הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בגרעון גדול אבל לא יורד במשקל בכלל ורק עולה?

• פותח/ת השרשור Dragoz
  • פורסם בתאריך

Dragoz

משתמש מתחיל
30
0
נק' מוניטין:
0
30
0
אני נמצא רוב הימים בגרעון של איזה 500-1000 קלוריות, לא רק שאני לא יורד במשקל, אני גם עולה. אני נמצא בגרעון כבר שנה הייתי אומר
הספקתי לעלות כבר 4 קילו ותקוע על זה ולא יורד לא משנה כמה ימים אני שומר.
אני יכול לשמור שבוע ולא לשמור יום אחד והכל יעלה חזרה כאילו לא שמרתי שבוע. זה ממש מעצבן ואין לי מושג איך לצאת מהלופ הזה.
הייתי כבר ביעוץ באתר ואותו הדבר קרה, יום בשבוע לא הסתכלתי על קלוריות כי לא הייתי מסוגל מנטלית כבר, וזהו חזרתי הכל אחורה.
אני יודע שיש גם מים שעולים ויורדים אבל זה לא משנה יותר מדי לאורך זמן.
עוד משהו, אחרי אימונים אני נתפס גם להרבה ימים עם כאבים, יש שיגידו שאני מעמיס על עצמי, אבל אני לא מרגיש ככה במהלך האימון חוץ מזה שאני בגרעון ואולי הגוף שלי לא מצליח להתעושש בגלל זה.

חשוב לציין, אני כרגע נעזר בתפריט שקיבלתי כאן ביעוץ לפני מספר שנים של 1700 קלוריות. אני 167 בגובה ומשקל 76.5 כרגע. ואני לא עושה אירובי בכלל, שונא את זה, אבל גם לא מרגיש שאני נמצא באחוז שומן שידרוש את האירובי.
מעריך שאני ב18% שומן בערך

בקיצור, איך עוברים את המצב הזה? איך מתמודדים עם צ'יט מיל פה ושם בלי לעלות הכל חזרה תוך יום?
תודה מראש

נערך לאחרונה:
אני נמצא בגרעון כבר שנה הייתי אומר
אם אתה עולה במשקל אתה לא בגירעון, אולי יומי כן אבל במצטבר כנראה שאתה בפלוס.
אני יכול לשמור שבוע ולא לשמור יום אחד והכל יעלה חזרה כאילו לא שמרתי שבוע. זה ממש מעצבן ואין לי מושג איך לצאת מהלופ הזה.
צריך לנתח את המקרה שלך ספציפית ולראות מה הסיבה שאתה צריך לצאת מהחיטוב כל שבוע.
הייתי כבר ביעוץ באתר ואותו הדבר קרה, יום בשבוע לא הסתכלתי על קלוריות כי לא הייתי מסוגל מנטלית כבר, וזהו חזרתי הכל אחורה.
אז תנסה ייעוץ במקום אחר, מאמין שלא חסרים אנשי מקצוע איכותיים בשוק.
בחיטוב אתה לא אמור להעלות נוזלים ברמה כזו אלא אם חרגת מהתפריט.
עוד משהו, אחרי אימונים אני נתפס גם להרבה ימים עם כאבים, יש שיגידו שאני מעמיס על עצמי, אבל אני לא מרגיש ככה במהלך האימון חוץ מזה שאני בגרעון ואולי הגוף שלי לא מצליח להתעושש בגלל זה.
דומס זה לא מדד לחוסר התאוששות, אם אתה מצליח לשמר את הביצועים שלך זה בסדר.
במידה והביצועים נפגעים צריך לתכנן את התוכנית מחדש ולהתאים את הנפח ספציפית אלייך כדי שתצליח להתאושש.
חשוב לציין, אני כרגע נעזר בתפריט שקיבלתי כאן ביעוץ לפני מספר שנים של 1700 קלוריות. אני 167 בגובה ומשקל 76.5 כרגע. ואני לא עושה אירובי בכלל, שונא את זה, אבל גם לא מרגיש שאני נמצא באחוז שומן שידרוש את האירובי.
יכול להיות שדברים השתנו מאז,
בכל מקרה אם אתה לא יורד במשקל אירובי / הגדל הNEAT יכולים לעזור לך להישאר בגירעון,
קח בחשבון שתיסוף כזה יכול לגרור פיצוי קלורי ואולי יהיה טיפה יותר קשה מבחינת רמות רעב במהלך היום.
בקיצור, איך עוברים את המצב הזה? איך מתמודדים עם צ'יט מיל פה ושם בלי לעלות הכל חזרה תוך יום?
מוצאים ליווי מתאים, אתה יכול להתחיל מהפוסט הזה כדי לקחת קצת רעיונות שיקלו עלייך.
Login • Instagram

בהצלחה

אם אתה לא יורד ורק עולה אז לא רק שאתה לא בגירעון אלא בפלוס קלורי.

ואני לא עושה אירובי בכלל, שונא את זה, אבל גם לא מרגיש שאני נמצא באחוז שומן שידרוש את האירובי.

אתה שומע מה אתה אומר? אתה מצד אחד רוצה לרדת ולא מצליח אבל אתה לא מרגיש שאתה נדרש לאירובי?
ראית פעם מישהו במינוס בבנק שרוצה לכסות את המינוס אבל לא מרגיש שהוא צריך לעבוד שעות נוספות בשביל זה?

אבל גם לא מרגיש שאני נמצא באחוז שומן שידרוש את האירובי.
למה באיזה אחוז שומן צריך לעשות אירובי.
אגב ... 18 אחוז מתחילים לראות קוביות בבטן
אתה שם ???

אני נמצא רוב הימים בגרעון של איזה 500-1000 קלוריות, לא רק שאני לא יורד במשקל, אני גם עולה. אני נמצא בגרעון כבר שנה הייתי אומר

תודה מראש

אולי הגיע הזמן לעשות הפסקה.
לעלות לנייטרלי ולהישאר שם כמה חודשים.

אולי הגיע הזמן לעשות הפסקה.
לעלות לנייטרלי ולהישאר שם כמה חודשים.
מסכימה, רוב הסיכוים שאתה צובר נוזלים במשקל,משקל זאת אינדקציה לא מספיק טובה להרכב הגוף
אחת הטעויות שאנחנו עושים שאנחנו נשארים על גרעון קלורי הרבה זמן כמו שכתבת של שנה,ממליצה לך קודם כל לחפש איש מקצוע מוסמך לא באינסטגרם
לעשות הפסקה מהחיטוב ולחזור לחיטוב, לבדוק אחוזי שומן\היקפים כמדד
שמורידים פחמימה אז מאגרי הגליקוגן מתרוקנים ורואים ירידה במשקל ובהתאם לכך שמוסיפים פחמימות רואים עליה שאינה קשורה בהכרח לעליה במסת השומן,יתכן ואתה כן בגרעון אבל צובר נוזלים-אבל הרכב הגוף שלך משתנה על אותו משקל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית