הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פאוורליפטינג ואומיניות לחימה..

אוראל לוסב

משתמש מתחיל
203
84
נק' מוניטין:
226
203
84
בבית
בר ביצוע או לא בר ביצוע?
יש הרבה עבודת כוח באימון איגרוף תאילנדי רציתי לדעת אם זאת תהיה בעיה גדולה

(פעמיים בשבוע איגרוף תאילנדי 3 פעמים בשבוע אימוני כוח)

תודה לעונים ☝️

• פותח/ת השרשור
זאת בעיה, אבל בשלב מתחיל זה לא אמור להיות בעיה חמורה.
ברמה המקצועית תצטרך מאמן פאוורליפטינג טוב שיודע איך לשלב.
תודה אלחנן 😍 לא יודע רציתי הרבה זמן להתחיל אבל החדכ מעל הכל אז... 🤫
לנושא אחר.. אימוני כוח שעה - שעה וחצי אחרי השכמה.. יש לך דעה לגבי זה?

תודה אלחנן 😍 לא יודע רציתי הרבה זמן להתחיל אבל החדכ מעל הכל אז... 🤫
לנושא אחר.. אימוני כוח שעה - שעה וחצי אחרי השכמה.. יש לך דעה לגבי זה?
כיף למי שאוהב, גיהינום למי שלא.

בר ביצוע אבל עם קושי גדול לדעתי.
באופן כללי יהיה טריידאוף בהתקדמות ותצטרך להחליט מה מהשניים יותר חשוב לך.
תאר לך אימון איגרוף שמפציצים בו עבודת ידיים ופוש אפס ביום שאחרי אימון בנץ', או אימון עם הרבה עבודת רגליים אחרי יום של סקוואט.
במקרה הטוב ההתאוששות תתעכב והתפקוד באימונים (בשני התחומים) ירד, במקרה הרע זה יביא לפציעה (מנסיוני, הכתפיים חוטפות ראשונות בדרך כלל).

זה גם תלוי ברמה שלך, אם אתה ותיק באחד מהם ורק מוסיף את השני אז יהיה קל יותר לווסת את זה.
אם אתה מתחיל בשניהם אז אני ממליץ להתמקד באחד מהם לתקופה מסויימת ורק אחר כך לשלב את השני.

אם אתה מתחיל בשניהם ולהוט לעשות את שניהם, אז תעשה את זה מתון. קח בחשבון שבאיגרוף המאמן מנהל את האימון וכנראה שתצטרך לעשות מה שכולם עושים גם אם זה לא מסתדר טוב עם הליפטינג, מה שיאלץ אותך להוריד הילוך בליפטינג.

• פותח/ת השרשור
בר ביצוע אבל עם קושי גדול לדעתי.
באופן כללי יהיה טריידאוף בהתקדמות ותצטרך להחליט מה מהשניים יותר חשוב לך.
תאר לך אימון איגרוף שמפציצים בו עבודת ידיים ופוש אפס ביום שאחרי אימון בנץ', או אימון עם הרבה עבודת רגליים אחרי יום של סקוואט.
במקרה הטוב ההתאוששות תתעכב והתפקוד באימונים (בשני התחומים) ירד, במקרה הרע זה יביא לפציעה (מנסיוני, הכתפיים חוטפות ראשונות בדרך כלל).

זה גם תלוי ברמה שלך, אם אתה ותיק באחד מהם ורק מוסיף את השני אז יהיה קל יותר לווסת את זה.
אם אתה מתחיל בשניהם אז אני ממליץ להתמקד באחד מהם לתקופה מסויימת ורק אחר כך לשלב את השני.

אם אתה מתחיל בשניהם ולהוט לעשות את שניהם, אז תעשה את זה מתון. קח בחשבון שבאיגרוף המאמן מנהל את האימון וכנראה שתצטרך לעשות מה שכולם עושים גם אם זה לא מסתדר טוב עם הליפטינג, מה שיאלץ אותך להוריד הילוך בליפטינג.
אני אסתפק אם כך באימוני שק בקצב שלי
עוד אופציה זה ללכת על מאמן אישי שעובד נטו קומבינציות טכניקה ללא הקטע של הכוח כי בתאכלס באימון כולם עושים הכל ובקבוצה אתה תהיה חייב לדפוק 100 דפיקות צפרדע או 5 דקות מצב 2 ואחרי יום בנץ/סקואט לא הגיוני כמו שאתה אומר..

אני אסתפק אם כך באימוני שק בקצב שלי
עוד אופציה זה ללכת על מאמן אישי שעובד נטו קומבינציות טכניקה ללא הקטע של הכוח כי בתאכלס באימון כולם עושים הכל ובקבוצה אתה תהיה חייב לדפוק 100 דפיקות צפרדע או 5 דקות מצב 2 ואחרי יום בנץ/סקואט לא הגיוני כמו שאתה אומר..

לעבוד על שק בקצב שלך זה מעולה, גם תרוויח אירובי וטכניקה וגם תוכל לעבוד בעצימות שלא תפגע בך.
מאמן אישי זה גם מעולה, תוכלו להיות מאוד ספציפיים באימונים ולשלב אותם נכון עם הליפטינג.
כל הכבוד על המוטיבציה! 🏋️😅

• פותח/ת השרשור
קשה לי לראות,איך אחרי אימון בנץ,תצליח להוציא ג׳בים חזקים.. שלא נדבר על מגלים.

צריך פה תכנון סופר מדויק! כי הכל כאן ״נשען״ על הכתף
אני בנתיים על משקלים נמוכים (75 בנץל5) ועל השק אני לא חווה בעיות
בעיה זה אימוני הכוח בקבוצות זאת הייתה הכוונה..
מאמין שגם שהמשקלים יעלו אז על השק אני יחווה יותר קושי אבל אין לי התחייבות לשק אני מרביץ לו מתי שבא אם בכלל , להתחיל חוג ירדתי מזה 😭

מתאמן מעל לשבע שנים בקמי ומשלב את זה בארבע שנים האחרונות עם המכון, פשוט אני דיי עובד בקצב שלי- האימון מתחלק לרוב לחימום,עבודה טכנית, עבודה בזוגות - ויש לך הרבה משחק לעשות את זה בקצב ובאינטנסיביות שלך. בדרך כלל מה שכן קורה לי מהאימונים זה שפעם ב אנחנו עושים קרבות (לא ברמת הספארינג אלא ממש נכנסים אחד בשני עם מיגון מלא, אני לא עף על הרעיון) - ומזה יש לי הרבה דלקות חוזרות שפוגשות אותי גם בחד"כ לפעמים. אבל לא בכל מקום זה ככה.
בכל מקרה אפשרי מאוד גם מבלי להשתגע בתכנון ברמה החובבנית.

החליפות צבע כחול כזה עם פס לבן?
מכיר רפי נחום?

*עשיתי פעם אחת קרב עם מיגון מלא
אכלתי פצצות של החיים
הייתי עם צאוור תפוס שבוע שלם!

הרעיון גרוע,אבל מכין אותך הכי טוב לחיים

החליפות צבע כחול כזה עם פס לבן?
מכיר רפי נחום?

*עשיתי פעם אחת קרב עם מיגון מלא
אכלתי פצצות של החיים
הייתי עם צאוור תפוס שבוע שלם!

הרעיון גרוע,אבל מכין אותך הכי טוב לחיים
כן בטח! אחלה גבר.
הבעיה היא בתדירות שעושים את זה ונגד מי עושים את זה, אם זה ילדים סביר להניח שהם יהיו בסדר ולא יקרה להם כלום, יצא לי לשבור צלע פעמיים לשני אנשים, לשבור שתי אצבעות למישהו ואני בכלל מרגיש שבר כלי. הפציעות שציינתי קרו במהלך שנים כן? ברור שזה לא קורה בדר"כ, במיוחד שאתה ממוגן. אני לא מאמין כ"כ בזה באופן אישי, אבל אני גם ממשיך לעשות את זה ולסבול כמו גדול.
למה אני לא מאמין בזה- נטו כי אני לא רואה איך זה מלמד אותך, זה יכול ללמד אותך להתגבר על הפחד שיש שייכנסו בך חזק, אבל אני מניח שגם ספארינג קל יעזור לך להתגבר על הפחד הזה, וגם אם לא אז מילא לעשות את זה פעם בשנה אולי הייתי נותן לזה מקום.

כן בטח! אחלה גבר.
הבעיה היא בתדירות שעושים את זה ונגד מי עושים את זה, אם זה ילדים סביר להניח שהם יהיו בסדר ולא יקרה להם כלום, יצא לי לשבור צלע פעמיים לשני אנשים, לשבור שתי אצבעות למישהו ואני בכלל מרגיש שבר כלי. הפציעות שציינתי קרו במהלך שנים כן? ברור שזה לא קורה בדר"כ, במיוחד שאתה ממוגן. אני לא מאמין כ"כ בזה באופן אישי, אבל אני גם ממשיך לעשות את זה ולסבול כמו גדול.
למה אני לא מאמין בזה- נטו כי אני לא רואה איך זה מלמד אותך, זה יכול ללמד אותך להתגבר על הפחד שיש שייכנסו בך חזק, אבל אני מניח שגם ספארינג קל יעזור לך להתגבר על הפחד הזה, וגם אם לא אז מילא לעשות את זה פעם בשנה אולי הייתי נותן לזה מקום.
גם אוהד ורון .. 😃

ספרינג ״רגיל״ לא יכין אותך כמו קרב כזה עם מיגון מלא.
צודק בהחלט,המינון קובע.
אצלי קרה ההפך,אני אדם כבד משקל,ואת הבעיטה קיבלתי מנער! הוא שיפץ לי תצוואר 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית