חלבון מאבקה עדיף על חלבון מהמזון? – צוות EVBשים לב שלהבדיל מאוכל אמיתי, זכור לי על מחקר שיש הגבלה בספיגה של אבקת חלבון בו זמנית, למיטב זכרוני עד 2 סקופים בארוחה אחת
אנסה למצוא יותר מאוחר
לא חושב שיש חשיבות גדולה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חלבון מאבקה עדיף על חלבון מהמזון? – צוות EVBשים לב שלהבדיל מאוכל אמיתי, זכור לי על מחקר שיש הגבלה בספיגה של אבקת חלבון בו זמנית, למיטב זכרוני עד 2 סקופים בארוחה אחת
אנסה למצוא יותר מאוחר
בשמחה.תודה לך המורה, אפשר גם הסבר איך עובדים על יד קדמית?
אני חושב שאתה מתכוון למדד DIAAS-למען הסר ספק, התכוונתי שלצורך העניין - לדוגמה אם תצרוך 70 גרם חלבון מאבקה על בסיס מים אז זה פחות אידאלי מ 70 גרם חלבון שיבוא מגבינה או עוף וכדומה.
אני חושב שאתה מתכוון למדד DIAAS-
![]()
או לBV של החלבון-
![]()
ב2 המקרים, אין עדיפות למזון מוצק.
אתה מתכוון מתי שאתה הספוטר and it's all you bruhבשמחה.
יד קדמית עובדים בעזרת תרגיל הבנץ' פרס.
לפי הרמבם האידיאל הוא ארוחה כל 3 שעות
דברים שהוא אמר לגבי רפואה ותזונה, עד היום מגלים את אמיתות דבריו במחקרים, תשאל את @elchonon הוא ייתן לך הרצאה בנושאהרמב"ם עסק בפילאטיס, לא רלוונטי
אני חושב שאתה מתכוון למדד DIAAS-
(מדד ל"איכות" החלבון)
![]()
או לBV של החלבון-
(מדד לספיגת החלבון במעי הדק)
![]()
ב2 המקרים, אין עדיפות למזון מוצק.
100% בולשיטההגבלה לא רק על אבקה, זה על כל חלבון.
ואין כמות קסם שנספג ומעבר לא נספג, אלא הכמות שתיספג באחוזים יורד ככל שיש יותר חלבון בארוחה.
זה משתנה לפי משקל גוף, אבל אם נגיד 30 גרם חלבון בארוחה, 100% ממנו נספג. אם תאכל 70 גרם חלבון בארוחה, רק 85% ממנו יספג, שזה בערך 60 גרם חלבון.
זה לפעמים שווה לך בהתאם לסדר יום שלך. לאכול נגיד 150 גרם חלבון בארוחה, למרות שרק 110 ממנו נספג.
ייספג? ייספג, למטרות של בניית שריר? בספק100% בולשיט
ידוע ,זה בדיוק העניין (כנראה לא הבנת)ייספג? ייספג, למטרות של בניית שריר? בספק
תזונה ותוספים - האם הגוף יכול לספוג יותר מ-20 גרם חלבון בארוחה?
תעבור על החומר ותחזור אלינו..
הוא לגמרי צודק,ידוע ,זה בדיוק העניין (כנראה לא הבנת)
אפשר להגיד שהרוב המוחלט נספג ובגלל זה 100% בולשיט אם הוא מדבר על כמויות שלא נספגות לפי X גרם או חרטה כלשהיא
לזה התכוונתי גם אם ניסחתי את זה לא נכון.כל החלבון ייספג בגוף, השאלה אם הוא יבנה שריר בצורה אופטימלית או לא
רפרנס
תזונה ותוספים - האם הגוף יכול לספוג יותר מ-20 גרם חלבון בארוחה?
אתה נתפס על קטנות, התכוונתי לזה, מתוך הספר של מייק ישראטל על תזונה.100% בולשיט
הייתי שם, לקחתי מאמן, והוא הביא אותי לאן שאני היום.בהקשר של ״מאוכזב מעצמי״
מה הייתם עושים,כאשר ניסיתם לתקוף תרגיל מסיום,בכל מיני מתודות,אבל גורנישט..אתם נתקעים פחות או יותר באותו מקום?
*לא מדבר על עצמי* תודה
הכמות שתיספג באחוזים יורד ככל שיש יותר חלבון בארוחה.
זה משתנה לפי משקל גוף, אבל אם נגיד 30 גרם חלבון בארוחה, 100% ממנו נספג. אם תאכל 70 גרם חלבון בארוחה, רק 85% ממנו יספג, שזה בערך 60 גרם חלבון.
זה לפעמים שווה לך בהתאם לסדר יום שלך. לאכול נגיד 150 גרם חלבון בארוחה, למרות שרק 110 ממנו נספג.