הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טרן בסייקל מסה

Tokowiw

משתמש קבוע
1,573
716
נק' מוניטין:
1,101
1,573
716
חברים סייקל למסה, שכולל סוסטנון 750 ,הגיוני לשלב טרן? במינון 300? שמעתי דעות לכאן ולכאן בקטע של טרן במסה..דעתכם?

אמאלה עצבים הכי מורגש אצלי אין לי סבלנות לכלום בסייקל לאף אחד חחח

אני כבר חודשיים על טרן ארוך ,התחלתי ב300 השבוע העלתי ל400 ,אני על 3 נוגדי דכאון וחרדות אז אני לא סובל מכל הקטע המנטלי,מה שכן אני רגיש כמו ילדה בת 13 בשיא הווסת הראשונה שלה ,אין יום בלי דמעות ,כל דבר נורא מרגש אותי בטירוף ,ואין דבר יותר משעשע ממפלצת רגשנית .

• פותח/ת השרשור
אני כבר חודשיים על טרן ארוך ,התחלתי ב300 השבוע העלתי ל400 ,אני על 3 נוגדי דכאון וחרדות אז אני לא סובל מכל הקטע המנטלי,מה שכן אני רגיש כמו ילדה בת 13 בשיא הווסת הראשונה שלה ,אין יום בלי דמעות ,כל דבר נורא מרגש אותי בטירוף ,ואין דבר יותר משעשע ממפלצת רגשנית .
חח 3 נוגדי דיכאון ?? בו זמנית ? וגם אני נעלב וריגשי רצח משטויות כשאני על טרן חחחח

חח 3 נוגדי דיכאון ?? בו זמנית ? וגם אני נעלב וריגשי רצח משטויות כשאני על טרן חחחח

הייתי על ציפרלקס לפני,וואלה נתן שקט אחרי שנים של רעש אבל גם אנס לי את המיניות אין חשק או שזקפות חלשות או שהכל במקום אבל לא יכול לגמור גם אם החיים שלי תלויים בזה,היום יחד עם הפסיכיאטר מצאנו איזון בין לוסטרל 50 מ"ג
טרזודיל 50 מ"ג
וולבטרין 150 מ"ג
טפו טפו הכל דופק 😃

אני כבר חודשיים על טרן ארוך
ואלה יש לי בבית ויאל טרן ארוך כמעט מלא ואני כל יום מתלבט להכניס 200 בשבוע או לא???
זה הבעיה עם טרן חומר טיל אבל לא כל אחד מסוגל לסבול אותו.
לטעמי היה לי יותר קל עם טרן קצר.
רם טרן קצר הצלחתי למשוך 6 שבועות 2 סייקלים.
טרן ארוך אחרי שבועים שלוש אני מתחיל להשתגע טיפה
אולי אולי אשלב 50 מג 3 פעמים בשבוע עם הקוקטייל שאני כבר נמצא איתו

העניין הוא כזה היום רוב האנשים לוקחים חומרים
כאילו זה c4 לפני אימון
טסט זה דבר מאוד עוצמתי
לקחת טרן דקה זה חומרים שהם חזקים ממנו
ולא צריך לדחוף אותם אלה אם מתחרים ,
אנשים מוותרים על עבודה קשה באימונים ותזונה
ומעדיפים לקחת חומר כזה או אחר
תקיאו דם באימונים תקפידו,על התזונה
ואפשר להתקדם המון
ולא להפך לקחת חומרים ולהתאמן חצי כוח
קודם כל שאתה מתאמן ואתה על טרן אתה עובד פי 3 יותר חזק וכל הסטרואידים שלוקחים צריך משמעת של גרמני!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית