הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמות נפח לגב

Daniel itzhak

משתמש מתחיל
70
12
נק' מוניטין:
12
70
12
היי חברים רציתי לשאול אם בעיניכם הנפח תקין:
פולי עליון 4 סטים 12 חזרות
חתירה עם תמיכת חזה 3 סטים 10 חזרות
חתירה כאבלים 3 סטים 10 חזרות
פול אובר 2 סטים 15 חזרות
ושכמות 3 סטים 15 חזרות

שמע, זאת שאלה כללית מידי ולאף אחד אין את המידע שצריך בשביל לענות לך עליה. תצטרך לתת עוד המון פרטים בשביל שנוכל לעזור לך.

• פותח/ת השרשור
שמע, זאת שאלה כללית מידי ולאף אחד אין את המידע שצריך בשביל לענות לך עליה. תצטרך לתת עוד המון פרטים בשביל שנוכל לעזור לך.
מתאמן 5 חודשים כרגע במסה.
פשוט כבר מבולבל מצד אחד אומרים עד 20 סטים מצד שני מצפים שכל סט יהיה לכשל אז לא מבין כבר חחח

מתאמן 5 חודשים כרגע במסה
כמה סטים היית עושה עד עכשיו למשיכות אופקיות? וכמה לאנכיות? *הכוונה שבועיות לא באימון אחד
אמך התוצאות בגב עד עכשיו?
פשוט כבר מבולבל מצד אחד אומרים עד 20 סטים מצד שני מצפים שכל סט יהיה לכשל אז לא מבין כבר חחח
זה לא סותר, אתה יכול לעשות עד 20 סטים ולהגיע לכשל לכולם. בכל מקרה ההמלצה להגיע בכולם עד כשל לא בהכרח נכונה. והכוונה בעד 20 סטים זה לשבוע, לא פר אימון.

• פותח/ת השרשור
כמה סטים היית עושה עד עכשיו למשיכות אופקיות? וכמה לאנכיות? *הכוונה שבועיות לא באימון אחד

זה לא סותר, אתה יכול לעשות עד 20 סטים ולהגיע לכשל לכולם. בכל מקרה ההמלצה להגיע בכולם עד כשל לא בהכרח נכונה. והכוונה בעד 20 סטים זה לשבוע, לא פר אימון.

הייתי עושה 4 פולי עליון
4 חתירה

עכשיו ההתלבטות הקשה שלי היא אם לעשות את התוכנית למעלה או לעשות ככה:
4 פולי עליון
4 חתירה תמיכת חזה
3 סטים פולי עליון(נוסף)/פול אובר

קבצים מצורפים

• DA2B47A2-8978-4C67-A82D-AAEC9C0F9485.png
    DA2B47A2-8978-4C67-A82D-AAEC9C0F9485.png
    KB 263.4 · צפיות: 70
הייתי עושה 4 פולי עליון
4 חתירה
ואיך הייתה ההתקדמות? (לשלוח תמונה אחת לא עוזר, צריך להשוות את זה לנקודת התחלה)
4 סטים פולי ו4 חתירה בשבוע או באימון?
עכשיו ההתלבטות הקשה שלי היא אם לעשות את התוכנית למעלה או לעשות ככה
לא ברור כמה פעמים בשבוע, ומה זה "שכמות". בכל מקרה לא הייתי קופץ בצורה קיצונית בנפח, אם היית עושה 4 סטים משיכה ו4 סטים חתירה הייתי מוסיף בתור התחלה נגיד 2 סטים לכל כיוון, אחרי כמה זמן עוד 2, אחר כך עוד 2 וכן הלאה. אומנם יש המון דרכים לעשות את זה, אבל ככה אני הייתי עושה.

• פותח/ת השרשור
ואיך הייתה ההתקדמות? (לשלוח תמונה אחת לא עוזר, צריך להשוות את זה לנקודת התחלה)
4 סטים פולי ו4 חתירה בשבוע או באימון?

לא ברור כמה פעמים בשבוע, ומה זה "שכמות". בכל מקרה לא הייתי קופץ בצורה קיצונית בנפח, אם היית עושה 4 סטים משיכה ו4 סטים חתירה הייתי מוסיף בתור התחלה נגיד 2 סטים לכל כיוון, אחרי כמה זמן עוד 2, אחר כך עוד 2 וכן הלאה. אומנם יש המון דרכים לעשות את זה, אבל ככה אני הייתי עושה.

התכוונתי ל4 חתירה ו4 פולי באימון

אני מתכוון לתרגיל של השכמות שאתה מרים אותם למעלה שראגס נראלי.

ומה זאת אומרת מוסיף 2 סטים לכל כיוון?

ומה זאת אומרת מוסיף 2 סטים לכל כיוון?
יעני 2 סטים למשיכה (מלמעלה למטה) ו2 סטים חתירה (מקדימה לאחורה). עם ההצטברות של הסטים ממיר חלק מהם לתרגילים שעובדים על אותם שרירים אבל הם לא משיכה או חתירה (שראגס לדוגמא).
התכוונתי ל4 חתירה ו4 פולי באימון
וכמה פעמים בשבוע אתה מבצע את זה?

• פותח/ת השרשור
יעני 2 סטים למשיכה (מלמעלה למטה) ו2 סטים חתירה (מקדימה לאחורה). עם ההצטברות של הסטים ממיר חלק מהם לתרגילים שעובדים על אותם שרירים אבל הם לא משיכה או חתירה (שראגס לדוגמא).

וכמה פעמים בשבוע אתה מבצע את זה?

אז כאילו יוצא 12 סטים לגב.

ושראגס לא מוגדר תרגיל גב?
מבצע ab 4 פעמים

נערך לאחרונה:
אז כאילו יוצא 12 סטים לגב
אם אתה מתאמן פעמיים את האימון הזה אז זה יוצא 24 סטים לגב, כמו שאמרתי סופרים לפי שבוע בהקשר הזה.
לא מוגדר תרגיל גב?
הוא תרגיל לטרפזים. אתה יכול לבצע אותו באיזה יום שתרצה, ביום גב, כתפיים או מה שתרצה. העיקר שהם יקבלו את הכמות סטים שבועיים שהם צריכים. גם חתירות עובדות עליו, אבל בצורה טיפה שונה (וזה גם תלוי ואריאציה של החתירה, אם אתה עם 90 מעלות בין היד לגב או 20 מעלות זה יהיה שונה). גם משיכות יעבדו על זה, אבל בצורה זניחה אחרי שהשרירים האלה קיבלו גודל בסיסי.

שורה תחתונה, אלא אם אתה ממש בטוח בעצמך תבצע 10-20 סטים שבועיים לכל שריר, אישית הייתי מתחיל ב12+- ועולה לאט לאט.

• פותח/ת השרשור
אם אתה מתאמן פעמיים את האימון הזה אז זה יוצא 24 סטים לגב, כמו שאמרתי סופרים לפי שבוע בהקשר הזה.

הוא תרגיל לטרפזים. אתה יכול לבצע אותו באיזה יום שתרצה, ביום גב, כתפיים או מה שתרצה. העיקר שהם יקבלו את הכמות סטים שבועיים שהם צריכים. גם חתירות עובדות עליו, אבל בצורה טיפה שונה (וזה גם תלוי ואריאציה של החתירה, אם אתה עם 90 מעלות בין היד לגב או 20 מעלות זה יהיה שונה). גם משיכות יעבדו על זה, אבל בצורה זניחה אחרי שהשרירים האלה קיבלו גודל בסיסי.

שורה תחתונה, אלא אם אתה ממש בטוח בעצמך תבצע 10-20 סטים שבועיים לכל שריר, אישית הייתי מתחיל ב12+- ועולה לאט לאט.

אז רק בשביל להבין נכון
אז למשל 4 פולי
4 חתירה
2 פול אובר תופס?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית