הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

MyProtein מבטלים לי ומוחקים את המשתמש כל הזמן!

• פותח/ת השרשור Oneel2
  • פורסם בתאריך

Oneel2

משתמש מתחיל
5
2
נק' מוניטין:
2
5
2
שלום רב לכל חברי הפורום,
נתקלתי בבעיה מוזרה גם אני כמו הבחור הזה מהאשכול:
אני בבעיה, myprotein מבטלים לי כל הזמן את ההזמנות

הייתי פותח משתמשים חדשים בכל פעם, לאחרונה מיי פרוטאין חסמו אותי ובדיוק כמו שהוא מתאר לא משנה דרך מה אני עושה את ההזמנה היא פשוט מתבטלת והמשתמש נמחק.

אני משתגע כבר איך הם עולים עליי, ניסיתי הכל -
רכישה דרך VPN, פייפל , אשראי חדש, רישום על פרטים אחרים (טלפון וכתובת אחרת)
מה אפשר עוד לעשות?

מישהו שנתקל בזה גם ומצא פתרון?

קרה לי לפני חודש
אגיד לך את המסקנות שלי מהעניין, כל פעם שיניתי משהו וזה לא עזר, ניסיתי מחדש איזה 10 פעמים עד שהבנתי.
אתה צריך להזמין ממכשיר חדש (הם יכולים לאתר ו"לחסום" את כל ההזמנות מהמכשירים שכבר הזמנת).
משתמש חדש ושמות חדשים
אשראי חדש
כתובת חדשה
כתובת IP חדשה (במכשיר החדש)
מספר פלאפון חדש
ואם אתה מזמין מאותו המיקום (הבית שלך לדוגמא) אז תלך להגדרות המכשיר שממנו אתה מזמין ותחסום את אפשרות המיקום דרך גוגל, או שאתה מזמין ממיקום אחר.
רק אחרי שעשיתי את כל אלה הפסיקו לבטל לי הזמנות, וזה חרא שעכשיו כל הזמנה אני צריך להשתמש באותו המשתמש, המכשיר כרטיס האשראי וכל הדברים האחרים.
***שים לב שאתה לא "מזהם" לעצמך כל פעם מידע אחר, אם עשית הזמנה חדשה עם אשראי חדש וביטלו אותה - האשראי עכשיו חסום, אתה צריך לעשות עכשיו *הכל* מחדש.

זה באסה אבל משתלם כי אני אוהב את המוצרים שלהם ואת המחירים.

נ.ב. אני עושה הזמנות לסבא וסבתא ואז אוסף אותם:suicide:
תנסה לקנות באופן חוקי, אולי זה יעבוד
זה לא עובד, מי שנחסם חסום לתמיד.
ניסיתי ליצור איתם קשר בשירות לקוחות והם בקושי הבינו מה אני רוצה ואמרו שיחזרו אליי כבר פעמיים (זה לא קרה כמובן), גם אם אני אעשה הזמנה בלי לשים קודים בכלל זה לא עובד

זה לא עובד, מי שנחסם חסום לתמיד.
ניסיתי ליצור איתם קשר בשירות לקוחות והם בקושי הבינו מה אני רוצה ואמרו שיחזרו אליי כבר פעמיים (זה לא קרה כמובן), גם אם אני אעשה הזמנה בלי לשים קודים בכלל זה לא עובד

מעניין אם הם משחקים אותה ראש קטן או שאין להם מושג.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית