עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היי שמבין בפיענוח של בדיקות דם למי שמשתמש בסטרואידים
כי לפי רופא רגיל שרואה בדיקותדם של מישהו שמשתמש בעיניו האדם כבר כמעט מת מרוב ערכים גבוהים
סה"כ נשמע מאוד בריא.את האמת זה יותר כיף לגלות לבד תופעות לוואי וללמוד לנתח את הבדיקות דם שלך לפי מה שאתה משתמש
בלי לצאת עליך או משהו אבל לי זה נשמע שאתה פשוט מפחד לקחת ולפגוע בעצמך, בסופו של יום אתה כן תפגע בעצמך, בצורה כלשהיא עם או בלי רופא כי ככה זה.
אם אתה חושב על לקחת חומרים
פשוט אל תיקח.
אתה לא נגעת בובי, אז למה אתה רושם?סה"כ נשמע מאוד בריא.
כי זו זכותי המלאה, ואני רוצה, לכן אממש את הזכויות שלי.אתה לא נגעת בובי, אז למה אתה רושם?
אני יודע שזה יישמע לך מוזר בפעם הראשונה שתקרא את זה אבל לקחת חומרים זה יותר חובות מאשר זכויות, אם אתה natty והכל עובד כמו שצריך אז תוותר על הבוסט לאגו ותישאר טבעיכי זו זכותי המלאה, ואני רוצה, לכן אממש את הזכויות שלי.
מחזקאני יודע שזה יישמע לך מוזר בפעם הראשונה שתקרא את זה אבל לקחת חומרים זה יותר חובות מאשר זכויות, אם אתה natty והכל עובד כמו שצריך אז תוותר על הבוסט לאגו ותישאר טבעי
אין בעיה, תרשום מה שבא לך אבל זה קצת מפגר לרשום משהו שאין לך מושג מה זה, או מה מרגישים וכו'.. אין לך שמץ לגבי הדברים האלה ועוד אני בכלל גם לא מספיק מבין ביחס לכמה חבר'ה כאןכי זו זכותי המלאה, ואני רוצה, לכן אממש את הזכויות שלי.
התכוונתי שזכותי המלאה להגיב.אני יודע שזה יישמע לך מוזר בפעם הראשונה שתקרא את זה אבל לקחת חומרים זה יותר חובות מאשר זכויות, אם אתה natty והכל עובד כמו שצריך אז תוותר על הבוסט לאגו ותישאר טבעי
המשפט הזה עבד בתיכון ? או שאכלת סטירה על זה ?כי זו זכותי המלאה, ואני רוצה, לכן אממש את הזכויות שלי.
היי שמבין בפיענוח של בדיקות דם למי שמשתמש בסטרואידים
כי לפי רופא רגיל שרואה בדיקותדם של מישהו שמשתמש בעיניו האדם כבר כמעט מת מרוב ערכים גבוהים
בריון שכמוך.המשפט הזה עבד בתיכון ? או שאכלת סטירה על זה ?
אני יודע שזה יישמע לך מוזר בפעם הראשונה שתקרא את זה אבל לקחת חומרים זה יותר חובות מאשר זכויות, אם אתה natty והכל עובד כמו שצריך אז תוותר על הבוסט לאגו ותישאר טבעי
אתה מוציא דברים מהקשרםבחירה
יש כאן בפורום שאוהבים להגיב בתת אשכולים של סטרואידים כאילו הם יודעים מה ההרגשה וכל ההתעסקות..אתה מוציא דברים מהקשרם
הבחור לא לקח חומרים והוא חשוב שזה און סיינשאן אנד רמבוס
לקחת חומרים זה אחריות והרבה התעסקות מסביב, אם הוא לא נגע שלא ייגע גם, למה לעשות דרמה ולהפוך פיל לעכבר אח
יש כאן בפורום שאוהבים להגיב בתת אשכולים של סטרואידים כאילו הם יודעים מה ההרגשה וכל ההתעסקות..
הכל טוב ויפה שזה פורום ציבורי וכל אחד יכול לכתוב מה שבא לו אבל אני קצת לא מבין את הקטע להגיב על נושאים כאן שהם לא קשורים אליהם..
אף אחד לא מתנהג ככה, פשוט מה הקטע שאנשים שבחיים לא נגעו בדברים כאלה באים לכאן כל הזמן ורושמים את אותם דברים?מה לעשות שאתם מתנהגים כאילו מישהו הצמיד לכם אקדח לראש .