הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אישה שתקועה במשקל עם 1,200קל'

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
התזונאית לא יודעת איך לגרום לה לרדת עוד במשקל.
היא על תפריט של 1,200קל' ומעניין אותי האם נתקלתם במצבים כאלה?

כמה זמן היא כבר על 1200 ?
אם היא יותר מארבעה חודשים לפי דעתי שתעלה 500 קל' לתקופה קצרה של שבועיים ואז תחזור לגירעון.
תוסיף אירובי ומה שצריך

אני מציע בנוסף למה שסנורלקס אמר לוודא עוד פעמיים שבאמת היא סופרת נכון. יש קטע כזה לפספס דברים קטנים עם הרבה קלוריות, שמן בחביתה, חלב בקפה, רטבים וכו וכו. אני יודע גם שיש דעות של תזונאים לא לספור ירקות, אני מניח שהרוב כן אומרים לספור, אבל אם לא סופרים ירקות זה גם חשוב.

וכמה זמן זה כבר ככה?

הכוונה היא, מה עוד היא יכולה להציע לה לעשות חוץ מלהוריד עוד קלוריות?
דברים כמו זה לדוגמא:
כמה זמן היא כבר על 1200 ?
אם היא יותר מארבעה חודשים לפי דעתי שתעלה 500 קל' לתקופה קצרה של שבועיים ואז תחזור לגירעון.
תוסיף אירובי ומה שצריך
יש כל מיני מניפולציות שאפשר לעשות, אבל צריך בשביל זה להכיר את הנתונים של הבנאדם, התהליך שהוא עשה עד עכשיו ואיך הוא הגיב אליהם, ולפעמים גם את האופי שלו והחיים האישיים.

חוץ מזה, ראיתי הוראות של תזונאים שאומרים פשוט: תאכל את זה ואת זה, אל תאכל את זה, בלי כמויות ובלי סיבה מספקת. אני מבין שזה ספציפית לא המצב, אבל יכול להיות שזה סיטואציה דומה רק פחות קיצונית. תזונאי איכותי אמור לדעת יותר דברים מאיתנו ככה שהוא אמור לדעת איך לטפל במצבים שאנחנו לא יודעים לתת תשובה עליהם, ובאופן כללי אם התזונאית הייתה טובה לא היית צריך לשאול אותנו מה לעשות.

היא על תפריט של 1,200קל' ומעניין אותי האם נתקלתם במצבים כאלה?
מה המשקל והגובה? ספר קצת על היסטוריית המשקל והדיאטות בעבר.
כמה זמן היא תקועה?

מצרף תשובה מהאשכול הקודם בנושא: נשים ומשקל

___

לשאלתך, כן. עד כה רק באנשים שחושבים שהם יודעים לספור קלוריות ובתכלס לא סופרים שמן בבישול וטיגון או סופי שבוע. אפילו לא משהו מתוחכם או חבוי מדי.
בכל מקרה משתדל מאוד להימנע בכלל מלהגיע למצב הזה שעל הנייר יש 1,200 קק"ל.

התזונאית עוזרת לה להתמיד, אבל אשמח שתסביר מה הסיבה שאתה ממליץ להחליף?

אם התזונאית לא יודעת איך לעשות את העבודה שלה אז למה להחזיק אותה?
אפשר להחזיק פסיכולוגית באותה רמה שתעזור לה להתמיד.

בכל מקרה אם המדדים תקינים והחיטוב נמשך לאורך זמן ככל הנראה שהייתי מבצע סוג של רוורס דיאט איטי עד להתייצבות על 1,500 קל׳ לפחות ואז יציאה לחיטוב נוסף אם היא תרצה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית