הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מאוכזב מעצמי

IdoCalisthenics

משתמש פעיל
545
78
נק' מוניטין:
87
545
78
וזה לא בגלל שאני לא משקיע. אני משקיע המון ובטוח שמגיע לי יותר.
קצת רקע - שקלתי בעבר 100 קילו, הורדתי, עליתי במסת שריר כי פשוט לא הייתה לי כלום, יש לי כוח ביחס למשקל גוף שלי שהוא בסדר גמור, אני רץ המון ולמרחק והמטרה שלי היא להיות אתלט ולכן אני רוצה להיות עם אחוזי שומן מאוד נמוכים. עד לפני חצי שנה הייתי סופר קלוריות, אני מבין דחיסות קלורית והיום אני אוכל 3 ארוחות ביום שנראות בערך אותו הדבר.
בוקר -
שייק שמורכב מ: 40-60 גרם שיבולת שועל, סקופ חלבון, 15 גרם שקדים, בננה בינונית, 200 גרם פירות יער, מים, ומוכן.
צהריים -
מנת חלבון גדולה, בין 300-500 גרם של עוף טחון (קציצות), פחמימה בקושי שם משהו, לרוב יהיה תפא\בטטה.
ביניים -
3 פריכיות 25 קל עם ממרח תמרים ויוצא לאימון היומי.
ערב -
סלט ירקות ענק עם 15 גרם בערך של שמן זית, קוטג' שלם וזהו בערך. (אני לא שוקל, הגרמים זה לפי מראית עין)
אני בטוח שאני בגירעון קלורי. אני רק לא מבין למה הגוף שלי לא מוריד באחוזי שומן. ככ עצבני ומאוכזב, אני נותן הכל ומתבייש בזה, במיוחד בשנים האלה של הנעורים, לא שאני עושה את זה בשביל מישהו\י בגילי כי אני שם על כאלה שלא נראה להם ... אלא בשביל עצמי, רוצה להרגיש טוב ולהיות מסוגל לבצע כל דבר אירובי\אנאירובי במשקל גוף (סטים כבדים וסיבולת). הייתי מגדיר את המטרה הראשונית שלי - קוביות בבטן, לפחות זה, להרגיש את זה אחרי אף פעם יהיה לי ממש נחמד. אני מודע לזה שאני סוג של סקיני פאט. מסה אני פשוט לא יכול לעשות, אני רוצה וצריך להרגיש קל בריצות שלי ובאימוני כוח - סיבולת ואפילו בגיבושים המתקרבים.
זה הסרטון, לא עשיתי FLEX, זה אחרי ארוחת בוקר - תודה וסליחה שאני ככה חופר, משתף כאן כי אין לי בגדול עם מי לשתף, אחלה יום לכולם

(התמונה הרביעית שצולמה מגובה הפופיק קצת מוזרה כן חח היא פשוט מתארת מאוד טוב את מה שאני רואה וחש ביומיום, עם המותניים הרחבות האלה שאי אפשר להיפטר מהן)

75.5KG - 183CM, אחוז שומן זה נתון לעיניכם, לא מבין מספיק
דעות\עצות יעזרו המון

קודם כל אתה בסך הכל חצי שנה בדיאטה בלי לספור קלוריות.
מאוד קשה להגיע לתוצאות מדויקות אם המדידות לא מדויקות.

יכול להיות שאתה צורך יותר מידי קלוריות, יכול להיות שירדת המון במשקל והגוף עבר אדפטציה,
יכול להיות שהקטנת NEAT בלי כוונה, יכול להיות סתם חוסר במסת שריר...

בסופו של דבר כדי לקבל צורה "יפה" אתה צריך מסת שריר ואז פשוט להתחטב,
כמו שאמרתי לך מאוד קשה לקבל תוצאות מדויקות בתהליך לא מדויק, צריך גם גנטיקה שתהיה לטובתך.

בכל מקרה אין לך מה להתייאש, חצי שנה זו תקופה של כלום ושום דבר, אם אתה רואה התקדמות בשקילות וההיקפים אני לא רואה סיבה לעצור.
במידה ונתקעת זו בעיה אחרת ובכללי אני תמיד בעד להיוועץ באיש מקצוע שיוכל לתת לך כלים להמשיך בחיטוב.

בהצלחה חבר 🙃

נ.ב,
תכף יבואו להגיד לך ש"חייב אירובי בחיטוב!!!",
אל תתרגש.

נערך לאחרונה:
אני לא המבין הכי גדול בקוביות, זה אף פעם לא עניין אותי מספיק.
אני יודע שבכמה דקות אני יכול להוציא קוביות אם אני רוצה, אבל פשוט לא מתחשק לי.

איך אני מוציא קוביות בכמה דקות?

1. מגלח את השיער על הבטן. השיער עושה צל שמסתיר את הקוביות, כי קוביות זה עניין של תאורה.
2. עושה שיזוף לגוף, גוף כהה משחק עם התאורה טוב יותר.
3. מצטלם עם תאורה טובה, הרי זה עניין של תאורה.
4. עושה כמה כפיפות בטן בשביל הפאמפ כמה דקות לפני התמונה.

אתה בטח אומר לעצמך, מה הקטע? אני רוצה קוביות כמו באינסטגרם, ושל דוגמנים בלי כל השטויות האלו.

אז זהו שזה מה שהם עושים. שים לב שלהם אין את שביל האושר על הבטן כמוך (במקרה שלי זה יער האושר). להם יש תאורה הרבה יותר טובה משלך, והם כמובן תמיד שזופים.

אבל אתה צודק, יש אנשים עם קוביות כל השנה, למרות שאין להם שיזוף וכל הדברים שאמרתי, אבל שים לב שכמעט לכולם אין שיערות בבטן, ורק תשים לב לזה בתאורה מחמיאה.

עכשיו קצת לדעתי האישית, אם רואים קוביות, מדובר בתת משקל. לא רואה סיבה לרדוף אחרי קוביות, מרדף מיותר.
אם אתה מחפש להשיג בחורה שטחית שגוף זה נורא חשוב לה, בייספס גדול זה משהו הרבה יותר נראה מאשר הבטן שכמעט תמיד מתחת לחולצה.

ואם תשאל אותי, גלוטאוס מעוצב מסקוואט ודדליפט תגרום לבחורה להציע לך נישואין מהר יותר מקוביות.

• פותח/ת השרשור
קודם כל אתה בסך הכל חצי שנה בדיאטה בלי לספור קלוריות.
מאוד קשה להגיע לתוצאות מדויקות אם המדידות לא מדויקות.

יכול להיות שאתה צורך יותר מידי קלוריות, יכול להיות שירדת המון במשקל והגוף עבר אדפטציה,
יכול להיות שהקטנת NEAT בלי כוונה, יכול להיות סתם חוסר במסת שריר...

בסופו של דבר כדי לקבל צורה "יפה" אתה צריך מסת שריר ואז פשוט להתחטב,
כמו שאמרתי לך מאוד קשה לקבל תוצאות מדויקות בתהליך לא מדויק, צריך גם גנטיקה שתהיה לטובתך.

בכל מקרה אין לך מה להתייאש, חצי שנה זו תקופה של כלום ושום דבר, אם אתה רואה התקדמות בשקילות וההיקפים אני לא רואה סיבה לעצור.
במידה ונתקעת זו בעיה אחרת ואני תמיד בעד להיוועץ באיש מקצוע שיוכל לתת לך כלים להמשיך בחיטוב.

בהצלחה חבר 🙃

נ.ב,
תכף יבואו להגיד לך ש"חייב אירובי בחיטוב!!!",
אל תתרגש.

לטעמך אני חייב להעלות את המסת שריר שלי ורק אז אני אקבל את הגוף הזה?
אני חושב שאשקל לעיתים קרובות יותר, זה בסדר לדעתך שאמשיך בחיטוב? אם אמשיך אוכל לראות קוביות? עד כמה שזה נשמע שטותי אבל אני לא אוהב את עצמי ככה ומעוניין לרדת בא.שומן כי לטעמי הם גבוהים..
אני לא המבין הכי גדול בקוביות, זה אף פעם לא עניין אותי מספיק.
אני יודע שבכמה דקות אני יכול להוציא קוביות אם אני רוצה, אבל פשוט לא מתחשק לי.

איך אני מוציא קוביות בכמה דקות?

1. מגלח את השיער על הבטן. השיער עושה צל שמסתיר את הקוביות, כי קוביות זה עניין של תאורה.
2. עושה שיזוף לגוף, גוף כהה משחק עם התאורה טוב יותר.
3. מצטלם עם תאורה טובה, הרי זה עניין של תאורה.
4. עושה כמה כפיפות בטן בשביל הפאמפ כמה דקות לפני התמונה.

אתה בטח אומר לעצמך, מה הקטע? אני רוצה קוביות כמו באינסטגרם, ושל דוגמנים בלי כל השטויות האלו.

אז זהו שזה מה שהם עושים. שים לב שלהם אין את שביל האושר על הבטן כמוך (במקרה שלי זה יער האושר). להם יש תאורה הרבה יותר טובה משלך, והם כמובן תמיד שזופים.

אבל אתה צודק, יש אנשים עם קוביות כל השנה, למרות שאין להם שיזוף וכל הדברים שאמרתי, אבל שים לב שכמעט לכולם אין שיערות בבטן, ורק תשים לב לזה בתאורה מחמיאה.

עכשיו קצת לדעתי האישית, אם רואים קוביות, מדובר בתת משקל. לא רואה סיבה לרדוף אחרי קוביות, מרדף מיותר.
אם אתה מחפש להשיג בחורה שטחית שגוף זה נורא חשוב לה, בייספס גדול זה משהו הרבה יותר נראה מאשר הבטן שכמעט תמיד מתחת לחולצה.

ואם תשאל אותי, גלוטאוס מעוצב מסקוואט ודדליפט תגרום לבחורה להציע לך נישואין מהר יותר מקוביות.

זה נכון, אולי יכול להיות שאני קצת מושפע אבל עדיין יש לי את הרצון הקטן הזה וכן אני ממש שעיר:P:
אז אולי אחדד את הרצון שלי והוא להוריד בא.שומן, לדעתך זאת תהיה טעות אני מבין? ושוב, זה בשבילי ולא בשביל אף אחד
בגדול להראות יותר "defined" \ ברור כזה, אפילו שהמסה של השריר היא לא ממוקסמת

עד מתי שמן יחשב למוקצה?
*כמובן שעניין הבריאות חשוב
אבל למה הרדיפה אחר ״הקוביות״ ניהיה ה-דבר?

• אישית אני מעדיף להיות דב וחזק

• פותח/ת השרשור
אין לך מנוס לעשות מסה, אתה כבר במשקל גוף נמוך ביחס לגוף שלך ועם מסת שריר נמוכה יחסית ואחוז שומן גבוה יחסית
תתחיל לעלות בהדרגה את התפריט שלך, תתאמן חזק, תעשה מסה של כמה חודשים טובים ותשכח כרגע מקוביות.
אני יכול להגיד לך על עצמי שאני עשיתי מסה שנתיים רצוף ורק אז התחלתי חיטוב וגם זה היה איטי ומבוקר.
גם אם תמשיך בגירעון קלורי לא בהכרח שתראה קוביות כי אי אפשר לבחור מאיפה להוריד את השומן, מה שכן - אם תפתח את שריר הבטן אז בחיטוב הבא יהיה להם יותר קל לבלוט

• פותח/ת השרשור
אין לך מנוס לעשות מסה, אתה כבר במשקל גוף נמוך ביחס לגוף שלך ועם מסת שריר נמוכה יחסית ואחוז שומן גבוה יחסית
תתחיל לעלות בהדרגה את התפריט שלך, תתאמן חזק, תעשה מסה של כמה חודשים טובים ותשכח כרגע מקוביות.
אני יכול להגיד לך על עצמי שאני עשיתי מסה שנתיים רצוף ורק אז התחלתי חיטוב וגם זה היה איטי ומבוקר.
גם אם תמשיך בגירעון קלורי לא בהכרח שתראה קוביות כי אי אפשר לבחור מאיפה להוריד את השומן, מה שכן - אם תפתח את שריר הבטן אז בחיטוב הבא יהיה להם יותר קל לבלוט

מסה אני פשוט לא יכול לעשות, אני רוצה וצריך להרגיש קל בריצות שלי ובאימוני כוח - סיבולת ואפילו בגיבושים המתקרבים.

אז כאן זה מסתכם.. אני מבין שאשאר ככה
באסה גדולה
תודה

אז כאן זה מסתכם.. אני מבין שאשאר ככה
באסה גדולה
תודה

חבל שאתה פוסל מסה מהסיבות הלא נכונות, גם מסה של חצי קילו בחודש נחשב מסה.
אני מכיר אינספור ספורטאים ששוקלים 50 קילו יותר ממך ועדיין קלילים ועם סבולת לב ריאה.

• פותח/ת השרשור
חבל שאתה פוסל מסה מהסיבות הלא נכונות, גם מסה של חצי קילו בחודש נחשב מסה.
אני מכיר אינספור ספורטאים ששוקלים 50 קילו יותר ממך ועדיין קלילים ועם סבולת לב ריאה.

אני ברשותך צריך לחשוב אם זה הדבר הנכון בשבילי, במידה ואלך על זה - אני אמור לחשב את הRMR שלי ולהוסיף 200-300 קלוריות וככה להתחיל לעקוב אחרי המשקל פעמיים שלוש בשבוע, זה אמור להעלות אותי חצי קילו בערך בחודש?

אני ברשותך צריך לחשוב אם זה הדבר הנכון בשבילי, במידה ואלך על זה - אני אמור לחשב את הRMR שלי ולהוסיף 200-300 קלוריות וככה להתחיל לעקוב אחרי המשקל פעמיים שלוש בשבוע, זה אמור להעלות אותי חצי קילו בערך בחודש?

אחת האפשרויוןת, כמובן שאי אפשר לחזות את קצב העלייה
אפשרות שנייה זה לקחת את התפריט הקיים לעלות בהדרגה את הקלוריות - לדוגמה - מ 60 גרם ש"ש תעלה ל 80 וכו' וכו'

לטעמך אני חייב להעלות את המסת שריר שלי ורק אז אני אקבל את הגוף הזה?
סביר להניח שזה יראה הרבה יותר טוב.
אני חושב שאשקל לעיתים קרובות יותר, זה בסדר לדעתך שאמשיך בחיטוב? אם אמשיך אוכל לראות קוביות? עד כמה שזה נשמע שטותי אבל אני לא אוהב את עצמי ככה ומעוניין לרדת בא.שומן כי לטעמי הם גבוהים..
לא יודע כמה אתה נשקל עכשיו ואיפה אתה עומד,
אם אתה בתקיעה אני לא רואה טעם להמשיך בחיטוב.

בכל מקרה,
זה ממש לא שטותי ודימוי עצמי זה דבר מאוד חשוב,
אם אתה לא מבסוט מאיך שאתה נראה ויש לך את האופציה לשפר את זה אין שום סיבה שתימנע מזה.

זה נכון, אולי יכול להיות שאני קצת מושפע אבל עדיין יש לי את הרצון הקטן הזה וכן אני ממש שעיר:P:
אז אולי אחדד את הרצון שלי והוא להוריד בא.שומן, לדעתך זאת תהיה טעות אני מבין? ושוב, זה בשבילי ולא בשביל אף אחד
אני מכבד את הרצון שלך, ולמרות שזה לא הרצון שלי, אני מבין אותה.

עצתי לך, לפני שתהיה מתוסכל ואנורקס ותנסה להוריד כל גרם שומן מהגוף שלך. קודם כל תגלח את הבטן, תמצא תאורה טובה יותר, ואז תעשה הערכת מצב.

חבל להיות בדיאטה אינסופית בגלל דיסמורפיה שאתה גורם לעצמך שאתה רק מסתכל על הגוף שלך מזווית לא מחמיאה.

תעשה כמה צעדים כדי לראות את הגוף שלך בצורה מחמיאה, ואז תחליט אלו צעדים אתה רוצה לקחת הלאה, חיטוב או מסה ובכלל פאוורליפטינג.

לא מבין איך 200 ק"ג סקוואט ודדליפט לא שווה לך יותר מקוביות, אבל מבין שכל אחד שונה, זה בסדר.

לא רואים תמונות/סרטון..
לגבי האחוז שומן -תרד במשקל ותראה קוביות ,לא מסובך.
באופן אישי הייתי הולך על מסה ארוכה קודם

ובלי קשר קצת good vibes אחי מה קרה מת העולם ?
תתחיל את היום עם חיוך וכבר עשית 50% מהדרך

דבר איתי

הסרטון מוגדר כפרטי אבל בכל מקרה עם הנתונים שלך אין לך מה לחפש בגרעון אם המטרה היא מראה סופי חטוב. אתה יכול להמשיך לרדת אבל בלי מסת שריר אתה תיראה כמו שלד עד שתראה קוביות ולא כמו מה שאתה מחפש, במיוחד אם אתה סקיני פאט עם א“ש גבוה גם תצטרך לרדת למשקלים כבר לא בריאים. אני יודע שזה לא מה שרצית לשמוע אבל הפתרון הוא מסה נקייה שתשים עליך כמות מכובדת של שריר לפני. אין מה לעשות, זה לא תהליך של יומיים.

אני חושב שחשוב שתתאם ציפיות עם עצמך. ממה שקראתי אתה רוצה להיות חזק, להיות בכושר אירובי, להיות אתלטי, להיות על אחוז שומן נמוך ולהתכונן לגיבושים וזה לא מעט מטרות לנסות להשיג בו זמנית. זה אפשרי, אבל לוקח הרבה זמן.

אני חושב שלחטב כדי להוציא את הריבועים זה לא הרעיון הכי טוב כי אתה תסיים 65 ק"ג של עור ועצמות וגם אז לא בטוח שתראה אותם. לדעתי אתה צריך להעלות מסת שריר, זה לא מחייב לעלות דראסטית במשקל גוף ובאחוז שומן פשוט זה נראה שאין עלייך הרבה שריר כרגע כדי שבאמת יראו אותו.

בשורה התחתונה, להעלות מסת שריר לוקח זמן. אני חושב שלתת תשומת לב לביצועים במכון יהיה יותר טוב ויותר בריא לפחות כרגע במצב שלך. אם תתקדם במשקלי העבודה שלך ותעבוד בצורה שתורמת למטרות שלך (כוח/מסת שריר) ולא תגזים עם משקל הגוף שלך, אין שום סיכוי שלא תעלה מסת שריר לאורך זמן ואולי לא תראה ריבועים בזמן הזה אבל סביר להניח שעם יותר מסת שריר תראה יותר טוב ואני מקווה גם שתרגיש יותר טוב.

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם
אתחיל בפלוס קטן, מה שהבנתי שנקרא ריקומפ ומקווה שאעלה במסת שריר ואאבד שומן בו זמנית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית