עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שום טריק או שיטה לא תעבוד אם לא תיישם דבר אחד וזה להתאים את התזונה שלך לאורח החיים שלך.מלבד להקפדה על גירעון קלורי, באילו שיטות או טריקים אתם משתמשים
בשביל לנהל את הדיאטה שלכם בהתמדה ויתר קלות?
שום טריק או שיטה לא תעבוד אם לא תיישם דבר אחד וזה להתאים את התזונה שלך לאורח החיים שלך.
אם יש רצון אין שום סיבה בעולם שלא תצליח, ואם תקפיד על מה שרשמתי למעלה זה גם יעבור לך בכיף ולאורך זמן.
לשלב מאכלים שאתה אוהב בעיקר , שלא תרגיש חוסרים ביוםיום כי אחכ זה מתפוצץ באיזה בולמוס.. ולא להתקע על תפריט קבוע כי זה משעמם ולא מחזיקאתקן, **בנוסף** לגירעון קלורי
מלבד להקפדה על גירעון קלורי, באילו שיטות או טריקים אתם משתמשים
בשביל לנהל את הדיאטה שלכם בהתמדה ויתר קלות?
אם עוזר לך לעשות צום לסירוגין, דל פחמימה, קיטו וכו זה מעולה, לך על זה. אין להם יתרון טכני, אבל אם יש להם יתרון מנטלי אצלך אז מעולה.האמת, התכוונתי יותר אלסטרטגיות כמו 8:16, דל פחמימה , צ'יטים... דברים שלכאורה לא משנים
כשיש גירעון קלורי אבל אולי אתם הרגשתם שלכם הם דווקא עזרו
התייחסתי קודם אל צ'יטים. פעם ב לא יקרה כלום. רק אגיד את דעתי: צ'יט זה לא אוכל "לא בריא" או "מלוכלך". לדעתי אוכל כזה יכול לגמרי להשתלב בלי שהוא יהיה צ'יט, פשוט תספור את הערכים שלו. מבחינתי צ'יט זה לא לספור ערכים, גם אם מדובר בסלט עם אבוקדו ועוף זה יכול להיות צ'יט.צ'יטים
הכי כיףאצלי זה כל השבוע שומר (יחסית כן?),בסופש אוכל מה שבא לי
מוצא את זה כעובד,משאיר אותי שפוי ובמשקל די סטטי.
ספר לי איך זה הולך לך..הכי כיף
להשאר שפוי..
😃אצלי זה כל השבוע אני אוכל מה שבא לי,בסופש אוכל מה שבא לי
מוצא את זה כעובד,משאיר אותי שפוי ובמשקל די סטטי.
פרצוף שפוי חחח
הרבה טרןספר לי איך זה הולך לך..
בזמן האחרון שיניתי קו מחשבה..פרצוף שפוי חחח
אנחנו נהיה חברים טובים בובעהרבה טרן