הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הגיוני שאני לא עולה במשקל

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
גובה 1.74 ושוקל 72 עוד ירדתי מ74 ואני כרגע על בערך 3300 קל ביום , אני לא נוגע באירובי ולא עובד בעבודה ששורפת קלוריות , 4 אימוני משקולות בשבוע וזהו. העלתי מ2600 בהדרגה וההבדל היחיד הוא שאני מחרבן יותר , זה קשור לעובדה שאני מחרבן
4-5 פעמים ביום ? מרגיש לי שגם אם אכניס 4000 לא יהיה שינוי כי אני אוציא את זה השירותים , מה הטעם אם איך שאני אוכל משהו אני ישר רץ לחרבן אותו? יש פתרון? זה כבר לא שפוי להכניס כמות כזאת כל יום

כן 2200-2300 זה כלום אוכל מבחינת כמות של אוכל שאתה מכניס לגוף, זה כנראה מספיק לכלל האוכלוסייה בשביל לעלות במשקל. אבל זה כלום אוכל

2200 קל׳ זה לא כלום אוכל שאני מכניס לגוף כי זה מציין קלוריות - לא כמויות של אוכל. בנוסף, אם זה מספיק לכלל האוכלוסייה בשביל לעלות במשקל נראה לי שזה לא נחשב למעט קלוריות.

• פותח/ת השרשור
כן 2200-2300 זה כלום אוכל מבחינת כמות של אוכל שאתה מכניס לגוף, זה כנראה מספיק לכלל האוכלוסייה בשביל לעלות במשקל. אבל זה כלום אוכל.

תשלח
4 לחמים עם חמאת בוטנים( לפחות 400 קל)
מיד אחר כך שותה משהו כזה של חלבון(170 קל)
בצהריים 300 גרם אורז+ 200 חזה עוף( לפחות 700)
כ30 גרם קשיו(150-200)
טונה בשמן(230 קל)
חטיף חלבון של 350 קל
4 לחמים+ חצי קופסא של גבינה כזאת שכל הקופסא שלה 900 קל אז ( כל הארוחה לפחות 700)
גיינר דינמטיז( 650 קל)
ולא חישבתי אם פה ושם מנשנש וכל הישיבות עם חברים

4 לחמים עם חמאת בוטנים( לפחות 400 קל)
מיד אחר כך שותה משהו כזה של חלבון(170 קל)
בצהריים 300 גרם אורז+ 200 חזה עוף( לפחות 700)
כ30 גרם קשיו(150-200)
טונה בשמן(230 קל)
חטיף חלבון של 350 קל
4 לחמים+ חצי קופסא של גבינה כזאת שכל הקופסא שלה 900 קל אז ( כל הארוחה לפחות 700)
גיינר דינמטיז( 650 קל)
ולא חישבתי אם פה ושם מנשנש וכל הישיבות עם חברים
כמו שחשבתי, אתה לא באמת יודע כמה אתה אוכל.
מה זה 4 לחמים? איזה לחם? כמה גרם בתכלס?
האורז - 300 לפני בישול? אחרי בישול? אני אוכל 400 גרם ביום לפני בישול וזה משמעותי.
חמאת בוטנים אתה גם לא מודד.

• פותח/ת השרשור
כמו שחשבתי, אתה לא באמת יודע כמה אתה אוכל.
מה זה 4 לחמים? איזה לחם? כמה גרם בתכלס?
האורז - 300 לפני בישול? אחרי בישול? אני אוכל 400 גרם ביום לפני בישול וזה משמעותי.
חמאת בוטנים אתה גם לא מודד.
כל לחם 80 קל
האורז לאחר בישול כמובן
, כנס לmy fitness pal תראה שבקלות עובר ת3000 ועוד לא חישבתי את הטונה שמן זית שפשוט שופך על החזה עוף לפני הבישול
זו כנראה לא הכמות שאתה חושב שאתה אוכל ..
הערכים כתובים על המזון שחור על גבי לבן ואני גם מחשב במחשבוני קלוריות , רוס האוכל שאני אוכל הוא מוכן ולא מכינים כך שמה שכתוב זה מה שמקבלים
סליחה אבל כל מי שטען שאני לא יודע כמה אני אוכל מדבר שטויות , אני גר בארהב כרגע ופה על כל מוצא כתוב במדויק כמה קלוריות וכל האוכל שאני אוכל. או מוכן אהי לא מבשל בכלל אפילו האורז שאמרתי 300 גרם אז זה לא באמת 300 גרם שה פשוט קופסא שמכניסים למיקרו והיא 480 קל שזה אותו דבר בערך ונגיד החמאת בוטנים כל הקופסא היא יותר מ2000 קל ואני מסיים את זה בשבוע שאני אוכל רק בבוקר , והלחמים על כל אחד כתוב 80 וזה הלחמים הגדולים , מה שאני רושם זה המינימום עוד הקטנתי למספרים בכוונה אני אוכל כנראה לכיוון של 3500 קל לפחות

נערך לאחרונה:
או שאתה מעריך ביתר את הצריכה הקלורית היומית שלך, או שהמעקב אחר השינויים במשקל שלך לא מדויק.
אם נצא מנקודת הנחה שאתה אכן אוכל את מה שאתה מתאר שאתה אוכל, אולי המעקב אחר המשקל לא טוב. תנסה להישקל בכל יום בבוקר אחרי שירותים ועם אותם בגדים. לאחר שבוע תחשב ממוצע שבועי של המשקל שלך, ובשבוע לאחר מכן תעשה את אותו הדבר (שקילות יומיות וממוצע שבועי). תשווה בין הממוצעים ותראה מה המגמה, בהתאם למגמה תשנה את כמות הקלוריות. אם אתה עדיין יורד במשקל תוסיף עוד 100-150 קלוריות.

דרך אגב, עלייה בתדירות היציאות לא מעידה על חוסר ספיגת מזון. כל עוד אין בעיית תת ספיגה, מה שאתה אוכל יספג בסוף.

• פותח/ת השרשור
מצב עם נוטלה אתה אוהב? ☝️
אין לי איך להשיג פה מצה וגם שונא מצה
או שאתה מעריך ביתר את הצריכה הקלורית היומית שלך, או שהמעקב אחר השינויים במשקל שלך לא מדויק.
אם נצא מנקודת הנחה שאתה אכן אוכל את מה שאתה מתאר שאתה אוכל, אולי המעקב אחר המשקל לא טוב. תנסה להישקל בכל יום בבוקר אחרי שירותים ועם אותם בגדים. לאחר שבוע תחשב ממוצע שבועי של המשקל שלך, ובשבוע לאחר מכן תעשה את אותו הדבר (שקילות יומיות וממוצע שבועי). תשווה בין הממוצעים ותראה מה המגמה, בהתאם למגמה תשנה את כמות הקלוריות. אם אתה עדיין יורד במשקל תוסיף עוד 100-150 קלוריות.

דרך אגב, עלייה בתדירות היציאות לא מעידה על חוסר ספיגת מזון. כל עוד אין בעיית תת ספיגה, מה שאתה אוכל יספג בסוף.
אני נשקל בחדר כושר עם אותם בגדים תמיד וזה כבר תקופה ארוכה , אהי יודע שלא טוב כל יום אבל אם זה תקופה ארוכה לא עליתי אז באמת לא עליתי

אני נשקל בחדר כושר עם אותם בגדים תמיד וזה כבר תקופה ארוכה , אהי יודע שלא טוב כל יום אבל אם זה תקופה ארוכה לא עליתי אז באמת לא עליתי

באופן כללי ממש אין בעיה בלהישקל כל יום. להיפך, זה מעקב הרבה יותר מדויק מאשר שקילה פעם-פעמיים בשבוע. בשקילה יומית אתה יכול לזהות את מגמת השינוי במשקל שלך.

אם כמות הקלוריות שאתה צורך לא מובילה לעלייה במשקל אז אתה צריך להוסיף קלוריות

גובה 1.74 ושוקל 72 עוד ירדתי מ74 ואני כרגע על בערך 3300 קל ביום , אני לא נוגע באירובי ולא עובד בעבודה ששורפת קלוריות , 4 אימוני משקולות בשבוע וזהו. העלתי מ2600 בהדרגה וההבדל היחיד הוא שאני מחרבן יותר , זה קשור לעובדה שאני מחרבן
4-5 פעמים ביום ? מרגיש לי שגם אם אכניס 4000 לא יהיה שינוי כי אני אוציא את זה השירותים , מה הטעם אם איך שאני אוכל משהו אני ישר רץ לחרבן אותו? יש פתרון? זה כבר לא שפוי להכניס כמות כזאת כל יום

מה שיוצא ממך בשירותים זה החלק מהאוכל שלא נספג בך מלחתחילה אז זה לא קשור.

כמה זמן עבר מאז שהתחלת לצרוך יותר קלוריות? תן לזה טיפה זמן תשקול את עצמך כל בוקר ותעשה ממוצע של כמה שבועות.
או שיכול להיות שאתה פשוט לא מגיע למספר הקלוריות הנכון ורק נדמה לך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית