נק' מוניטין:
743
- 549
- 634
אם יש מעליאקספרס אז בכלל טוב.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התמונה, זה לפני או אחרי השימוש? או שימוש תכוף לאורך הזמן?קאטר חשמלאים קטן עושה את העבודה מצויין. הלהב ישר ושטוח בצידו האחורי, חד מאוד ובגודל מתאים (בערך 1 ס"מ).
משהו כזה:
AliExpress
יש לי אחד ממש זול שקניתי לפני כמעט עשר שנים, הוא עדיין חד מאוד ואני משתמש בו באופן קבוע.
צפה בקובץ המצורף 77630
*תמונה שצילמתי ב2015 לשרשור באותו עניין
נשמע.. רעסטפני כהן ולארי ווילס ממליצים להעביר עליהם סכין גילוח אחת לכמה זמן כדי להשאיר אותן נמוכות.
אני עם סכין יפנית בישיבות משעממות בזום
תודה רבה על התשובה.🙃התמונה בתקופה שחתכתי אותן באופן קבוע אחת לכמה שבועות.
באותה תקופה לא עשיתי דדליפט בכלל, הן היו קטנות יותר וקצב הגדילה איטי יותר.
בשנה האחרונה אני מדדלפט קבוע ובערך כל שלושה שבועות כבר מרגיש שהיבלות מציקות כשאני סוגר את היד ושהן עלולות להיקרע כשארים כבד, אז אני חותך אותן לגובה אפס.
לגבי גודל היבלות שלך, לא כתבת על זה כלום, רק שזו אינדיקציה שאתה עושה משהו לא נכון.
כל עוד האחיזה שלך לא מוזרה בצורה יוצאת דופן ומאפשרת לך התקדמות באימונים אז אני לא חושב שאפשר לטעות בעניין הזה.
אולי יש איזה שוני בתכונות העור או משהו כזה.. משהו שגורם להן לגדול מהר וגדול. בכל מקרה, כדי שיהיה לך רפרנס מספרי: אצלי רוחב כף היד בבסיס האצבעות הוא 10 ס"מ וקוטר היבלות הוא בערך 1 ס"מ אם זה עוזר במשהו. אצל מתאמנים אחרים שפגשתי היבלות נראו קטנות יותר משלי.
קאטר חשמלאים קטן עושה את העבודה מצויין. הלהב ישר ושטוח בצידו האחורי, חד מאוד ובגודל מתאים (בערך 1 ס"מ).
משהו כזה:
AliExpress
יש לי אחד ממש זול שקניתי לפני כמעט עשר שנים, הוא עדיין חד מאוד ואני משתמש בו באופן קבוע.
צפה בקובץ המצורף 77630
הזמנתי עכשיו את המוצר שהקישור ששלחת, חוץ מזה נתקלתי במוצר מעניין, קבל:קאטר חשמלאים קטן עושה את העבודה מצויין. הלהב ישר ושטוח בצידו האחורי, חד מאוד ובגודל מתאים (בערך 1 ס"מ).
משהו כזה:
AliExpress
צפה בקובץ המצורף 77630