הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קישור למספריים מיוחדות שגוזרות יבלות?

אני משתמש בסכין יפני (רק הלהב), יעיל מאוד וקל.
יש גם את התכשירים היותר קונבנציונליים בחנויות הפארם (שהם לא חיתוך) אבל אין לי ניסיון איתם.

אגב, מספריים זה זכר.

קאטר חשמלאים קטן עושה את העבודה מצויין. הלהב ישר ושטוח בצידו האחורי, חד מאוד ובגודל מתאים (בערך 1 ס"מ).
משהו כזה:
AliExpress

יש לי אחד ממש זול שקניתי לפני כמעט עשר שנים, הוא עדיין חד מאוד ואני משתמש בו באופן קבוע.
123ק.jpg

*תמונה שצילמתי ב2015 לשרשור באותו עניין

סטפני כהן ולארי ווילס ממליצים להעביר עליהם סכין גילוח אחת לכמה זמן כדי להשאיר אותן נמוכות.
אני עם סכין יפנית בישיבות משעממות בזום

• פותח/ת השרשור
קאטר חשמלאים קטן עושה את העבודה מצויין. הלהב ישר ושטוח בצידו האחורי, חד מאוד ובגודל מתאים (בערך 1 ס"מ).
משהו כזה:
AliExpress

יש לי אחד ממש זול שקניתי לפני כמעט עשר שנים, הוא עדיין חד מאוד ואני משתמש בו באופן קבוע.
צפה בקובץ המצורף 77630

התמונה, זה לפני או אחרי השימוש? או שימוש תכוף לאורך הזמן?
אחת לכמה זמן אני חושב שאולי אני לא עושה משהו נכון, מגודל היבלות שלי. אבל אולי באמת לא מטפח באופן תכוף מספיק, אולי מצייר לעצמי תמונה אחרת בראש.

ובכל מקרה, תודה לכולם.
סטפני כהן ולארי ווילס ממליצים להעביר עליהם סכין גילוח אחת לכמה זמן כדי להשאיר אותן נמוכות.
אני עם סכין יפנית בישיבות משעממות בזום
נשמע.. רע

התמונה בתקופה שחתכתי אותן באופן קבוע אחת לכמה שבועות.
באותה תקופה לא עשיתי דדליפט בכלל, הן היו קטנות יותר וקצב הגדילה איטי יותר.
בשנה האחרונה אני מדדלפט קבוע ובערך כל שלושה שבועות כבר מרגיש שהיבלות מציקות כשאני סוגר את היד ושהן עלולות להיקרע כשארים כבד, אז אני חותך אותן לגובה אפס.

לגבי גודל היבלות שלך, לא כתבת על זה כלום, רק שזו אינדיקציה שאתה עושה משהו לא נכון.
כל עוד האחיזה שלך לא מוזרה בצורה יוצאת דופן ומאפשרת לך התקדמות באימונים אז אני לא חושב שאפשר לטעות בעניין הזה.
אולי יש איזה שוני בתכונות העור או משהו כזה.. משהו שגורם להן לגדול מהר וגדול. בכל מקרה, כדי שיהיה לך רפרנס מספרי: אצלי רוחב כף היד בבסיס האצבעות הוא 10 ס"מ וקוטר היבלות הוא בערך 1 ס"מ אם זה עוזר במשהו. אצל מתאמנים אחרים שפגשתי היבלות נראו קטנות יותר משלי.

• פותח/ת השרשור
התמונה בתקופה שחתכתי אותן באופן קבוע אחת לכמה שבועות.
באותה תקופה לא עשיתי דדליפט בכלל, הן היו קטנות יותר וקצב הגדילה איטי יותר.
בשנה האחרונה אני מדדלפט קבוע ובערך כל שלושה שבועות כבר מרגיש שהיבלות מציקות כשאני סוגר את היד ושהן עלולות להיקרע כשארים כבד, אז אני חותך אותן לגובה אפס.

לגבי גודל היבלות שלך, לא כתבת על זה כלום, רק שזו אינדיקציה שאתה עושה משהו לא נכון.
כל עוד האחיזה שלך לא מוזרה בצורה יוצאת דופן ומאפשרת לך התקדמות באימונים אז אני לא חושב שאפשר לטעות בעניין הזה.
אולי יש איזה שוני בתכונות העור או משהו כזה.. משהו שגורם להן לגדול מהר וגדול. בכל מקרה, כדי שיהיה לך רפרנס מספרי: אצלי רוחב כף היד בבסיס האצבעות הוא 10 ס"מ וקוטר היבלות הוא בערך 1 ס"מ אם זה עוזר במשהו. אצל מתאמנים אחרים שפגשתי היבלות נראו קטנות יותר משלי.
תודה רבה על התשובה.🙃
בשבועיים האחרונים המכון החליף למוט עבה יותר, אז גם כשלעצמו באחיזה ההרגשה היא אחרת, וחוץ מזה האחיזה שלי השתנתה עם או קצת לאחר מכן- אני מכופף יותר את מפרקי כף היד וזה מביא איתו תחושה שבהחלט גורמת לי לתהות עוד יותר לגבי האחיזה שלי.
משהו כזה:
AliExpress

צפה בקובץ המצורף 77630

IMG_20220413_135045.jpg

מצא את ההבדלים.

• פותח/ת השרשור
משהו כזה:
AliExpress

צפה בקובץ המצורף 77630

הזמנתי עכשיו את המוצר שהקישור ששלחת, חוץ מזה נתקלתי במוצר מעניין, קבל:
CALLUS REMOVER Hard Dead Skin CORN Cutter Shaver Pedicure FOOT TOOL + 10 BLADES | eBay

אני רואה הרבה שהמכשיר הזה לכפות הרגליים, למעשה רק, אבל נראה שהבחור הזה משתמש בהצלחה במכשיר הזה גם לידיים:

שווה ניסיון?

ניסיתי פעם את המכשיר הזה, עבד לי פחות טוב מהקאטר.
אולי אתה תסתדר איתו יותר טוב. במחיר כזה שווה לך להזמין ולנסות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית