הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קליק נוראי בכתף

• פותח/ת השרשור oriya2
  • פורסם בתאריך

oriya2

משתמש קבוע
1,654
1,234
נק' מוניטין:
2,017
1,654
1,234
הרקע שלי בכתף ימין הוא ניתוח אורטוסקופיה ב2019, קרע בלברום.
היום ביצעתי אימון, דאמבלים שיפוע חיובי, הרגשתי כאב חד בכתף, קשה לי להגיד אם זה באיזור הניתוח, מרגיש לי פנימי שמלווה בכאב עם עצם הבריח.

בכל מקרה סט שלישי כבר לא הייתי מסוגל לבצע, כל הרמה של משקולת כאבה ממש, ניסיתי לשנות תרגיל ולא עזר.

ניסיתי להרים את הכתף מלפנים אבל קצת מעל 90 מעלות הרגשתי בצורה חדה את הכתף ובכל פעם שאני מוריד חזרה אל הגוף, נוצר קליק שמלווה בכאב.

כמות הניתוחים לא מעידה על מומחיות בתחום, רק נסיון (שזה גם הרבה). שים לב שהרופא האחרון שהזכרת הוא מומחה בכירורגיה אורתופדית, ככה הוא גם מציג את עצמו.
מומחה כתף זוהי התמחות אחרת. אפשר לספור על יד אחת את כמות מומחי הכתף בארץ.

אתה יכול לציין חלק מהשמות?

יפתח בר עשה לי את הניתוח בברך, הבנתי שהוא גם מומחה כתף, מומלץ מאוד. גם דרור לינדנר תותח.
לי יש קליקים מטורפים בכתף ובטרייספס כבר כמה חודשים טובים, ממש בכל רגע נתון אני משחרר כמה...

• פותח/ת השרשור
יפתח בר עשה לי את הניתוח בברך, הבנתי שהוא גם מומחה כתף, מומלץ מאוד. גם דרור לינדנר תותח.
לי יש קליקים מטורפים בכתף ובטרייספס כבר כמה חודשים טובים, ממש בכל רגע נתון אני משחרר כמה...
קליק ללא כאב זה בסדר גמור, אבל לא סביר שהכאב עם הקליק משתק אותי מכאב, אבל תודה רבה

מצטער לשמוע, החלמה מהירה! תוכל לספר מה גרם לפציעה? שאדע ממה להיזהר יותר בזמן אימון.
אני מתאמן יחסית חדש, אין לי היסטוריה של פציעות אבל חושש שזה בסוף יהייה בלתי נמנע ככל שאתקדם במשקלים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית