הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ירידה במשקלים יום אחרי שתיית אלכוהול

• פותח/ת השרשור Yoti
  • פורסם בתאריך

Yoti

משתמש מתחיל
134
14
נק' מוניטין:
127
134
14
מה הולך חברה אתמול שתיתי עם חברים משהו שאני עושה לעיתים רחוקות כדי לא לפגוע בשריר ובהתקדמות היום הגעתי לאימון יום אחרי אכלתי כמו שצריך והכל וירדתי במשקלים ודברים כבדים יש קשר בין הדברים?

• פותח/ת השרשור
אולי לא נחת מספיק ונשארת גמור .. יכלת גם לדלג על האימון
שמע אחי תכלס זה היה אתמול בלילה והאימון שלי בשעה 9 התחיל יכול להיות שאיכות השינה שלי נפגעה או אנא ערף היה מבאס לראות את המשקלים יורדים אחרי עבודה קשה ושיפור במשקלים והתקדמות

שמע אחי תכלס זה היה אתמול בלילה והאימון שלי בשעה 9 התחיל יכול להיות שאיכות השינה שלי נפגעה או אנא ערף היה מבאס לראות את המשקלים יורדים אחרי עבודה קשה ושיפור במשקלים והתקדמות
המשקלים שלך לא ירדו.. הם ירדו רק באימון אחד ספציפי, תתקדם 😃

יש המון קשר בין הדברים. לאחר שתייה בכמות מופרזת הגוף צריך זמן להתאושש.
הדבר החכם ביותר לעשות זה לנוח, לשתות מים בכמות גבוהה, בכלל, לצרוך הרבה נוזלים עד שאתה מרגיש ׳מאופס׳ ולהשתדל להקפיד על ויטמנים ותזונה מאוזנת ולא ׳אובר׳. אחרי הכל, הכבד עובד קצת קשה יותר לסלק את הרעלים שהאלכוהול השאיר. אל תדחוף מלא אוכל שיהיה קשה לעיכול.
אני בעצמי גם נזרקתי אתמול כמו לא יודע מה, והיום יש לי הרגשה שבורה לגמרי, ושמתי לב באימון כמה הכל פשוט יותר קשה(עצבית ופיזית כאחד).

הכל טוב בקיצור, תנוח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית