מיהו המאמן הכי טוב בארץ?

4mylgl6

משתמש מתחיל
14
1
נק' מוניטין:
1
14
1
אהלן,
אני מחפש מאמן לצורך ליווי באימונים ותזונה לבניית מסת שריר. אני צריך מישהו רציני ומנוסה, שיכול לעזור גם לגוף הסרבן והעיקש ביותר עם גנטיקה של קרטון. אני יודע שיש הרבה בכיינים שעושים שטויות ואז מכתירים את עצמם כמקרה קשה. אני לא אחד מהם.
אני צריך את המאסטר של כל המאסטרים, שהולכים אליו כשאף אחד ושום דבר לא מצליח. מי האיש?

*ממש מבקש, בלי עצות צד כמו "תאכל יותר", וכו'. תאמינו לי, אני לא חדש בעסק.

השאלה שלי היתה אם מישהו יכול להפנות אותי למאמן רציני ומנוסה שיכול לעזור לי במסגרת של פגישות ואימונים. עדיין ממש אשמח לקבל המלצות.
אחתוך איתך לגוף השאלה שלך.

@StrongEnough הוא מאמן תותח שהוכיח את עצמו ולמיטב ידעתי הוא באזור תל אביב.

שי גולטמן הוא מאמן אגדי שאימן אלופי הארץ, אישיות מדהימה ונדירה, לא תמצא לב ואיכפתיות כמו שלו, מאמן באזור הרצליה למיטב ידיעתי.

אליהו הנקין הוא בעיני אגדת האגדות, לא נראה לי שיש טוב ממנו בארץ, הביא אותי אישית לשיאי ישראל, וכל מה שאני היום זה בגללו. מאמן עם אישיות נדירה, ממש מחיר שפוי ביחס למה שראיתי בשוק. אימן את האלופים הרציניים בארץ. מאמן בירושלים.

את עצמי גם אציע כאן, אני רק מאמן אונליין, לא נשמע לי שזה מה שאתה צריך, לכן אמליץ לך לפנות לאחד מהמאמנים שציינתי למעלה.

אם תרצה פרטים שלהם, אשמח לשלוח לך
למטרות פיתוח גוף, @OA יוכל לעזור טוב ממני, והוא בעצמו מאמן מוצלח ושיאן ישראל.

אם זה באמת מסקרן אותך, אני שולח לך הודעה בפרטי. אני מעדיף לא לקחת את השרשור למקום הזה כדי שהוא יישאר ענייני לשאלה שלי (שהיתה ועדיין על המלצות למאמנים שיכולים ללוות אותי בתהליך).

אתה יכול לשלוח, אנסה לעזור כמה שאפשר

שי גולטמן הוא מאמן אגדי שאימן אלופי הארץ, אישיות מדהימה ונדירה, לא תמצא לב ואיכפתיות כמו שלו, מאמן באזור הרצליה למיטב ידיעתי.

אליהו הנקין הוא בעיני אגדת האגדות, לא נראה לי שיש טוב ממנו בארץ, הביא אותי אישית לשיאי ישראל, וכל מה שאני היום זה בגללו. מאמן עם אישיות נדירה, ממש מחיר שפוי ביחס למה שראיתי בשוק. אימן את האלופים הרציניים בארץ. מאמן בירושלים.

את עצמי גם אציע כאן, אני רק מאמן אונליין, לא נשמע לי שזה מה שאתה צריך, לכן אמליץ לך לפנות לאחד מהמאמנים שציינתי למעלה.

תודה רבה חבר,
בכל מקרה אני עושה ליווי אונליין בלבד ולא פרונטלי.

אם זה יהיה רלוונטי מוזמן לשלוח הודעה בפרטי.
בהצלחה @4mylgl6

תודה על התגובה.
ברור שזה בסוף מתנקז ללהתאמן ולאכול. הסיבה ששאלתי בצורה ששאלתי, היא כי אני כבר אחרי 6 שנים אצל מאמנים-תזונאים שונים, שהצליחו לעזור להרבה אנשים אחרים, אבל לא לי. וכמו שאני מקווה שכבר מובן, משמעת זה לא אישיו אצלי. עניין הגנטיקה, שהרבה אנשים משתמשים בו כתירוץ, עלה דווקא מצד מאמנים שהיו איתי שנה עד שנתיים, רק כדי לבשר לי בסוף שלדעתם אני כנראה מקרה אבוד. בשלב הזה, אני כבר מתחיל להאמין להם.
לגבי הנקודות שכתבת:

1. אני מחפש מישהו שאפשר להיפגש איתו פיזית. עדיף שגם אפשר לעשות אימון ביחד, לפחות פעם-פעמיים.
2. אני נמצא בתל אביב.
3. כמובן שחייב גם להיות מסוגל לטפל בצד התזונתי, אבל הסמכה פורמלית בתזונה זה לא חשוב לי.
4. הדרישה היחידה זה שהוא/היא יהיה תותח וייקח אותי ברצינות. לא מתאים לי אחד שיודע רק לתת לי את הדיפולט ששמור לו במחשב. צריך להבין שיש פה מקרה חמור (אפילו שאתה חולק עליי).
5. מה שצריך.

טל בן משה עושה גם אימונים אישים למיטב זכרוני ויש לך גם את חיים קנפו מישראל בודי

• פותח/ת השרשור

תודה על ההמלצות. אני משתמש חדש באתר, וזה לא נותן לי לשלוח הודעה בפרטי למי שהוא לא אדמין. אני יכול לבקש ממך לשלוח אליי את הפרטי קשר? מקווה שאני לא עובר על החוק פה... תודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית