עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה מטורף פה אם 6 או 3 ארוחות מסתכמות באותה כמות בסוף היום? אותו דבר*די מטורף לאכול 6 ארוחות ביום ולדעתי גם מיותר, למה לא לדחוף הכל ל 3-4 ארוחות גדולות יותר?
התכוונתי שמבחינתי אישית זה די מטורף לוגיסטית להתעסק עם ארוחות 6 פעמים ביום, גם כשהייתי אוכל הרבה יותר ממה שעכשיו הייתי אוכל גג ארוחות ביום ומקסימות איזה שווק חלבון בין לבין אבל ברור שזה עניין של העדפה אישית ונוחות, פשוט יש אנשים שעדיין חושבים שחייב לאכול כל 3 שעות אחרת אתה פוגע בגיינז.מה מטורף פה אם 6 או 3 ארוחות מסתכמות באותה כמות בסוף היום? אותו דבר
עניין של נוחות ועדיפות
תלוי מה אתה מגדיר כל ארוחה, אם תפוח זה ארוחה זה לא מטורף לוגיסטית, לשטוף ולאכול..התכוונתי שמבחינתי אישית זה די מטורף לוגיסטית להתעסק עם ארוחות 6 פעמים ביום, גם כשהייתי אוכל הרבה יותר ממה שעכשיו הייתי אוכל גג ארוחות ביום ומקסימות איזה שווק חלבון בין לבין אבל ברור שזה עניין של העדפה אישית ונוחות, פשוט יש אנשים שעדיין חושבים שחייב לאכול כל 3 שעות אחרת אתה פוגע בגיינז.
אפשר הכל, אמרתי את זה פשוט בעיקר בגלל זה:תלוי מה אתה מגדיר כל ארוחה, אם תפוח זה ארוחה זה לא מטורף לוגיסטית, לשטוף ולאכול..
כנל עוד 1001 דוגמאות
גם אם זה 6 ארוחות מבושלות אפשר פשוט לחמם במיקרו..
יש אנשים שעדיין חושבים שחייב לאכול כל 3 שעות אחרת אתה פוגע בגיינז
אפשר הכל, אמרתי את זה פשוט בעיקר בגלל זה:
יש אנשים שעדיין חושבים שחייב לאכול כל 3 שעות אחרת אתה פוגע בגיינז
*די מטורף לאכול 6 ארוחות ביום ולדעתי גם מיותר, למה לא לדחוף הכל ל 3-4 ארוחות גדולות יותר?
מה לא מסתדר? מבחינתי זה די מטורף ו(לא רק מבחינתי) מיותר ולא נחוץ. מיותר ולא נחוץ כי זה מיתוס:קצת לא מסתדר...
מטורף (אולי מילה חזקה מדי אבל מילא) מבחינת התעסקות עם אוכל, לשבת ולאכול ארוחה 6 פעמים ביום (לא, תפוח אני לא מחשיב כארוחה אלא כנשנוש, כנ"ל שייק חלבון), אבל שוב דיברתי ספציפית עליי מהבחינה הזאת.חייב לאכול כל 3 שעות אחרת אתה פוגע בגיינז