עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
להירשם כמה שיותר מהר בגדול. בתחרות הקודמת ב24 שעות נרשמו 150 מתחרים. בתחרות הזאת מספר המתחרים יהיה מוגבל לסביבות ה50 ככל הנראה (כתלות בכמה מתחרים בעלי צרכים מיוחדים יהיו בסוף) אז אני מאמין שההרשמה תיסגר דיי מהר.מה דרוש כדי לקבל מקום בתחרות ביולי?
כסף ואוכל לחובשמה דרוש כדי לקבל מקום בתחרות ביולי?
אפשר קישור להרשמה?להירשם כמה שיותר מהר בגדול. בתחרות הקודמת ב24 שעות נרשמו 150 מתחרים. בתחרות הזאת מספר המתחרים יהיה מוגבל לסביבות ה50 ככל הנראה (כתלות בכמה מתחרים בעלי צרכים מיוחדים יהיו בסוף) אז אני מאמין שההרשמה תיסגר דיי מהר.
זה עכשיו או לעולם.@elchonon
זה הזמן שלי לזרוח רק 50 מתחרים קל אני לוקח מקום ראשון במיוחד בקטגוריה של הנשים עד 72
חלום *שאני חייב להגשיםזה עכשיו או לעולם.
אגב, בתחרויות של אולג בפיטנסלנד ראשון לציון גם אין הרבה מתחרים ומתחרות.
זה לדעתי אחד הדברים החשובים ביותר שמתחרים מפספסים לפעמים.חלום *שאני חייב להגשים
להתחרות רק בבנץ
אבל אני פוחד רצח מפציעה.
או שפשוט להיכנס עם משקל,שאני יודע שיש לי ״בכיס״.
תעקוב אחרי האיגוד בפייסבוק/אינסטגרם. ברגע שההרשמה תיפתח אנחנו נפרסם את זה שם.אפשר קישור להרשמה?
אני מגדיר את עצמי כבעל צרכים מיוחדים איך אני נרשם?להירשם כמה שיותר מהר בגדול. בתחרות הקודמת ב24 שעות נרשמו 150 מתחרים. בתחרות הזאת מספר המתחרים יהיה מוגבל לסביבות ה50 ככל הנראה (כתלות בכמה מתחרים בעלי צרכים מיוחדים יהיו בסוף) אז אני מאמין שההרשמה תיסגר דיי מהר.
גם אני מגדיר אותך ככה:245:אני מגדיר את עצמי כבעל צרכים מיוחדים איך אני נרשם?