הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מעוניין להתחרות לא יודע למי לפנות

יואב אפל

משתמש מתחיל
51
10
נק' מוניטין:
13
51
10
הייתי רוצה להתחרות בפוארליפטינג,אבל אני לא יודע למי לפנות כדי להרשם לתחרות הקרובה או להתעדכן בנוגע לתחרות קרבה.למי פונים? יש ארגון או משהו? אולי מהקבוצת פייסבוק של פוארליפטינג ישראל? אשמח לעזרה

מה דרוש כדי לקבל מקום בתחרות ביולי?
להירשם כמה שיותר מהר בגדול. בתחרות הקודמת ב24 שעות נרשמו 150 מתחרים. בתחרות הזאת מספר המתחרים יהיה מוגבל לסביבות ה50 ככל הנראה (כתלות בכמה מתחרים בעלי צרכים מיוחדים יהיו בסוף) אז אני מאמין שההרשמה תיסגר דיי מהר.

להירשם כמה שיותר מהר בגדול. בתחרות הקודמת ב24 שעות נרשמו 150 מתחרים. בתחרות הזאת מספר המתחרים יהיה מוגבל לסביבות ה50 ככל הנראה (כתלות בכמה מתחרים בעלי צרכים מיוחדים יהיו בסוף) אז אני מאמין שההרשמה תיסגר דיי מהר.
אפשר קישור להרשמה?

@elchonon
זה הזמן שלי לזרוח רק 50 מתחרים קל אני לוקח מקום ראשון במיוחד בקטגוריה של הנשים עד 72
זה עכשיו או לעולם.
אגב, בתחרויות של אולג בפיטנסלנד ראשון לציון גם אין הרבה מתחרים ומתחרות.

זה עכשיו או לעולם.
אגב, בתחרויות של אולג בפיטנסלנד ראשון לציון גם אין הרבה מתחרים ומתחרות.
חלום *שאני חייב להגשים
להתחרות רק בבנץ
אבל אני פוחד רצח מפציעה.
או שפשוט להיכנס עם משקל,שאני יודע שיש לי ״בכיס״.

חלום *שאני חייב להגשים
להתחרות רק בבנץ
אבל אני פוחד רצח מפציעה.
או שפשוט להיכנס עם משקל,שאני יודע שיש לי ״בכיס״.
זה לדעתי אחד הדברים החשובים ביותר שמתחרים מפספסים לפעמים.
אם יש לך חששות או ספקות, תוריד גם 20 ק"ג מהמקסימום שלך, ותן בתחרות.

אני מגדיר את עצמי כבעל צרכים מיוחדים איך אני נרשם?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית