעות לוואי,לא הייתי מתעסק עם שטויות רוצה סייקלים ?תרביץ ,זה כוסות רוח למת אם אתה לא באמת בדפיציט של טסט .
הבנתי תודה , מה התופעות לוואי של סייקלים לא קלישאות ? יש לך מאמר רציני שאני אוכל לקרוא עליו בנושא? עברית/אנגלית לא משנה

@BeN35

נשמה שורה תחתונה כולנו רוצים בטובתך ,אתה כותב דברים בפורום ציבורי ,זה לא בלוג, ואחרי קרוב לארבע שנים שאני קורא את ההודעות שלך הרגשתי צורך ליהיות ישיר איתך.
אלה החיים שלך תחיה אותם כרצונך אבל אני מבין את ההתרעמות של החברים פה ,בטח כמישהו שצעיר ממך בשלוש שנים ,קשה לקרוא את הנבואות המורבידיות שלך , מצטער מאוד אבל לא תשכנע אותי שהחיים עבור גבר נגמרים ב40.

@Viking
היתה לי רק בעיה עם ההתנסחות.. זה הכל.
אני מקבל ולומד מכל אחד כאן.

לא רוצה שוב להיכנס לזה,אבל ניסיתי כל טיפול אפשרי
שפרופסורים רשמו לי.
הרגשתי נהדר תוך כדי וסיוט אחר כך
לכן הבנתי שזה לא בשבילי.

באשר לגיל 40 אני מאחל לך שה׳ יפרחן אותך 🙄
הכל תלוי בתרכובת החיים,אחד מרגיש שזכה,ואחד מרגיש ת׳עבן..
.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית