עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בהנחה שאתה רציני,אז עלי עקספרסאיפה משיגים סדין כזה כמו שהוא לובש
בחלק מהסדנאות וההדרכות שהייתי לאורך השנים,תמיד היה מישהו שהגיע מזהסיסטמה
אם ב0:20 תסתכל טוב תראה שהוא מגיב לאגרוף לפני שהאגרוף פוגע בו אז או שזה באמת אגרוף מיוחד אם שזה חרטאסרטון מעניין על העוצמה של אגרוף של סיסטמה
כמה סרטונים שחשבתי לשתף
קודם כל הבחור הנוצרי ההזוי הזה
סרטון מעניין על העוצמה של אגרוף של סיסטמה
והמאמן המוזר של סיסטמה שכנראה שאפשר לומר שהדבר היחיד שטוב בו זה האגרוף שלו.
אלוף במכות כפולות, סגנון קרב מגע צרפתי
אחד הלוחמים האגדיים, פשוט מקצוען
קצת Joe Rogan. אשכרה העיף בן אדם עם הבעיטה שלו
נשבע זה חרטא בסרטונים הם מזייפים יש איזה סרטון שהולכים לכל "המאמנים האלה" ובודקים את היכולות שלהם באמת ואחד אחד מהם יוצא מביךבחלק מהסדנאות וההדרכות שהייתי לאורך השנים,תמיד היה מישהו שהגיע מזה
נשבע זה חרטא בסרטונים הם מזייפים יש איזה סרטון שהולכים לכל "המאמנים האלה" ובודקים את היכולות שלהם באמת ואחד אחד מהם יוצא מביך
DK YOO משתמש בזה.נשבע זה חרטא בסרטונים הם מזייפים יש איזה סרטון שהולכים לכל "המאמנים האלה" ובודקים את היכולות שלהם באמת ואחד אחד מהם יוצא מביך
העיקרון של האגרופים האלו משתמשים בUFC ובאיגרוף, זה הבסיס לתת אגרוף.חוץ מזה שהראתי לך בסרטון ששלחת שאם אתה מעביר ל20 שניות אתה רואה שהבחור עוד "נפגע" מהאגרוף לפני שזה בכלל פגע בו
למה אתה חושב שלא משתמשים באגרופים כאלה בUFC?
אם האגרוף היה כל כך חזק כמו שאתה מתאר כל לוחם UFC או יותר מזה כל לוחם איגרוף (שכל מה שהוא עושה זה לתת אגרופים) היה מתמקצע בזההעיקרון של האגרופים האלו משתמשים בUFC ובאיגרוף, זה הבסיס לתת אגרוף.
פשוט סיסטמה מתמקדת כמעט לגמרי על האגרוף שלהם, ומביאים אותו לעוצמה שאתה לא מכיר.
פגשתי מאמן סיסטמה בארץ, ופגשתי מתאגרפים מקצועיים בארץ. שניהם משתמשים באותה עיקרון, שיחרור של הזרוע ולהשתמש במשקל המת של היד, אבל אותו מאמן סיסטמה היה נותן כאלו אגרופים מהירים ועוצמתיים, שבחיים לא הרגשתי דבר דומה לזה.
אני אשמח להפגיש אותך איתו, הוא היום חבר טוב שלי.
הסיבה שאנשים בורחים לפני שהם חוטפים, זה בגלל שזה כזה כואב, שאחרי כמה אגרופים אתה אוטומטית בורח כדי שלא יכאב.
אחרי כמה אגרופים, הוא פשוט בורח מהאגרוף הבא בלי לשים לב.אם האגרוף היה כל כך חזק כמו שאתה מתאר כל לוחם UFC או יותר מזה כל לוחם איגרוף (שכל מה שהוא עושה זה לתת אגרופים) היה מתמקצע בזה
עכשיו אני לא מכיר את השיטה אבל ספציפית בסרטון ששלחת הבחור עושה את עצמו נפגע רואים את זה ב0:22
יותר מזה בסופו של דבר אגרוף נמדד בתאוצה כפול משקל בגדול המהירות של האגרוף עם אגרופים איטיים כמו שהבחור נותן אין דבר כזה אגרוף חזק
מוזמן מתי שאני פותח את החדר כושר שליאחרי כמה אגרופים, הוא פשוט בורח מהאגרוף הבא בלי לשים לב.
אז תתפלא, האגרופים האלו מאוד עוצמתיים. אבל אין לי עניין לשכנע אותך, בוא ניפגש פעם ואדגים לך 😵💫🥊😆
תהיה מוכן להפתעה.מוזמן מתי שאני פותח את החדר כושר שלי
אבל אגרוף איטי לא יכו לכאוב
אני לא ארביץ לך אל תדאגתהיה מוכן להפתעה.
ובתמורה אני מוכן לחטוף את האגרוף הכי חזק שלך.
חביביאמאלה realife ninja
פגשתי אחד כזה בסמינר (לא זוכר את שמו,אברר)קפ''פ של אבי נרדיהפגשתי מאמן סיסטמה בארץ
עעע גם אני רוצה הפתעהתהיה מוכן להפתעה.
ומה איתי?מוזמן מתי שאני פותח את החדר כושר שלי