הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבי בטן לאחר צריכת קריאטין

אליקו919293

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
אהלן, אני התחלתי לקחת קריאטין לפני שבוע וחצי, פעם אחת כל יום לוקח כפית שטוחה עם שייקר אבקת חלבון, לפי מה שכתוב בהוראות.

בערך באותו זמן שהתחלתי לקחת התחילו לי כאבי בטן, ובנוסף כאשר יש כאבי בטן אז יש גם מן רעשים כאלה בגוף כאילו זה מתעכל או משהו. עכשיו הכאבי בטן מופיעים אחרי שאני אוכל ארוחה, וגם נמשכים אחרי יותר מ3 שעות שסיימתי לאכול.
לא שיניתי שום דבר או הוספתי לתפריט, אני אוכל ומתאמן אותו דבר. האם יכול להיות גם שזה חיידק בקיבה? כי זה קרה לי בעבר אבל כשהיה לי חיידק זה היה כאב ממש כואב שלא יכלתי אפילו לזוז והייתי מקיא, פה הכאבים באים והולכים אבל ברמה יחסית קטנה ממה שהיה לי, וגם עם הכאב יש לי דחף לעשות קקי.
אולי זה בגלל שאני לא שותה מספיק מים?
האם זה למישהו זה קרה? האם להפסיק?

זה יכול מאוד להיות כתוצאה מהקריאטין (תופעת לוואי מוכרת). גם לשייק חלבון יכולות להיות תופעות דומות אצל חלק מהאנשים.
תנסה לקחת קריאטין לבד עם קצת מים (בלי חלבון) למשך כמה ימים ותראה אם יש שינוי.

• פותח/ת השרשור
זה יכול מאוד להיות כתוצאה מהקריאטין (תופעת לוואי מוכרת). גם לשייק חלבון יכולות להיות תופעות דומות אצל חלק מהאנשים.
תנסה לקחת קריאטין לבד עם קצת מים (בלי חלבון) למשך כמה ימים ותראה אם יש שינוי.
אני לוקח כבר שנה אבקת חלבון ואין תופעות.
אז אתה אומר השילןב של קיראטחן ואבקת חלבון זה מה שעושה?

קריאטין הוא תוסף די מיותר, אם יש לך ספיקות על הנזק שאולי הוא גורם לך, פשוט תוותר עליו.

אני לוקח כבר שנה אבקת חלבון ואין תופעות.
אז אתה אומר השילוב של קריאטין ואבקת חלבון זה מה שעושה?
לא, אין אינטרקציה שלילית ביניהם, וגם אין שום יתרון לצריכה שלהם ביחד.
הרעיון הוא לבודד את הסיבה לתופעות שאתה מרגיש, לכן הצעתי לקחת קריאטין לבד לכמה ימים נוספים.
אם אחרי כמה ימים התופעות ממשיכות אתה יכול לנסות לרדת ל-3 גרם ביום ולראות מה קורה,
או פשוט לוותר עליו לגמרי - זה מה שאני הייתי עושה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית