הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתקדם שרוצה להתחיל

Rontal2

משתמש מתחיל
11
1
נק' מוניטין:
1
11
1
אחרי 12 שנים אני רוצה לבדוק את הנושא , אני 190 ס''מ שוקל 97 כל תוכנית חיטוב לא שומרת לי מספיק על מסת השריר , רוצה לקבל יעוץ רק בנושא חיטוב . לא צרכתי מעולם , אני מודע לחוקי הפורום אבל איך אדם לא מקושר כמוני בכלל יכול להגיע למצב של רכישה . אשמח ליעוץ של חומרים למתחילים

מה ההשוואה הזו בין איכות חיים לתחרות?
מישהו אמר שאיכות חיים פחות חשובה מגביע מסכן של תחרות בתחתוני דפוקתי?
כל אחד והמטרות שלו והאידיאולוגיה שלו

נאמר פה משהו חכם מאוד !

לקחת סטרואידים זה אורח חיים זה לייפסטיל.
כל אחד בונה ומרכיב לעצמו איכות חיים משפחה עבודה תחביבים אלכוהול סמים וכו'

כולם משוכנעים שהם בכיון הנכון, כל אחד רואה יתרונות וחסרות באורח החיים. הרוב מתמקדים בטוב ומשתדלים לשכנע את עצמם שאין רע. כולם חושבים שהם בסדר והאחר עושה טעות בבחירת דרכו.

אז זהו שאין דרך נכונה וכל אחד בוחר את חייו . זה בסדר לחיות על סטרואידים טסה בסדר חא לחיות על סטרואידים כל אחד יבחר את דרכו.

נכון לא נכון בריא לא בריא אין לדעת !
כולנו מקווים לטוב עושים השתדלות אבל אף אחד לא יודע מה יוליד המחר ובסופו של דבר כולנו מקוים להיות חלק מהסטטיסטיקה ולחיות עד גיל 82 בריאים ומאושרים.

שורה תחתונה סטרואידים יכולים לשפר את רמת איכות החיים השאלה מה זה איכות חיים עבורך ???
אם לבנאדם אחד איכות חיים זה לאכול מה בזין שלו ולשתות אלכוהול עם פחות דגש על מראה ויזואלי ותחושות פיזיות אז סטרואידים זה לא בשבילו !
אם חשוב לך מאוד מראה קטלני כוח והתאוששות קטלנית באימונים סקס טוב הרגשה חזקה וטובה אז ... שווה לשקול ברצינות לעלות על טסט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית