הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למה לי תפריט

Idobzoki

משתמש מתחיל
38
1
נק' מוניטין:
1
38
1
אם אני מתאמן חזק ואוכל אוכל בריא כמובן שעוקב אחרי כמות מספקת של חלבון למה אני צריך תפריט?
אם הזמן אני מאמין שמה שיקרה אני אתחטב ויגדל הרי זה יקח יותר זמן מחיטוב ומסה בנפרד אבל זה גם משהו שיכול להיות יעיל לאורך זמן

שמע להיות מדויק תמיד יותר טוב מבחינת תוצאות. תחליט אתה כמה אתה מתמסר לתחום, לכל אחד השיקולים שלו.
אם הזמן אני מאמין שמה שיקרה אני אתחטב ויגדל
לא בטוח. יכול להיות שבלי לספור קלוריות אתה תשמין מאוד, ולא תגיע לחיטוב בחיים. יכול להיות גם הפוך.

אתה גם יכול פשוט לשלוט בכמות, אם אין לך בעיה לאכול בריא ולהגיע למספיק חלבון - תאכל יותר תגדל, תאכל פחות תחטב, מומלץ לפחות בערך לדעת לאן נושבת הרוח
תפריט נוח מאוד כי קל יותר לדבוק בו, הוא בנוי ככה שאתה מנסה למזער רעב או נפיחות על ידי בחירת מזון שמתאים ומזון בריא שייתן לך ערכים - בדרך כלל פירות וירקות בחלק הזה
הוא מדוייק קלורית, מה שלא מדוייק זה כמה אתה שורף ועם תפריט לאט לאט אתה מבין ומשנה לפי צורך

• פותח/ת השרשור
אתה גם יכול פשוט לשלוט בכמות, אם אין לך בעיה לאכול בריא ולהגיע למספיק חלבון - תאכל יותר תגדל, תאכל פחות תחטב, מומלץ לפחות בערך לדעת לאן נושבת הרוח
תפריט נוח מאוד כי קל יותר לדבוק בו, הוא בנוי ככה שאתה מנסה למזער רעב או נפיחות על ידי בחירת מזון שמתאים ומזון בריא שייתן לך ערכים - בדרך כלל פירות וירקות בחלק הזה
הוא מדוייק קלורית, מה שלא מדוייק זה כמה אתה שורף ועם תפריט לאט לאט אתה מבין ומשנה לפי צורך
אני חושב שרוב הזמן אני על נטרלי אבל אני כן מתקדם במשקלים במכון מה זה אומר שאני גדל ומתחטב ביחד?

אתה לא חייב לחיות על תפריט, אתה יכול פשוט לעקוב אחרי הפרמטרים העיקריים:
  • חלבון (כמו שציינת)
  • לאכול "בריא" (שומן "טוב", מספיק ירקות ופירות וכו')
  • תקופות של חיטוב ומסה בלי לספור קלוריות. פשוט לעקוב אחרי התקדמות המשקל לפי ההמלצות.
כלומר, תפריט גמיש. כן הייתי עוקב אחרי התקדמות המשקל ומתעקש לחלק את זה לתקופות של חיטוב ומסה, כדי לייעל משמעותית את התהליך.

זה כמו לפתוח עסק...

אתה יכול פשוט לפתוח עסק.. לקחת סתם מקום באיזה חור... לקנות מוצר כלשהו.. ולהתחיל למכור.... לתת שירות טוב על הדרך כמובן... ולזרום מה שנקרא. מה שיהיה יהיה...

או שאתה יכול לבנות תוכנית עסקית נכונה. לתכנן תזרים מזומנים.. לבנות מערך שיווק לתקופה ארוכה קדימה ...

החלטה שלך איך לנהל את העסק

הכנות לחוד ומציאות לחוד.

בתור בעל עסק
ניסיתי את שתי השיטות שרשמת..
בסופו של דבר זה מזל ויד אלוהים
והרבה תפילות!!
או שאתה יכול לבנות תוכנית עסקית נכונה. לתכנן תזרים מזומנים.. לבנות מערך שיווק לתקופה ארוכה קדימה ...

חולק עליך.
אבל כל אחד במה שהוא מאמין

קריאת פיטום הקטורת איך שמגיעים לעסק
ורואים ישועות רבות
באחריות.

אין בנינו מחלוקת .
אני גם בדעה שצריך להאמין ולהתפלל לפני הכל !
אבל זה לא בא על חשבון חשיבה נכונה, קביעת יעדים, ביצוע מטלות / משימות / מהלכים נכונים... מה שנקרא "השתדלות"

אתה לא יכול להתפלל ולשבת בבית ולקוות לטוב

אין בנינו מחלוקת .
אני גם בדעה שצריך להאמין ולהתפלל לפני הכל !
אבל זה לא בא על חשבון חשיבה נכונה, קביעת יעדים, ביצוע מטלות / משימות / מהלכים נכונים... מה שנקרא "השתדלות"

אתה לא יכול להתפלל ולשבת בבית ולקוות לטוב
כמובן שאפשר וצריך לעשות השתדלות..
אבל,גם אם אני יעמוד מחוץ לחנות עם כובע נצנצים על הראש,ואשכור את איש השיווק הטוב בארץ.
הפרנסה שלי נקבעה כבר מראש השנה

כמובן שאפשר וצריך לעשות השתדלות..
אבל,גם אם אני יעמוד מחוץ לחנות עם כובע נצנצים על הראש,ואשכור את איש השיווק הטוב בארץ.
הפרנסה שלי נקבעה כבר מראש השנה

כפרה עליך... אז ממחר תלך לעבוד עם כובע נצנצים.... הרי כבר נקבע כמה תרוויח...
"כל אדם יכול להוסיף עברות או מצוות במהלך השנה אשר ישפיעו ישירות על חווית החיים"

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית