הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הי חדשה מבקשת התייעצות/שאלה

דניאל29

משתמש מתחיל
97
0
נק' מוניטין:
325
97
0
הי..היתי רוצה הלתייעץ בבקשה .
פרטים יבשים. גיל 30 גובה 170 משקל 62.80 אחוזי שומן 30 במלוא תפארתם.
התאמנתי באופו רציף ויפה כשנה בח"כ לצערי הפסקה של 4,5 חודשים הפסקה מאימונים מידי פעם ארובי אבל ..כמו שאולי המסקנה המתבקשת ..לא נושאר ולו זכר לשרירים מעוצבים/מנופיחם אני קוראתלזה..
קיצור הגעתי למכון ליד הבית עד שאמצע מקום אחר

אז ככה ראשית אמרו שצריך כל יום שילוב של ארובי ומכשירים כדי שכמה שיותר לעצב את הגוף.ז"א אופציה של יום ככה יום ככה לא קיים.
חצי שעה אליפטי .
2 מכשירים למפשעות 15 חזרות X4
2מכשירים לרגליים (זכור לי משהו מבודדים)4X15
ישבן מכשיר הכי מעאפן עלי אדמות..דעה אישית שלי כמו הפוזה של החתול רק על מכשיר/ספה שפשוט מרימים תרגל עם משקל. 4X12 ..
תרגיל לזוקפי גב אמר.. כמו כיסא רומי ..רק בלי הכיסא. הרגליים בגובה מתניים בערך והחלק העליון של הגוף עולה יורד כמו בכסיא רומי נדמה שקוריאם לזה כך- 4X8 . כפייות בטן על ספה 4X12 אחכ אמר 15 ..מרוב תסכול הגדלתי לעשות ל20 ..
ואז פשוט לא שאלתי יותר תמדריך (שפוט היה מסביב לחברה שלו..)הרגשתי שאני פשוט מפריעה לו או לקעקועים שלו אז ..פרשתי לאליפטי שוב לחצי שעה נוספת..והאמת הדקות היו ממש שכאילו לא מזיזים תשעון וזה ..אומרת מי ששרפה שעה וחצי על אליפטי ביום ארובי. .
האם זה בסדר לעשות חצי שעה ארובי לפני וחצי שעה אחרי ?
האם זה בסדר לעשות מכשירים וארובי כל יום?
לא פשוט יותר לעשות תריגלים מורכבים בתכנית נורמלית כדי לחזור כמה שיותר מהר לכושר?

אני מודעת לחוסר תרגילים של ידיים חזה.. פשוט לא היה בא לי מכשירים כי זה לא שאני לא יודעת לעבוד על תרגילים אחרים..אפילו מוט ופלטות..ולא היה עם מי לדבר
אם צריך עוד הבהרות- בכייף.
אני ממש אעריך הכוונה/ייעוץ /חוות דעת.🥰

קודם כל, נראה שיש לך את הגישה הנכונה.

אני מציע לקרוא את המאמר הזה בשביל להשלים איזשהם חורים שאולי ישנם, ודבר שני...

בנוגע לתוכנית אימונים בלינק הבא יש תוכניות שמתאימות למטרה שלך, תבחרי מה שנראה לך הכי מתאים מבחינת זמנים\תרגילים.

הי..היתי רוצה הלתייעץ בבקשה .
פרטים יבשים. גיל 30 גובה 170 משקל 62.80 אחוזי שומן 30 במלוא תפארתם.
התאמנתי באופו רציף ויפה כשנה בח"כ לצערי הפסקה של 4,5 חודשים הפסקה מאימונים מידי פעם ארובי אבל ..כמו שאולי המסקנה המתבקשת ..לא נושאר ולו זכר לשרירים מעוצבים/מנופיחם אני קוראתלזה..
קיצור הגעתי למכון ליד הבית עד שאמצע מקום אחר

אז ככה ראשית אמרו שצריך כל יום שילוב של ארובי ומכשירים כדי שכמה שיותר לעצב את הגוף.ז"א אופציה של יום ככה יום ככה לא קיים.
חצי שעה אליפטי .
2 מכשירים למפשעות 15 חזרות X4
2מכשירים לרגליים (זכור לי משהו מבודדים)4X15
ישבן מכשיר הכי מעאפן עלי אדמות..דעה אישית שלי כמו הפוזה של החתול רק על מכשיר/ספה שפשוט מרימים תרגל עם משקל. 4X12 ..
תרגיל לזוקפי גב אמר.. כמו כיסא רומי ..רק בלי הכיסא. הרגליים בגובה מתניים בערך והחלק העליון של הגוף עולה יורד כמו בכסיא רומי נדמה שקוריאם לזה כך- 4X8 . כפייות בטן על ספה 4X12 אחכ אמר 15 ..מרוב תסכול הגדלתי לעשות ל20 ..
ואז פשוט לא שאלתי יותר תמדריך (שפוט היה מסביב לחברה שלו..)הרגשתי שאני פשוט מפריעה לו או לקעקועים שלו אז ..פרשתי לאליפטי שוב לחצי שעה נוספת..והאמת הדקות היו ממש שכאילו לא מזיזים תשעון וזה ..אומרת מי ששרפה שעה וחצי על אליפטי ביום ארובי. .
האם זה בסדר לעשות חצי שעה ארובי לפני וחצי שעה אחרי ?
האם זה בסדר לעשות מכשירים וארובי כל יום?
לא פשוט יותר לעשות תריגלים מורכבים בתכנית נורמלית כדי לחזור כמה שיותר מהר לכושר?

אני מודעת לחוסר תרגילים של ידיים חזה.. פשוט לא היה בא לי מכשירים כי זה לא שאני לא יודעת לעבוד על תרגילים אחרים..אפילו מוט ופלטות..ולא היה עם מי לדבר
אם צריך עוד הבהרות- בכייף.
אני ממש אעריך הכוונה/ייעוץ /חוות דעת.🥰
1. איך בדקת את אחוזי השומן בגופך? יש לי הרגשה שהתוצאה לא מדוייקת בעליל במיוחד בגלל הגובה כנגד המשקל, אם מדדו אותך במכשיר שעומדים עליו (משקל דיגטלי שאומר אחוזי שומן) או מכשיר שמחזיקים בו בידיים והוא מעביר זרם חשמלי ואומר את % שומן תדעי שיש פה סטיות של 50%.

2. ב 4-5 חודשים לא מאבדים שריר כל כך מהר אלא אם אכלת תזונה דלה בקלוריות וחלבון בפרט

3. תרגלים למפשעות הינו דבר מיותר לחלוטין ואינו מתאים לאוכלוסיה שאינה בשיקום, זה נחמד שמביאים את זה בחדרי הכושר אבל איך לומר את זה במילים יפות, זה ביזבוז זמן ונהיה טרנד בקרב הנשים שישר מתנפלות על המכשיר בתקווה שזה "יחטב" להן את הירכיים, מה שזה כמובן לא עושה כמו עוד דברים רבים שאולי האתר שלנו ינפץ לך (פעם הגעתי למצב שבחורה בכתה פה בגלל האתר כי 10 שנים היא הולכה שולל, לא צוחק בכלל וזה דיי עצוב).

4. אירובי בדרך כלל מרכזים לאחר האימון כדי לנצל אנרגיה באימון המשקולות. אירובי בד"כ פוגע באימון המשקולות ובעצימות שלו בפרט מה שמוריד מערך האימון לכן תשתדלי לעשות את האימון האירובי במרוכז לאחר האימון. אם קשה לך והזמן לא עובר:
א. מוזיקה
ב. טלויזיה
ג. למצוא מישהו/י לבלבל לה את המוח (עובד מניסיון, אבל לפעמים גם ממש מעצבן)

5. טווח החזרות באימון אמור להיות 5-8 תתמקדי אי שם באמצע עם משקל שיהיה לך קשה להרים ולא סתם לעשות חזרות באוויר.

6. זה לא בסדר לעשות מכשירים ואירובי כל יום מהסיבות הבאות:
א. לעבוד משקולות כל יום במיוחד על אותם שרירים לא מביא התאוששות לאותם השרירים ואת פוגעת בהתאוששות מה שמוריד ביצועים ובסופו של דבר לא מקדם אותך לשום מקום (שמירה על השריר במקרה שלך אם את מנסה להוריד משקל, אל תצפי לעלות בשריר בתקופה הזו כי זה בלתי אפשרי, במיוחד לא לאישה).
ב. אירובי כל יום = גם כן פוגע בהתאוששות ומוביל למאזן קלורי גדול מידי (במיוחד שעה כל יום) מה שיכול לפגוע בחילוף החומרים ובסופו של דבר בתהליך ההרזייה.
ג. המסקנות מכך שתתני לגוף שלך לנוח 1-2 ימים בשבוע לפחות, חבל לבקר במכון הכושר כל יום, יש פה גם אפקטים פסיכולוגיים ברגע שתתחילי בצורה דרסטית עם המכון כושר וה"מטרה" ככה גם תיפילי מהר מאוד, לא מדובר כאן על לרדת 5 או 10 אחוזי שומן אלא מדובר על לשנות את זווית הראייה שלך לגבי אימונים ותזונה, אם את עושה את זה בצורה של יויו אז אולי כדאי לא להתחיל כי את מתאמצת לחינם ויש עוד המון אנשים שעושים זאת (מי לא מכיר את ההיא שרוצה להוריד 10 ק"ג לקראת חתונה, זה אף פעם לא עובד ובסופו של דבר חוזר פי 2 יותר).

7. תמיד מומלץ לעבוד בתרגילים מורכבים וחבל שאת לא עובדת חזה וכתפיים וגב ושאר הגוף.
קראי את המאמרים שהביאו לך למעלה וגם את המאמר הבא:
http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
הי..
א. תודה על ההתיחסות ..מאד מעריכה.
ב. קלטתי תשגיאות כתיב שרשמתי ו..פשוט הלם שבכלל הצלחתם להבין.סליחה.

אז ככה... מאד מעודד להבין שיש לי תגישה הנכונה.אני מאד רוצה..
1. אחוזי שומן במכון הקודם מדדו במעיין משקל כזה . ופחותאו יותר ידעתי תהלם הראשוני ..ניסיתי לעבוד עליו וב"ה הצלחתי רק מה שקורה ..בחצי שנה הזאת לא שמרתי..דחף למתוקים בעיקר.ואתמול במכון החדש ששיך לאיזה בודיבילדר כנראה .מדד עם קליפר עשה שקלול של מדידה בבטן זרוע מותן גבתחתון נדמה לי. ובסיכום אמר בערך 30.
2. שאלה לי-אם הייתי אמורה כל התקופה של האימונים להיות במאזן קלורי שלילי אז יוצא שהמסת שריר היתה קטנה גם ככה..ולאחר הפסקת אימונים-אין מצב שהיתי באיזהשהו מושג של דל:jester:..ובכל מקרה לא נשאר לי מבחינת מראה שום שריר מנופח" או מעוצב לא ממש יודעת איךלקרא לזה. ועוד יותר מיזה..אתמול ..הוא נתן לי משקלים התחלתיים במכונות..שאני כמעט ממש 😵..
אגב..איךמודדים מסת שריר?(זה ביחד עם המכשיר של האחזוי שומן לא?אבל בקליפר מדדו לי רק אחוזי שומן
3.אני יודעת..אני באה ממקום שאמרו שהוא ממש מכשיר מיותר-כסא גניקולוג איך שקוראים לזה..המפליא הוא שהמדריך(=בודי בלדר)המכשיר הראשון שהביא לי זה..זה.. ולמרות שניסיתי לרמוז שאולי עדיף לגשת לסקוואטים..אני בד"כ טיפוס ביישני יותר..)
4. לאחר האימון? אבל זה לא כולל חימום נכון?
5.טווח חזרות 4-8= באיזה תקופה אני אמורה להיות עכשו בחיטוב? במס' חזרות להעלאת מסה?..:🙁
6. מה אני אמורה לעשות הוא מדריך אותי מה לעשות..והוא בפה מלא אמר כל יום..גם מכשירים וגם ארובי..שזה באמת זר לי.
ב.אשמח אם תרחיב לגבי זווית הראיה לגבי אימונים ותזונה. אני אוהבת להתאמן ועוד יותר להרגיש תסיפוק כשמתקדמים.
זה חסר ..האם תשובה חד משמעית כדי להוריד אחוזי שומן צריך להיותבמאזן קלורי שלילי ומה שהבנתי זה עם הרבה ארובי לא כך(ברור שעם היום כן יום לא)?
ג. האם יש סברה מאחורי המשפט שצריך עד שעה וחצי אימון ליום.כולל הכל?
ד. עדיין לא קראת תמאמרים-אשמח לקרא .רק עוד שאלונת..
האם זה נכון מה שאמר שצריך קודםם לחזק תשרירים במכשרים ולכן נתן לי תמכשרים האלה..ואז עוד כמה זמן לעבור לתכנית?פשוט מפחדת שהם חפיפיניקים..:(

אחרון חביב..תודה רבה על ההתיחסות!🥰

---------- התגובה התווספה ב 19:40 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:15 ----------

הי ,
חזרתי מאימון ..לא יודעת משהו פהלא מסתדר..
חצי שעה אליפטי אחרי זה 2 מכשירם למפשכעות ..מה אני אעשה אני הולכת אחרי מה שבודי בלדר אומר. 4 על 15. אחרי זה עוד מכשיר ההוא לישבן כמו חתול על פלטה של 20 4X15 .עוד מכשיר לרגליים 4X15 .(מבודדים לדעתי)
ו..לחיצת רגליים במכונה- המששקל היה קשה ועוד המכונה פשוט ענקית ביחס למה שאני מכירה -צריך לשכב על גב ולדחוק עם הכתפיים..היה לי קשה מודה! 4 X15 התייאשתי בסט ה3..ומאחר והיה נמאס לי כל שניה לגשת למדריך העסוק(הבודיבלדרהעביר אליו) ולשאול מה הלאה..לקחתי יוזמה וניסיתילהזכר בתכנית הקודמתשלי.. אז לקחתי דמבל של 4 ועשיתי יד קדמית מפטיש לסופיוצה משהו כזה אני זוכרת..עשיתי ..קיצר מדריך תקע בי מבט.. סימתי ניגשתי אליו בקשתי לחזה משהו. אמר אני רואה מרגליים קפצת ליד קדמית האמת ששתקתי כי פשוט היה בא לי להגיד לו..:אהה..לא להתחיל במפשעות יותר טוב הא?..קיצר התחמקתי באלגנטיות ואז נתן לי יד אחורית דמבל של 5 אמר שזה 2.2 לא שמנה כנראה שזה 2 סוגי משקוליות חופשיים. קיבלתי סחרחרה בסט שני ..כרגיל 4 של 15. יאמר לזכותו שפירגן לי עבודה יפה. סבבה נאלצתי להפסיק בסט 2 ..פשוט סחרחרות...עצרתי ועברנו לזוקפי גב 4 של 12 כמו אתמול כמו כיסא רומי -היה כואב .
אחרי זה חזה- פרפר פלטה של 30 נדמה לי . 5 של 4 ..לא הצלחתי לסיים תשני אפילו..
מה עלזעזאל קרה פה?
זה רק אני או שנדמה לי שזה מלא תרגילים ..?
האם יש מצב שלא הצלחתי לסיים תסטים כי..התעייפתי מהרגליים או שאין קשר?
האם אל נחתי מספיק ?..מה יכולה להיות הבעיה.אציין שאני באמת מעדיפה חזה בדמבלים או במוט ופלטות במקום המכשיר לא כייףלי..
תאפסו אותי קצת.😛

• פותח/ת השרשור
אני יודעתלעשות סקוואט וכל תיקון בטכניקה יתקבל בברכה..

הבעיה שהם פשוט לא נותנים לי לעשות..בח"כ..אולי כדאי להמתין איזה שבוע ..?

אני יודעתלעשות סקוואט וכל תיקון בטכניקה יתקבל בברכה..

הבעיה שהם פשוט לא נותנים לי לעשות..בח"כ..אולי כדאי להמתין איזה שבוע ..?

לעשות
את כבר ילדה גדולה, אני בטוח שתצליחי לעשות סקוואט
תעלי סרטון אם את רוצה שיתקנו אותך

כי רוב הסיכויים שהסקוואט שלך חלקי ו/או לא נכון (גם אם מדריך לימד אותך)

תיראי...אני אומר לך את זה מכל הלב בגלל שאני בא מתוך תוכה של המערכת הענקית הזאת שנקראת "כושר להמונים" [אני מדריך בחדר כושר קטן אך מסחרי]

אל-תאמיני-לשום-דבר-שאומרים לך -שם!
את לא 30% שומן [בכווונה מביאים מכשירים שיקריים כדי שתאמיני שאת צריכה לרזות ותישארי מנויה יותר זמן]
אותו סיפור עם המראות בחדר כושר 😃
אל תתעסקי עם מדריכים.....99% מהם פשוט יפנו אותך לתרגילים שהם לא יעילים בעליל-למה הם עושים את זה?שני סיבות אפשריות:אין להם מושג איך מאמנים בצורה אפקטיבית [כאילו...זה אפקטיבי אבל לא לך-או לכל אדם נורמאלי]
השניה היא שאין להם כוח אלייך
בכל אופן...
אין כזה דבר אימון לנשים ואימון לגברים-זוהי פיקציה שנועדה לנפח את מחזור האימונים האישיים של המאמנים האישיים
מה שיהפוך אותי בתור גבר לגדול וחזק יהפוך אותך בתור אישה לחטובה מוצקה וחזקה [כן כן החוזק לא כל כך משתנה]

ועשכיו למה כן לעשות....
המלצה שלי תכנית FBW שתראה בערך ככה:
3 סטים חתירה/משיכה
3 סטים לחיצת חזה
3 סטים סקוואט [לא אין אופציות אחרות]
1-2 סטים לחיצת כתפיים עם מוט
טווח חזרות 5-10
עליה במשקלי עבודה מאימון לאימון [את הסקוואט לחליף באמצע השבוע לתרגיל אחר כשהעדיפות היא לדדליפט]

אני נותן לך את העצות האלו כי אם הגעת עד לפה אמורה להיות לך הרצינות כדי לעשות את כל אלו וכי את לא באה לשחק ולצאת ידי חוןבה בחד"כ

יאללה תהני ותעדכני אותנו

---------- התגובה התווספה ב 20:23 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:22 ----------

חחח הקדמת אותי

• פותח/ת השרשור
YES SIR!..

אוקי..
א. תודה לכל מי שהגיב והתיחחס .מעריכה אתזה ואקח לתשומת לב!
לגבי המדדית אחוזי שומן-זה בקליפר שלמיטב הבנתי זה המדידה הכי אמינה..משאר האופציות. זה הדבר היחיד האמין בג'ים הזה..חחח
ב. אז בשביל מה הם מדריכים?... חוצמיזה אלולא הייתי יודעת תכנית לבד אז ..לא היתי ניגשת מלכתחילה.
ואני רוצה להפתיע אותך שהיש לפחות מדריך אחד שהיה מאד נגיש ושרותי..בח"כ הקודם למרות שתאכלס שםזה מסחרה שלאימונים אישיים אבל..גם בלי זה במסגרת המשמרתשלו הוא היה ממש נחמד ובנה תכנית ואם היה צורך לשפר דברים היה למי לפנות הוא קיבל אתזה יפה והתאמנו את זה בשבילי -הרי הרעיון הוא להתקדם ולראות תוצאות.
לעניינננו..
מה זה FBW?
חתירה לא נתקלתי במכשיר שם..מה זה משיכה?-זה לאזור הגב?
לחיצת חזה-פרפר או מוט/דמבלים?
סקוואט (אני זאת שביקשתי ..)-עם מוט ופלטות?
דדליפט-אני לא יודעת לבד..

סורי על השאלה..אבל זה נקרא תרגילים מורכבים? ..סקוואט ..דדילפט השאר?..
לאצריך גם ידיים?...
חוצ מיזה -הרצינו ישנה..השאלה אם לא יעשו פרצויפם שאני עושה דברים לבד..
האם אני מבינה באופן חד משמעי שכל התרגילים הבודדים לכל חלק-זה מיותר גם אם אני חוזרת לכשור כמעט אחרי חצי שנה ללא אימונים? אני פשוט צריכה תשובה ברורה וחד ה ..כי אני מתפדחת ישר לבוא ולהתחיל סקוואט לבד..באזור של הבנים..אל שתכחו שיש שם בודיבלדר..
ומה אפשר להתחיל ממחר כבר?
וזהוו..סורי על האריכות..מקוה שלא מוריד מרמת הרצינות.

שוקרן שוקרן!..👏

YES SIR!..

אוקי..
א. תודה לכל מי שהגיב והתיחחס .מעריכה אתזה ואקח לתשומת לב!
לגבי המדדית אחוזי שומן-זה בקליפר שלמיטב הבנתי זה המדידה הכי אמינה..משאר האופציות. זה הדבר היחיד האמין בג'ים הזה..חחח
ב. אז בשביל מה הם מדריכים?... חוצמיזה אלולא הייתי יודעת תכנית לבד אז ..לא היתי ניגשת מלכתחילה.
ואני רוצה להפתיע אותך שהיש לפחות מדריך אחד שהיה מאד נגיש ושרותי..בח"כ הקודם למרות שתאכלס שםזה מסחרה שלאימונים אישיים אבל..גם בלי זה במסגרת המשמרתשלו הוא היה ממש נחמד ובנה תכנית ואם היה צורך לשפר דברים היה למי לפנות הוא קיבל אתזה יפה והתאמנו את זה בשבילי -הרי הרעיון הוא להתקדם ולראות תוצאות.
לעניינננו..
מה זה FBW?פול בודי וורקאאוט
חתירה לא נתקלתי במכשיר שם..מה זה משיכה?-זה לאזור הגב?כן זה לגב חייב להיות מכשיר חתירה למרות שעדיף לעשות bent over row תחפשי את זה בגוגל או שמישהו יועיל בטובו להעלות לפה סרטון
לחיצת חזה-פרפר או מוט/דמבלים?לחיצת חזה במוט
סקוואט (אני זאת שביקשתי ..)-עם מוט ופלטות?כן עם מוט ופלטות
דדליפט-אני לא יודעת לבד..אז תלמדי 😃 ולא אל תבקשי ממדריך כי הרוב לא יודעים ולא יסכימו שתעשי

סורי על השאלה..אבל זה נקרא תרגילים מורכבים? ..סקוואט ..דדילפט השאר?.. זה נקרא מורכבים-אשר מערבים יותר ממפרק אחד
לאצריך גם ידיים?...הידיים שלך יעבדו מספיק חזק בישבילך
חוצ מיזה -הרצינו ישנה..השאלה אם לא יעשו פרצויפם שאני עושה דברים לבד..כככככוווווללללםםםם יכולים לקפוץ לך-והכי הרבה תפני אותם אלי שיעשו לי פרצופים אני מפליץ עליהם בד"כ
האם אני מבינה באופן חד משמעי שכל התרגילים הבודדים לכל חלק-זה מיותר גם אם אני חוזרת לכשור כמעט אחרי חצי שנה ללא אימונים?במיוחד אם את חוזרת לכושר רק עכשיו אני פשוט צריכה תשובה ברורה וחדה יותר חד מזה אין ..כי אני מתפדחת ישר לבוא ולהתחיל סקוואט לבד..באזור של הבנים..אל שתכחו שיש שם בודיבלדר..אל תתפדחי...שימי ז*ן על כ1לם [ומה רע בבילדרים??]
ומה אפשר להתחיל ממחר כבר? קחי מנוחה תתחילי ביום ראשון
וזהוו..סורי על האריכות..מקוה שלא מוריד מרמת הרצינות.זה מוסיף לרמת הרצינות

שוקרן שוקרן!..[אני שם לב שאת לומדת מהר:) 👏

תרביצי עיוני!

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כן..תודה
היתי מאד שמחה להתאמן בשיטת הקרוסיפט המתאגרת..אבל לצערי זה מאד רחוק ממני..

תודה ..מעריכה אתזה..

---------- התגובה התווספה ב 10:29 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:26 ----------

מבחינת מרחק.. אגב שמעתי שיש שיעור קרוספיט במכון כושר בתל אביב..

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תודה MOO..
זה מעודד ..

---------- התגובה התווספה ב 12:20 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:17 ----------

תרביצי עיוני!

סורי..

---------- התגובה התווספה ב 12:22 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:20 ----------

איזה בלגן ..אני לא מצליחה להחזיר הודעות בפרטי כי ..אין לי 150 הודעות..ככה זה רושם אז
התנצלותי.
אני מתאמנת כרגע ליד הבית עד שאמצא מקום אחר.. בת יםאם זה תורם למשהו.
לא ואני לא עארסית או משהו כזה..
תודה על העזרה חבר'ה.

תודה MOO..
זה מעודד ..

---------- התגובה התווספה ב 12:20 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:17 ----------

סורי..

---------- התגובה התווספה ב 12:22 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:20 ----------

איזה בלגן ..אני לא מצליחה להחזיר הודעות בפרטי כי ..אין לי 150 הודעות..ככה זה רושם אז
התנצלותי.
אני מתאמנת כרגע ליד הבית עד שאמצא מקום אחר.. בת יםאם זה תורם למשהו.
לא ואני לא עארסית או משהו כזה..
תודה על העזרה חבר'ה.

רצינית??
איפה בבת ים??....אני עובד בבת ים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית