הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הגיוני שאני לא עולה במשקל

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
גובה 1.74 ושוקל 72 עוד ירדתי מ74 ואני כרגע על בערך 3300 קל ביום , אני לא נוגע באירובי ולא עובד בעבודה ששורפת קלוריות , 4 אימוני משקולות בשבוע וזהו. העלתי מ2600 בהדרגה וההבדל היחיד הוא שאני מחרבן יותר , זה קשור לעובדה שאני מחרבן
4-5 פעמים ביום ? מרגיש לי שגם אם אכניס 4000 לא יהיה שינוי כי אני אוציא את זה השירותים , מה הטעם אם איך שאני אוכל משהו אני ישר רץ לחרבן אותו? יש פתרון? זה כבר לא שפוי להכניס כמות כזאת כל יום

1. תנסה לאכול פחות סיבים (לחם מלא קינוא ירקות).
יותר פחמימות פשוטות (פסטה לחם לבן אורז).

יכול להיות שזה יפתור את הבעיה של היציאות.

2. תמשיך בתהליך.. לוקח זמן לגוף לעשות שינוי

• פותח/ת השרשור
1. תנסה לאכול פחות סיבים (לחם מלא קינוא ירקות).
יותר פחמימות פשוטות (פסטה לחם לבן אורז).

יכול להיות שזה יפתור את הבעיה של היציאות.

2. תמשיך בתהליך.. לוקח זמן לגוף לעשות שינוי
אחי אני יודע אני שנים בתהליך , פשוט כאילו יש לי קיר איך שאני מגיע ל74 אילו אי אפשר לעבור את זה לא משנה מה. אוכל מלא אורז ולחם לבן , עוד לא החשבתי את כל האלכוהול שאני מכניס לגוף בסופ״ש ואני עדיין לא מוותר על ארוחות

אחי אני יודע אני שנים בתהליך , פשוט כאילו יש לי קיר איך שאני מגיע ל74 אילו אי אפשר לעבור את זה לא משנה מה. אוכל מלא אורז ולחם לבן , עוד לא החשבתי את כל האלכוהול שאני מכניס לגוף בסופ״ש ואני עדיין לא מוותר על ארוחות

אתה פשוט לא אוכל מספיק, ככה פשוט.
וזה שאתה רושם ״בערך 3,300״, נשמע כאילו יש מרווח טעות לא קטן.

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אתה פשוט לא אוכל מספיק, ככה פשוט.
וזה שאתה רושם ״בערך 3,300״, נשמע כאילו יש מרווח טעות לא קטן.

בהצלחה
כשאני אומר בערך זה פלוס מינוס של עשרות לא מאות
כל השבוע האחרון אכלתי 3200+ כל יום אהי לא יכול להעלות ל4000 זה מוגזם
זה מוזר כי כששקלתי 3-4 קילו פחות גם ב2700 עליתי

תשמע...
התהליך נורא פשוט - מתמטי / מדעי ועובד אצל כל בני האדם בכל מקום:

זה המשוואה

אוכלים יותר ממה שמוציאים = עולים במשקל
אוכלים פחות ממה שמוציאים = יורדים במקשל

אם אתה יורד סימן שאתה מוציא יותר
ואם אתה עולה סימן שאתה מכניס יותר.

לכם אם אתה לא עולה תכניס עוד אוכל.
7 ימים בשבוע 30 ימים בחודש.
לא 5 ימים כן 2 יומיים לא.

אני לדוגמה במסה האחרונה עליתי הדרגתי ועליתי במשקל. כשנתקעתי על 4500 קקל ולא יכולתי יותר להכניס אוכל "נורמלי" הוספתי עוד 500 קקל של ג'אנק.. (שומן ופחמימה פשוטה / סוכר)

• פותח/ת השרשור
תשמע...
התהליך נורא פשוט - מתמטי / מדעי ועובד אצל כל בני האדם בכל מקום:

זה המשוואה

אוכלים יותר ממה שמוציאים = עולים במשקל
אוכלים פחות ממה שמוציאים = יורדים במקשל

אם אתה יורד סימן שאתה מוציא יותר
ואם אתה עולה סימן שאתה מכניס יותר.

לכם אם אתה לא עולה תכניס עוד אוכל.
7 ימים בשבוע 30 ימים בחודש.
לא 5 ימים כן 2 יומיים לא.

אני לדוגמה במסה האחרונה עליתי הדרגתי ועליתי במשקל. כשנתקעתי על 4500 קקל ולא יכולתי יותר להכניס אוכל "נורמלי" הוספתי עוד 500 קקל של ג'אנק.. (שומן ופחמימה פשוטה / סוכר)
כן אני מכיר את זה אני לא יומיים בתחום זה פשוט מוזר שב70 קילו העלתי מ2600 וב73 לא מעלה מ3300 , כנראה לא הבהרתי את עצמי טוב באשכול מזה נובע התסכול , ואני יודע שאם אוכל יום 4000 ואז 1000 ברור שלא אעלה אני כל יום מקפיד על כל הארוחות ולא מוותר
אני במצב שלא מסוגל לראות אוכל , כאילו יש לי תקרה כשמגיע ל73-74 קילו
אשכרה אם אני מחטב אני יכול בכיף לאכול 2500 ולרדת

במילה אחת: שייקים!
לא משהו מיוחד, גם אני (ואני באותו משקל כמוך ואפילו טיפה פחות) ואני בטוח שעוד הרבה פה מהפורום יכולים בכיף להתחטב מזה. אין לך איזה משהו מיוחד, בסך הכל עלה לך הניטרלי. 4000 קלוריות זה לא בשמיים, אומנם זה קצת קשה אבל ככה זה מסה. לכולם.

כן אני מכיר את זה אני לא יומיים בתחום זה פשוט מוזר שב70 קילו העלתי מ2600 וב73 לא מעלה מ3300 , כנראה לא הבהרתי את עצמי טוב באשכול מזה נובע התסכול , ואני יודע שאם אוכל יום 4000 ואז 1000 ברור שלא אעלה אני כל יום מקפיד על כל הארוחות ולא מוותר
2500 זה כלום אוכל אבל נשים את זה בצד.
אין פה איזושהי תעלומה מיוחדת, אתה לא מכניס את הכמות קלוריות שאתה חושב שאתה מכניס

• פותח/ת השרשור
אין פה איזושהי תעלומה מיוחדת, אתה לא מכניס את הכמות קלוריות שאתה חושב שאתה מכניס
אני יכול לשלוח לך מה אני אוכל ביום ותחליט אם זה לא עובר ת3000 קל בקלילות , כי ב3 קילו פחות הייתי אוכל הרבה הרבה פחות והייתי עולה בערך איזה 600 פחות

אני יכול לשלוח לך מה אני אוכל ביום ותחליט אם זה לא עובר ת3000 קל בקלילות , כי ב3 קילו פחות הייתי אוכל הרבה הרבה פחות והייתי עולה בערך איזה 600 פחות

לא משנה כמה אתה חושב שאתה אוכל, אם אתה לא עולה במשקל - תאכל עוד.

• פותח/ת השרשור
אני יכול לשלוח לך מה אני אוכל ביום ותחליט אם זה לא עובר ת3000 קל סרלילוצ

2500 זה כלום אוכל?😲 המסה שלי היא 2200-2300. ואני הולך ביום 7-8 ק״מ

• פותח/ת השרשור
הלוואי הייתי כמוך אני אוכל 1000 יותר ונשאר סטטי במשקל , אני מכניס משהו לגוף ואז ישר מוריד גוש בשירותים יש לי חברים שבקושי אוכלים 1500 והם די שמנים

הלוואי הייתי כמוך אני אוכל 1000 יותר ונשאר סטטי במשקל , אני מכניס משהו לגוף ואז ישר מוריד גוש בשירותים יש לי חברים שבקושי אוכלים 1500 והם די שמנים

1500 לא נשמע סביר..
בכל אופן, קשה לי להזדהות עם אדם שקשה לו לאכול 😃. בשבילי כל יום זה אתגר לא לחרוג מהכמות הקלוריות של אותו היום, ואתגר יותר קשה - לא לחשוב שאני שמן.
בכל אופן, בהצלחה עם התזונה! גם לדחוף אוכל שקשה זה בטח לא פשוט כמו לסתום את הפה כשבא לאכול.

אתה היחיד שקשה לו לדחוף אוכל, מחילה
אני לא בטוח שהצלחתי להבהיר את עצמי כמו שצריך.
כשכתבתי את המשפט הזה
בכל אופן, קשה לי להזדהות עם אדם שקשה לו לאכול
נראה לי שהכוונה הפשוטה במשפט הזה היא שדווקא לי לא קשה לאכול, שהרי אם קשה לי להזדהות עם קושי - משמע אין לי את הקושי.

כן 2200-2300 זה כלום אוכל מבחינת כמות של אוכל שאתה מכניס לגוף, זה כנראה מספיק לכלל האוכלוסייה בשביל לעלות במשקל. אבל זה כלום אוכל.
אני יכול לשלוח לך מה אני אוכל ביום ותחליט אם זה לא עובר ת3000 קל סרלילוצ
תשלח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית