עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שאלה מיני רבות שכנראה אף אחד לא יכול לענות עליה.
הכי הרבה ביצעתי עם 115 ק״ג עם גב יחסית ישר.
ומה זה ״עם גנים ממוצעים״, מה קשורה ההתנייה לביצוע?
אם הוא עובד על זה כמו שצריך מה זה קשור לגנטיקה שלו?
איך החלטת שהגנים שלך לא משהו?התכוונתי לשאול אם אפשר להגיע לזה עם גנים לא משהו כמו שלי
איך קבעת שיש לך גנים לא משהו, מימשת את היותך בתור טבעי?התכוונתי לשאול אם אפשר להגיע לזה עם גנים לא משהו כמו שלי
איך החלטת שהגנים שלך לא משהו?
לגבי השאלה שלך, אין סיבה שלא.
איך קבעת שיש לך גנים לא משהו, מימשת את היותך בתור טבעי?
Buhoo my genetics are bad, pity meאולי הם כן משהו, אני לא כל כך מתלהב מהם, אז אני חושב שהם לא משהו, גם מאמנים אמרו לי ככה (מבלי לנסות להעליב אותי)
?Buhoo my genetics are bad, pity me
אתה גם טבעי, שכחת להוסיף:79nb:יש לי גנים רעים, סבלתי מקרוהן חמור.
יש לי גנים רעים, סבלתי מקרוהן חמור.
ברור שאין לי גנים רעים, כי כל המושג גנים מעבר לאורך גפיים הוא שטותי וחסר ראיות.תפסיקו כבר להשתמש בביטוי ״גנים רעים״.
זה שהיה לך קרוהן לא אומר שיש לך גנים רעים. בטח שלא בהקשר של אימוני כוח.
אם יש לך בנץ׳ 180 אז הגנים שלך כנראה לא רעים, לא לפאוורליפטינג או הרמות כבדות
גנים רעים בהקשר הזה זה מישהו שיעשה כל מה שתביא לו ועדיין לא יצליח להגיע למשקלים מכובדים, ואם כן יצליח לרגע, אז משהו בגוף שלו ייכשל -- זה גנים רעים או אי התאמה - וזה לא משהו שאני או אתה נוכל לומר על מישהו אלא אם כן הגיע לנקודה הזאת וזה מה שקרה לו
ברור שאין לי גנים רעים, כי כל המושג גנים מעבר לאורך גפיים הוא שטותי וחסר ראיות.
כשמישהו שואל לגבי גנים, אני אומר שאובחנתי בקרוהן כטענה שלפי דעות אנשים הגנים שלי רעים.
אין שום קשר לחומרים.אולי עם חומרים גנים שמשחקים משהו, לא יודע.
אנשים רבים מסתכלים לאן הגיעו עם האימונים שלהם ואז קובעים מה רמת הגנים שלהם, וזה שטותי. כי אולי התוכנית והידע שלהם על הפנים, וזה בכלל לא מעיד על גנים.
כשמשהו לא הוכח כקיים, הוא מוגדר כלא קיים.ואנחנו לא יודעים שזה שטותי, בדיוק בגלל שזה חסר ראיות. אולי יש גנים של אנשים שהגיעו רחוק בפאוורליפטינג, צריך לאסוף את כל אלה ולהתחיל למפות את הגנים. לא עשו את זה למיטב ידיעתי, לא אומר שאין כזה דבר
הם לא רעים או טובים, כי אין דרך לבדוק.הגנים שלך רעים בהקשר של מחלת קרוהן. עצם זה שהגעת למשקלים מכובדים אומר כנראה שהגנים שלך (מה שאנחנו נוטים לראות כמגביל עליון) לא הגבילו אותך. אז הגנים שלך כנראה לא רעים
אני באמת לא יודע. הקרוהן דחף אותי ללמוד על הגוף שלי וגוף האדם בכללי שכנראה לא הייתי עושה אחרת. המשקלים שלי עפו יחסית מהר אחרי שהתאוששתי מהקרוהן והתחלתי ליישם עקרונות חדשים שלמדתי בזמן הזה.אפשר גם לשאול את זה הפוך: אם לא היה לך קרוהן בגנים, אתה חושב שהיית מצליח להרים כבד יותר? (בפוטנציאל, לא ביחס לגיל שבו התחלת להתאמן)
אני לא מזלזל או מבטל הישגים של אף אחד.אני מכיר אנשים שמתאמנים שנים, ועל פנים נראה שיש להם המון ידע, לוקחים חומרים (בהצהרה) ועדיין לא מגיעים לבנץ 180. שניכם עם גישה לספרים באינטרנט או לכל המידע שיש. יש כאלה אפילו כאן בפורום. אז או שהם מתאמנים על הפנים, או שהגנים שלהם פחות טובים
זה נחמד אולי להאמין שלמרות הגנים הרעים ובזכות האמונה ותכנית אימונים טובה אפשר להגיע להישגים, אבל לומר שהגנים שלך רעים ביחס לפאוורליפטינג פשוט לא עומד במבחן התוצאה במקרה הזה
בסופו של דבר, אני לא פוסל את האפשרות שגנים משחקים תפקיד, אבל עד שיוכח לי ככה, אני לא מאמין לזה.
טוב או רע זאת הגדרה שטחית (זאת בערך כמות הידע שיש למי שמשתמש במושג הזה), אולי ״מתאימים״ עדיף יותרהם לא רעים או טובים, כי אין דרך לבדוק.
עד שיבדקו לא אתייחס לזה.
לא דיברתי על מי שנפצע באימונים, זה נושא אחר.הנה דוגמה לגנים רעים באמת לפאוורליפטינג (או לספורט עצים בכלל): היפוטוניה, עצמות שנוטות להישבר, מערכת חיסונית חלשה, מחלות מפרקים למיניהן (יש מלא סוגים ותתי סוגים) ועוד ועוד...
חלק מאלה אולי תסמינים של קרוהן פעיל בגלל דלקתיות וחוסרים תזונתיים. ככל שאין דלקתיות או חוסרים תזונתיים, הבעיות האלה פתירות. ברגע שזה פתיר, זה לא מגביל אותך באמת. אצל מי שיש לו גנים רעים באמת, זה כרוני, ותזונה נכונה וניהול עומסים נכון אולי יעזור לו לא להיפצע הרבה - אבל כנראה שהוא לא יעקוף אותך בבנץ׳ או יתחרה באולימפיה.
מסכיםזהו, פשוט לא להשתמש ב״גנים רעים׳, גם כי אנחנו לא יודעים על גנים ספציפיים בהקשר של ליפטינג, וגם כי אני לא חושב שיש פה מישהו שאמר את זה כאן אי פעם ובאמת סובל מאיזשהי בעיה רצינית
אמרתי גנים רעים כדי לזרום עם השאלה, אני לא מאמין שיש כזה דבר עד שיוכח לי.עם כמה שאני מאמין שאתה ושאר החברים טבעיים (נוטה להאמין שכן, גם כי זה סתם נותן לי מוטיבציה כטבעי כרגע) אני לא מאמין לך שאתה אומר גנים רעים. ולא בטוח שבכוונה, אתה פשוט יוצא מנקודת הנחה שגויה, שבכלל רוב הסיכויים שההפך הוא הנכון
אז יאללה תביא סרטוןאני מתאמן חצי שנה ואני עושה 87.5 ל3 סטים של 8
עושה 105 לחזרה
הגנים שלי לא מעל הממוצע לדעתי אבל אני בהחלט רואה את ה140 באופק כי אני עוד לא נתקעתי בתרגיל הזה