עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הבנתי. ומבחינת יעילות זה שיטה טובה בהנחה שאני עולה במשקלים ומכניס רק אוכל בריא לפהלא חייב לחיות על תפריט אם לזה אתה מתכוון
או בכלל לספור קלוריות
זה שיטה טובה אם זה משרת את המטרה שלךהבנתי. ומבחינת יעילות זה שיטה טובה בהנחה שאני עולה במשקלים ומכניס רק אוכל בריא לפה
בגדול המטרה שלי לגדול ולהתחטב מה דעתך יילך לי ככהזה שיטה טובה אם זה משרת את המטרה שלך
לא בטוח. יכול להיות שבלי לספור קלוריות אתה תשמין מאוד, ולא תגיע לחיטוב בחיים. יכול להיות גם הפוך.אם הזמן אני מאמין שמה שיקרה אני אתחטב ויגדל
בגדול המטרה שלי לגדול ולהתחטב מה דעתך יילך לי ככה
אני חושב שרוב הזמן אני על נטרלי אבל אני כן מתקדם במשקלים במכון מה זה אומר שאני גדל ומתחטב ביחד?אתה גם יכול פשוט לשלוט בכמות, אם אין לך בעיה לאכול בריא ולהגיע למספיק חלבון - תאכל יותר תגדל, תאכל פחות תחטב, מומלץ לפחות בערך לדעת לאן נושבת הרוח
תפריט נוח מאוד כי קל יותר לדבוק בו, הוא בנוי ככה שאתה מנסה למזער רעב או נפיחות על ידי בחירת מזון שמתאים ומזון בריא שייתן לך ערכים - בדרך כלל פירות וירקות בחלק הזה
הוא מדוייק קלורית, מה שלא מדוייק זה כמה אתה שורף ועם תפריט לאט לאט אתה מבין ומשנה לפי צורך
או שאתה יכול לבנות תוכנית עסקית נכונה. לתכנן תזרים מזומנים.. לבנות מערך שיווק לתקופה ארוכה קדימה ...
מילה שהמציאו מפסידנים וכאלו שאין להם כוח להתאמץ
חולק עליך.
אבל כל אחד במה שהוא מאמין
קריאת פיטום הקטורת איך שמגיעים לעסק
ורואים ישועות רבות
באחריות.
כמובן שאפשר וצריך לעשות השתדלות..אין בנינו מחלוקת .
אני גם בדעה שצריך להאמין ולהתפלל לפני הכל !
אבל זה לא בא על חשבון חשיבה נכונה, קביעת יעדים, ביצוע מטלות / משימות / מהלכים נכונים... מה שנקרא "השתדלות"
אתה לא יכול להתפלל ולשבת בבית ולקוות לטוב
כמובן שאפשר וצריך לעשות השתדלות..
אבל,גם אם אני יעמוד מחוץ לחנות עם כובע נצנצים על הראש,ואשכור את איש השיווק הטוב בארץ.
הפרנסה שלי נקבעה כבר מראש השנה