הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב או מסה

Asaf721

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
בן 17, 1.78, 73 ק"ג, 20% שומן. מתאמן במסה כבר חצי שנה.
אני הגעתי למטרה שלי באחוז שומן ובמשקל אבל לא הגעתי למטרה שלי בגודל של הגוף שלי מבחינת מסת השריר.
הבנתי שמ20 אחוז שומן כבר אין טעם לעשות מסה אבל אני פוחד שאם אני אעשה חיטוב ויוריד את האחוזי שומן אני פשוט אראה קטן יותר ובלי שרירים.

בן 17, 1.78, 73 ק"ג, 20% שומן. מתאמן במסה כבר חצי שנה.
אני הגעתי למטרה שלי באחוז שומן ובמשקל אבל לא הגעתי למטרה שלי בגודל של הגוף שלי מבחינת מסת השריר.
הבנתי שמ20 אחוז שומן כבר אין טעם לעשות מסה אבל אני פוחד שאם אני אעשה חיטוב ויוריד את האחוזי שומן אני פשוט אראה קטן יותר ובלי שרירים.

כנראה שהתהליך מסה שלך לא היה אידיאלי בלשון המעטה.
בחצי שנה של מסה אפשר לצבור המון מסת שריר.

מבחינת השאלה שלך אם מסה / חיטוב זה תלוי בך,
כמו שזה נשמע כרגע אין לך טעם לעשות חיטוב כי אתה פשוט לא תהיה מרוצה מהתוצאה.

אישית למתאמנים שלי שמגיעים עם א.ש גבוה ואני עדיין רוצה להעמיס עליהם מסת שריר אני עושה פשוט
מיני-קאט לתקופה ומחזיר אותם למסה או שלחליפין עובד איתם סביב הניטרלי ומשתדל לסחוט כמה שיותר פרוגרסיב אוברלאוד.

מבחינת תוצאות תעשה מה שבא לך, אין לזה חוקים.

אבל אם אתה על 20 אחוז שומן באמת אז מסיבות בריאותיות הייתי נזהר לעלות במשקל, קח בחשבון.

• פותח/ת השרשור
נתתי לך את כל האופציות שאני מכיר למצבך, תבחר מה שנראה לך שהכי יתאים לך.
הקטע שאני כן גדלתי ממש מאז שהתחלתי אבל אני כן רוצה לגדול עוד אבל אני לא מרוצה מהאחוזי שומן שלי. אם אתה צריך תמונה אני יכול לשלוח לך בפרטי.

אני לא מרוצה מהאחוזי שומן שלי.
ענית לעצמך אחי
תעשה חיטוב.
זה לא ריצת 100 מטר, זה מרתון אל תשכח.
תוצאות לזמן הארוך לא לקצר.
@OA השתדלתי לשחזר את המשפט שלך שכתבת לפני כמה זמן בפורום

הקטע שאני כן גדלתי ממש מאז שהתחלתי אבל אני כן רוצה לגדול עוד אבל אני לא מרוצה מהאחוזי שומן שלי. אם אתה צריך תמונה אני יכול לשלוח לך בפרטי.

מוזמן לשלוח.
בכל מקרה נשמע שאתה צריך מיני-קאט.

הבעיה היא שאני כן רוצה לגדול עוד המסת שריר אבל אני לא מרוצה מהאחוזי שומן
אתה רציני?
אתה לא מרוצה מהאחוז שומן שלך ואתה רוצה להמשיך מסה?
בוא, אעשה את הבחירה בישבילך - תעשה חיטוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית