הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שותה 1 ליטר ברצף על הבוקר שאני קם

matan1127

משתמש מתחיל
82
4
נק' מוניטין:
4
82
4
רוצה לדעת אם זה בטוח או שזה הורס את הכליות או משהו כזה ?
לא משנה שאני עובד לילה, שאני קם מהשינה אני דופק איזה ליטר אחד ברצף זה בסדר ?

אתה צמא כשאתה קם בבוקר או שאתה שותה בכוח?

כמה מים אתה שותה במהלך היום?

מה צבע השתן שלך במהלך היום? צבע השתן זה האינדיקטור הכי טוב שיש לנו לגבי מצב הרוויה שלנו

אם אתה מרגיש "מלא" או "כבד" אז תנסה לשתות בחלקים, כוס מים כל 10 ד'ק,
אם אין עומס שתה חופשי, רק על תעמיס על הגוף, אם אתה מעמיס אתה תרגיש שהגוף מגיב לא טוב.

• פותח/ת השרשור
אתה צמא כשאתה קם בבוקר או שאתה שותה בכוח?

כמה מים אתה שותה במהלך היום?

מה צבע השתן שלך במהלך היום? צבע השתן זה האינדיקטור הכי טוב שיש לנו לגבי מצב הרוויה שלנו
מה אני יגיד לך לא הכי צמא
פשוט רוצה לשתות כמה שיותר מים כי אני נהג משאית ואין בהרבה מקומות שאני מביא להם סחורה תמי 4 אז אני שותה ליטר פה בבית על הבוקר נגיד 3 כוסות לפני צחצוח שיניים, הבטן נרגעת קצת, עוד 2 כוסות, מחליף בגדים, עוד... ככה עד שנגמר הליטר ואז אני ממלא עוד ליטר ויוצא לדרך ובעבודה איפה שאפשר אני ממלא בוא נגיד 4-5 ליטר ביום אני שותה והשתן שקוףףף

אם אתה מרגיש "מלא" או "כבד" אז תנסה לשתות בחלקים, כוס מים כל 10 ד'ק,
אם אין עומס שתה חופשי, רק על תעמיס על הגוף, אם אתה מעמיס אתה תרגיש שהגוף מגיב לא טוב.

זה לא הכי פשוט לשתות ליטר איך שקמים אבל אני עושה את זה בהמשכיות בחצי שעה שאני מתארגן לעבודה תראה מה רשמתי לו למעלה

הבנתי אחי, זה היה נשמע מוזר בהתחלה ליטר בבוקר,
קח איתן צידנית עם 2-3 בקבוקי מים או תיק עם המים, שתהיה קצת יותר רגוע,

4 ליטר ביום זה הרף העליון של מה שמוגדר ״בריא״.
לא שבהכרח 5 ליטר יומיים יזיקו לך, אבל זה בהחלט מעבר למה שהגוף שלך צריך או שמועיל לו.

פשוט רוצה לשתות כמה שיותר מים כי אני נהג משאית ואין בהרבה מקומות שאני מביא להם סחורה תמי 4
הזכרת לי את הימים שהייתי סטודנט (ונהג משאית), בימי עבודה מלאים הייתי יוצא עם בקבוק 2 ליטר קר + בקבוק 2 ליטר קפוא שהיה מפשיר במהלך היום. כמובן שהייתי שותה בכל מקום שהתמי4 שלו היה נגיש לי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית