הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רעיונות לmeal prep?(לצבא)

• פותח/ת השרשור Bolt
  • פורסם בתאריך

Bolt

משתמש פעיל
667
106
נק' מוניטין:
146
667
106
חודש הבא מתגייס, אשמח לרעיונות לmeal prep(אעשה יומיות) למשך השבוע(באמת כל דבר)
ואפילו סתם לטיפים איך התמודדתם עם הצבא + תזונה ואימונים(אני לא עומד להזניח אותם)

אה ועל הדרך, אני כרגע בחיטוב ומחפש מתכון טוב לדייסת קוואקר - מוזמנים לשתף

אורז עם בולונז. אתה מכניס לזה את כל הירקות שאתה צריך ביומיום ובגלל שזה נוזלי זה טעים רצח גם במיקרו. אתה יכול גם לקנות רייס קוקר לבסיס ואז להכין לך אורז טרי כשאתה רוצה לאכול.
לגבי התמודדות עם אימונים בצבא - אמרת שאתה הולך לעשות יומיות לא? אז... פשוט להתאמן כשאתה יוצא מהבסיס אם אין מכון בבסיס לעשות בו את האימון על חשבון זמן צהל.

• פותח/ת השרשור
אורז עם בולונז. אתה מכניס לזה את כל הירקות שאתה צריך ביומיום ובגלל שזה נוזלי זה טעים רצח גם במיקרו. אתה יכול גם לקנות רייס קוקר לבסיס ואז להכין לך אורז טרי כשאתה רוצה לאכול.
לגבי התמודדות עם אימונים בצבא - אמרת שאתה הולך לעשות יומיות לא? אז... פשוט להתאמן כשאתה יוצא מהבסיס אם אין מכון בבסיס לעשות בו את האימון על חשבון זמן צהל.
תודה 😃
אני תמיד מסתבך עם הערכים של הבשר בקר כי ליטרלי יש מליון ערכים שונים באינטרנט. יש לך אולי מקור לכוון אותי אליו לאתר אמין? או אולי יש בסופר בשר בקר עם סימון תזונתי?

תודה 😃
אני תמיד מסתבך עם הערכים של הבשר בקר כי ליטרלי יש מליון ערכים שונים באינטרנט. יש לך אולי מקור לכוון אותי אליו לאתר אמין? או אולי יש בסופר בשר בקר עם סימון תזונתי?
גם בין עופות ופרות שונות לאותו נתח יכול להיות ערך שונה. זה נכון אגב לכל מאכל. הפואנטה היא שמה שחשוב זה שבממוצע אתה תהיה דיי קרוב. אל תסבך את זה יותר ממה שצריך. אם לבשר שאתה אוכל יש 18 או 21 גרם חלבון ו170 או 200 קלוריות ל100 גרם זה ישנה יותר מדי אם אתה אוכל את אותו דבר באופן קבוע?
בכל אופן, אתה יכול לשאול את הקצב/סופר איזה נתח אתה מקבל ולהסתכל באינטרנט מה אומרים עליו.

אני לוקח לשבוע אבקת חלבון, כמעט קילו שיבולת שועל, גרנולה
אם אתה רוצה תביא לחם מלא, אגוזים
אני גם שם במקרר של החדר מלא גבינה לבנה ומעדני יוגורט מהחדר אוכל
וחוץ מזה יש ארוחות ממש בסדר

תודה 😃
לא חייב 100 אחוז מדוייק באוכל במילא,קח לצורך העיניין ערכים שכתובים באינטרנט ולך לפיו בכל מקרה,את ההתקדמות תבדוק במשקל גוף כל יום ותעשה ממוצע שבועי.
אני לאחרונה בכלל נגד חישוב קלוריות וערכים תזונתיים,אולי כי אני כבר בשלב שאני יודע לפי העין,זה פשוט מוריד מהאיכות חיים כל החרא הזה
אני לוקח לשבוע אבקת חלבון, כמעט קילו שיבולת שועל, גרנולה
אם אתה רוצה תביא לחם מלא, אגוזים
אני גם שם במקרר של החדר מלא גבינה לבנה ומעדני יוגורט מהחדר אוכל
וחוץ מזה יש ארוחות ממש בסדר
אבקת חלבון זה הדבר הכי דוחה שיש,רק המרקם של זה,זה לא דוחה ?
כל יום לקחתי משקל מטבח לחדר אוכל ושקלתי את הארוחות שלי
פשש

דייסת שיבולת שועל:

מערבב בקערה 60 גרם שיבולת שועל דקה, קינמון ו-140 מ"ל מים פושרים. מחמם 2 דקות במיקרוגל.
מערבב היטב סקופ אבקת חלבון ו-33 מ"ל חלב שקדים וניל.
מעל פרי כלשהו. נדיר ומשביע לשעתיים-שלוש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית