הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מעוניין להתחרות לא יודע למי לפנות

יואב אפל

משתמש מתחיל
51
10
נק' מוניטין:
13
51
10
הייתי רוצה להתחרות בפוארליפטינג,אבל אני לא יודע למי לפנות כדי להרשם לתחרות הקרובה או להתעדכן בנוגע לתחרות קרבה.למי פונים? יש ארגון או משהו? אולי מהקבוצת פייסבוק של פוארליפטינג ישראל? אשמח לעזרה

הייתי רוצה להתחרות בפוארליפטינג,אבל אני לא יודע למי לפנות כדי להרשם לתחרות הקרובה או להתעדכן בנוגע לתחרות קרבה.למי פונים? יש ארגון או משהו? אולי מהקבוצת פייסבוק של פוארליפטינג ישראל? אשמח לעזרה
בהצלחה רבה.
כמה הבנץ שלך?
ומהי התוכנית 😃

אני מתאמן מתחיל, יש לי מאה לחזרה עשיתי SS ועכשיו אני עושה את ה6 שבועות של ג'וני קנדידו שוקל 86 קילו
מניסיון שלי, אתה לא ברמה של התוכנית של קנדיטו. היא תוכנית ליחסית מתקדמים ואתה פשוט לא תתקדם בצורה אופטימלית כמו שאתה יכול להתקדם מתוכניות אחרות.

התחרות הקרובה ביותר שידוע עליה כרגע תהיה ביולי תחת הארגון ILPOWERlIFTING - יכול להתעדכן בעמוד האינסטגרם.

חוץ מהם יש גם את התחרויות של אולג ואליהו הנקין, כרגע לא ידוע על תחרויות שלהם שאמורות להתקיים.

לדעתך קורטה עדיפה?
כנראה שזה יהיה עדיף על קנדיטו לרמה שלו, היא לא רעה סך הכל אבל מתאמן שיש לו 100 סקוואט לחזרה יועיל יותר לדעתי מנפח גבוה יותר, והיא לא כל כך טובה לבנץ' ביחס לתוכניות אחרות.

אז לגבי מתי יש תחרויות - בדיוק הייתה לנו תחרות לפני יומיים. התחרות הבאה שלנו תהיה בסוף יולי ותהיה תחרות קטנה עם מספר מקומות מאד מוגבל, ולאחר מכן בחנוכה תהיה לנו התחרות הגדולה הבאה שלנו.
כמובן שיש גם מארגני תחרות אחרים כפי שהסבירו לך אבל כרגע אין להם תחרויות באופק שהם דיברו עליהן בפומבי.
ממליץ לעקוב באינסטגרם ובקבוצת הפייסבוק שלנו IL Powerlifting - Aanmelden bij Facebook
נעדכן שם ברגע שתיפתח ההרשמה לתחרות.

התחרות הקרובה ביותר שידוע עליה כרגע תהיה ביולי תחת הארגון ILPOWERlIFTING - יכול להתעדכן בעמוד האינסטגרם.

חוץ מהם יש גם את התחרויות של אולג ואליהו הנקין, כרגע לא ידוע על תחרויות שלהם שאמורות להתקיים.

אולג אחלה גבר, אני אשאל אותו שבוע הבא אם יש תכנון לתחרות אבל אני מאמין שלא כי התחרות נשים עוד מעט אז אני מניח שהוא יעשה עוד כמה חודשים רק

אז לגבי מתי יש תחרויות - בדיוק הייתה לנו תחרות לפני יומיים. התחרות הבאה שלנו תהיה בסוף יולי ותהיה תחרות קטנה עם מספר מקומות מאד מוגבל, ולאחר מכן בחנוכה תהיה לנו התחרות הגדולה הבאה שלנו.
כמובן שיש גם מארגני תחרות אחרים כפי שהסבירו לך אבל כרגע אין להם תחרויות באופק שהם דיברו עליהן בפומבי.
ממליץ לעקוב באינסטגרם ובקבוצת הפייסבוק שלנו IL Powerlifting - Aanmelden bij Facebook
מפתה להירשם אבל אני לא בטוח, אני בכיף הייתי מחכה עד חנוכה עם יותר זמן להתכונן אבל אני מתגייס מוקדם אז אולי לא תהיה לי האופציה להתחרות בחנוכה

• פותח/ת השרשור
כנראה שזה יהיה עדיף על קנדיטו לרמה שלו, היא לא רעה סך הכל אבל מתאמן שיש לו 100 סקוואט לחזרה יועיל יותר לדעתי מנפח גבוה יותר, והיא לא כל כך טובה לבנץ' ביחס לתוכניות אחרות.

יש לי 140 סקואט לחזרה בנץ ל100

אשמח לשמות אני במלא עוד מעט מסיים את ה6 שבועות
אם אתה רציני לגבי להתחרות מציע לך לקחת מאמן שיכין אותך לתחרות, ככה גם תלמד קצת איך לתכנן את האימונים שלך אחרי זה כשתרצה לחזור להיות עצמאי.

אשמח לשמות אני במלא עוד מעט מסיים את ה6 שבועות
אני עשיתי חודשיים עכשיו של stronger by science free 28 programs של גרג נקלס סהכ הכל הניב תוצאות יפות אבל לא משתלם לטווח הארוך או בתור הכנה לתחרות לדעתי, אולי אתה תוכל להשתמש באחת התוכניות מהבאנדל שלהם שעולה 10$ אני שוקל על לעשות את זה בתור הכנה לתחרות בחנוכה אם יצא וארשם. כמו שגם יגידו לך פה אתה תוכל לקחת מאמן אם אתה מתכנן להתחרות והוא יביא אותך למקום הרבה יותר רחוק מאשר שתוכל להגיע לבד אבל אני מבין את השיקול על לא לקחת מאמן לתחרות הראשונה שלך

יש שתי אופציות טובות אחרי SS לדעתי:
א) טקסס שהיא 'המשך ישיר' לSS ואפשר לעשות לה קצת אדפטציות ככה שתתאים יותר לפאוורליפטינג.

ב) תכנית שלא ראיתי שדיברו עליה בכלל בפורום - Destroy the Opposition. תכנית למתאמנים בינוניים, 4-5 פעמים בשבוע עם התמקדות ספציפית לפאוורליפטינג.

האופציה הכי טובה תהיה לקחת מאמן, אם זה מתאפשר מבחינתך.

אולג אחלה גבר, אני אשאל אותו שבוע הבא אם יש תכנון לתחרות אבל אני מאמין שלא כי התחרות נשים עוד מעט אז אני מניח שהוא יעשה עוד כמה חודשים רק

מפתה להירשם אבל אני לא בטוח, אני בכיף הייתי מחכה עד חנוכה עם יותר זמן להתכונן אבל אני מתגייס מוקדם אז אולי לא תהיה לי האופציה להתחרות בחנוכה
אם אתה מתגייס מוקדם סביר להניח שלא תוכל להתחרות בתקופה שמיד לאחר הגיוס. הייתי מציע לך להתחרות לפני הגיוס שלך לפחות כדי להתחיל לקבל ניסיון תחרותי, וכשצה"ל יותר יאפשר לך לבוא להתחרות שוב.

עכשיו ליוויתי 4 מתאמנים לתחרות, 2 מהן אפילו לקחו שיא ישראל.

אשמח ללוות אותך אם אתה צריך, כמו שיניב כתב, מספיק לעקוב אחריהם לדעת מתי ואיך להירשם לתחרות.

מה דרוש כדי לקבל מקום בתחרות ביולי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית