הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימון ללא שינה

Matangym9999

משתמש מתחיל
109
3
נק' מוניטין:
12
109
3
יש לי התייעצות איתכם לנושא שקורה לי הרבה בגלל שאני עובד בעבודה עם משמרות משתנות(בוקר,צהריים,לילה) וכל מני שעות הזויות שוגרמות לשינה לא טובה ולא סדירה אבל זאת העבודה…לעניין ישנתי בערך שלוש שעות ועבסתי מ3:30 עד 13:00 הרגשתי עייף עליתי לנוח איזה שעה וקצת אבל עדיין לא מרגיש בשיא מרגיש כאילו העניים שלי קצת שורפות כזה ולא מאה השאלה אם כדי להתאמן בכל זאת במקרה כזה או לדחות ליום למחרת?

אם מבחינת הלוז שלך אין לך בעיה לדחות את האימון למחר אז לך על זה, אבל אם זה יצור לך בעיות (האימון יתקצר/ תחזור על אותו אימון יומיים ברצף/ וכו וכו) אז זה הרע במיעוטו. חוסר שינה של לילה אחד לא תמיד משפיע עד כדי כך על האימון, תלוי בסיטואציה, ולפעמים גם אם מתים מעייפות כל היום כשמתחילים להרים מרגישים כרגיל. אני אישית נדיר שאני דוחה אימון כי זה פשוט ממש לא נוח לי מבחינת הלוז, מקסימום אם אתה ממש לא מסוגל לבצע את האימון תוריד 5/10/20 קילו מהתרגיל שאתה מתקשה בו, כמה שצריך. אם אתה יודע על איזה rpe התרגיל אמור להיות אז בכלל לא אמורה להיות בעיה.

אם מבחינת הלוז שלך אין לך בעיה לדחות את האימון למחר אז לך על זה, אבל אם זה יצור לך בעיות (האימון יתקצר/ תחזור על אותו אימון יומיים ברצף/ וכו וכו) אז זה הרע במיעוטו. חוסר שינה של לילה אחד לא תמיד משפיע עד כדי כך על האימון, תלוי בסיטואציה, ולפעמים גם אם מתים מעייפות כל היום כשמתחילים להרים מרגישים כרגיל. אני אישית נדיר שאני דוחה אימון כי זה פשוט ממש לא נוח לי מבחינת הלוז, מקסימום אם אתה ממש לא מסוגל לבצע את האימון תוריד 5/10/20 קילו מהתרגיל שאתה מתקשה בו, כמה שצריך. אם אתה יודע על איזה rpe התרגיל אמור להיות אז בכלל לא אמורה להיות בעיה.
וחשוב לזכור, שכמו שיום אחד בלי שינה לא כזה משמעותי, ככה גם יום ללא אימון. ושניהם חשובים לבריאות וכדי לא לוותר על אף אחד מהם.
ושהעיקר הבריאות.

נ"ב
אני אוהב לשבור שיאים בימים ללא שינה.

וחשוב לזכור, שכמו שיום אחד בלי שינה לא כזה משמעותי, ככה גם יום ללא אימון. ושניהם חשובים לבריאות וכדי לא לוותר על אף אחד מהם.
ושהעיקר הבריאות.

נ"ב
אני אוהב לשבור שיאים בימים ללא שינה.
אני חושב שבשביל היעילות זה לא כזה משנה מה אתה עושה אימון אחד, אבל מבחינה מנטלית יש לבחירות כאלה משקל עצום, גם בבחירות חד פעמיות כאלה. וכמו שאמרת, אין כמו לשבור שיא אחרי לילה לבן:P:
וחשוב לזכור, שכמו שיום אחד בלי שינה
עכשיו נזכרתי שהוא אמר שזה קבוע אצלו שהוא לא ישן. אם ככה אז לדחות כל פעם שהוא עייף זה לא ריאלי... זה כבר לא עניין של יום אחד, זה עניין של שגרה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית