הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימונים כל יום

• פותח/ת השרשור nirTK
  • פורסם בתאריך

nirTK

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
האלן לכולם. אני חזרתי להתאמן ממש נכנסתי לרצינות לפני חודש וחצי.... כמו שאתם יודעים לא רואים תוצאות עדיין אבל די קרוב

התחלתי במשקל התחלתי של 87 ק''ג, היום נשקלתי בבוקר הייתי 85.8, לפני שבוע נשקלתי הייתי 84.5
זה יתכן דבר כזה? האימונים שלי בעקרון 3 פעמים בשבוע פול באדי, חשבתי לשלב 4 פעמים בשבוע פול באדי. אתם חושבים שווה לי לנסות? אשמח לטיפ

התזונה שלי מסתובבת ככה, יום ללא אימון אני לא אוכל פחמימות ומגיע לקרוב ל900-1100 קלוריות

יום באימון (העמסת פחמימה אחרי אימון) אני אוכל בערך 1700 קלוריות. בממוצע 750-900 גרם אורז ומנת חלבון אחרי אימון בלבד ובצהריים או הפך.

הגובה שלי 178
משקל כמו שציינתי 85.8
לפי חישובים כאלה ואחרים הגעתי שהצריכה הקלוריות שלי זה 2500 קלוריות בשביל להשאר באותו משקל.
אני מרגיש שאני בגרעון קלורי כי הקיבה שלי מתחילה לצרוח וכאילו מתרגשת כמו שיש פרפרים בבטן, הגיוני?
אחוזי השומן שלי נעים סביב ה19 כרגע.

הבנתי דבר נוסף שהמשקל בסופו של דבר לא משנה, וזה רק האחוזי השומן הקריטים, יתכן וזה נכון?

תודה מראש 😃

הקיבה שלי מתחילה לצרוח וכאילו מתרגשת כמו שיש פרפרים בבטן, הגיוני?
כן זה הגיוני שזה קורה כשאתה אנורקס. תפסיק עם מה שאתה עושה מיד, אתה פוגע בעצמך! לאכול כמות כל כך נמוכה של קלוריות (וכתוצאה מזה כנראה של כל דבר אחר גם כן) יפגע בך, אתה לא צריך להתאבד בשביל להוריד במשקל. אני מאמין (ומקווה בשבילך) שאתה טועה בספירה שלך, אתה סופר הכל? שמן שאתה מטגן איתו את האורז והבשר, רוטב וכו?

נשמע לא בריא.

אבל אענה לתוכן השאלות,

1. בתחילת דרכי התאמנתי פול באדי כל יום, 5 ימים בשבוע כי לא ידעתי מה אני עושה, והתקדמתי מאוד יפה. מתאמן מתחיל יכול לעשות את זה, ולפעמים זה אפילו אידיאלי.

2. או שאתה לא יודע לספור קליריות, או שאתה מרעיב את עצמך בצורה מסוכנת מאוד.

3. תחושת קיבה זאת דרך גרועה לחשב קלוריות, אבל דרך מעולה לפתח הפרעת אכילה חמורה.

4. משקל ואחוזי שומן לא משנים. מה שמשנה זה המטרה שלשמה אתה מתאמן, אם זה בריאות, נראות, יכולות ספורטיביות, או סתם כי כיף.

בהצלחה, אל תמות.

התזונה שלי מסתובבת ככה, יום ללא אימון אני לא אוכל פחמימות ומגיע לקרוב ל900-1100 קלוריות
למה אתה לא אוכל פחמימות? למה אתה אוכל בצורה שונה ביום עם אימון ויום בלי אימון?
900 קלוריות מתאים לילדה בת 14 לא לגבר במשקל 90 קילו. אתה אוכל מעט מידי ,אתה לא תראה שום תוצאות חוץ מירידה בקצב לא בריא במשקל
הבנתי דבר נוסף שהמשקל בסופו של דבר לא משנה, וזה רק האחוזי השומן הקריטים, יתכן וזה נכון?
קריטים למה? לא ברורה השאלה הזאת

• פותח/ת השרשור
למה אתה לא אוכל פחמימות? למה אתה אוכל בצורה שונה ביום עם אימון ויום בלי אימון?
900 קלוריות מתאים לילדה בת 14 לא לגבר במשקל 90 קילו. אתה אוכל מעט מידי ,אתה לא תראה שום תוצאות חוץ מירידה בקצב לא בריא במשקל

קריטים למה? לא ברורה השאלה הזאת

היי, אולי לא באמת 900 קצת התלבלתי, אבל אני אוכל לרוב ככה
1400 ויותר אולי

ארוחת בוקר וערב נגיד של אתמול
500 גרם גבינה לבנה+420 גרם ירקות
או 4 גביעי יוגרט GO
או 500 גרם דג טונה
או ביצים וכולי
וביום אימון מוסיף פחמימה.

ארוחת ביינים
פרוסת גבינה צהובה/50 גרם בשר רזה או סקופ חלבון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית