עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
- האם אתה צופה שתיאלץ לפספס אימונים? אם כן - עדיף לעשות תכנית עם פחות חלוקה (כדי שתדירות האימונים עבור שריר מסויים לא תהיה נמוכה מדי אם מתפספס אימון).מה אפשר לעשות?
מחסור בשינה ישפיע באופן משמעותי לרעה על התוצאות גם אם שאר הפרמטרים יהיו 'מושלמים'.השינה חשובה, אבל היא לא תשפיע באופן משמעותי לרעה על התוצאות כל עוד שאר הפרמטרים ישארו דיי סטטים כמו התזונה והאימונים שלך.
זה לא יקרה משמעותית מ:מחסור בשינה ישפיע באופן משמעותי לרעה על התוצאות גם אם שאר הפרמטרים יהיו 'מושלמים'.
לא יודע איך זה אפשרי אם להגיד את האמת..אחרי משמרות לילה אני בקושי מתפקד במיוחד עירנות.יש מחקרים ד"א שמראים שעדיף להתאמן גם אחרי משמרת לילה/לא לישון
הכוונה בהקשר בריאותי האם לוותר לגמרי ולא להתאמן או להתאמן אימון "פח" אבל לפחות משהו..לא יודע איך זה אפשרי אם להגיד את האמת..אחרי משמרות לילה אני בקושי מתפקד במיוחד עירנות.
אם הייתי הולך להתאמן אז אני בספק אם הייתי מצליח את האימון באותה רמה אם הייתי חוזר הביתה, ישן 5 שעות ורק אז מתאמן מאוחר יותר.
לא כי זה עדיין בשליטתך. תינוק בוכה יכול גם לא להירדם שעה-שעתיים אז בהצלחה. אם היית גר בקרית שמונה/האזור אז אולי זו הכנהסתם שאלה בתור אחד בלי ילדים.
אם אני קם לאזעקות כל לילה ונשאר ער רבע שעה עד שיוצא מהממד וחוזר לישון, זה הכנה טובה להורות? אני עומד בזה לא רע בינתיים😄