הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ביקורת על טכניקה בסקוואט

נראה בסדר גמור.

פרטים קטנים כמו כיווץ בטן, ומיקום המרפקים אולי הייתי משפר, אבל בגדול זה נראה בסדר.

מה המטרה של הסקוואט שלך? סקוואט כבד? או פיתוח שרירי רגליים/קוואדס?

• פותח/ת השרשור
נראה בסדר גמור.

פרטים קטנים כמו כיווץ בטן, ומיקום המרפקים אולי הייתי משפר, אבל בגדול זה נראה בסדר.

מה המטרה של הסקוואט שלך? סקוואט כבד? או פיתוח שרירי רגליים/קוואדס?
איך אני משפר כיווץ ומיקום מרפקים?
זאת אומרת מה אני צריך לעשות כדי שזה יהיה יותר טוב
והמטרה שלי בגדול כן לפתח שריר פשוט שה סקוואט שלי התחיל ממשקל יחסית מאוד נמוך כשהתחלתי בחדר כושר אז בשלב הראשוני בעיקר עבדתי על כוח, להעלות באמת כל אימון או שתיים טיפה במשקל ולעשות 6 חזרות

איך אני משפר כיווץ ומיקום מרפקים?
זאת אומרת מה אני צריך לעשות כדי שזה יהיה יותר טוב
והמטרה שלי בגדול כן לפתח שריר פשוט שה סקוואט שלי התחיל ממשקל יחסית מאוד נמוך כשהתחלתי בחדר כושר אז בשלב הראשוני בעיקר עבדתי על כוח, להעלות באמת כל אימון או שתיים טיפה במשקל ולעשות 6 חזרות
לעבוד על כיווץ הבטן זה לפעמים פיתרון פשוט כמו קיו, שזה מחשבה והרגשה של הטכניקה הנכונה, ולפעמים דרוש תרגילי עזר כדי ללמוד לבצע את זה.

כרגע יש לך מחשבה של "גב ישר" בזמן הסקוואט, וזה קצת גונב מהחשיבות של לכווץ את הבטן קדימה.

המרפקים די משוחררים, וזה די אופייני להיי באר, ולא בטוח שצריך לתקן את זה כרגע.
לפעמים לעבור תקופה ללואו באר עוזר, ולפעמים גם קיו פשוט של למשוך את המוט כלפי מטה בכוח יעזור.

אבל זה מאוד אינדבדואלי איך לפתור את זה, לפעמים רק להכיר בבעיה עוזר, ולפעמים צריך עוד כלים.
אבל בגדול, סקוואט יפה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית