הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רופא ספורט

אין כזה מקצוע אז אין סיכוי שמישהו יכיר.
מה אתה מחפש?
אורטופד מומחה? מומחה כתף? מומחה ברך? כירורגי? אולי פיזיותרפיסט בכלל?

• פותח/ת השרשור
היי שמבין בפיענוח של בדיקות דם למי שמשתמש בסטרואידים
כי לפי רופא רגיל שרואה בדיקותדם של מישהו שמשתמש בעיניו האדם כבר כמעט מת מרוב ערכים גבוהים

כי לפי רופא רגיל שרואה בדיקותדם של מישהו שמשתמש בעיניו האדם כבר כמעט מת מרוב ערכים גבוהים

את האמת זה יותר כיף לגלות לבד תופעות לוואי וללמוד לנתח את הבדיקות דם שלך לפי מה שאתה משתמש

בלי לצאת עליך או משהו אבל לי זה נשמע שאתה פשוט מפחד לקחת ולפגוע בעצמך, בסופו של יום אתה כן תפגע בעצמך, בצורה כלשהיא עם או בלי רופא כי ככה זה.

אם אתה חושב על לקחת חומרים
פשוט אל תיקח.

נערך לאחרונה:
את האמת זה יותר כיף לגלות לבד תופעות לוואי וללמוד לנתח את הבדיקות דם שלך לפי מה שאתה משתמש

בלי לצאת עליך או משהו אבל לי זה נשמע שאתה פשוט מפחד לקחת ולפגוע בעצמך, בסופו של יום אתה כן תפגע בעצמך, בצורה כלשהיא עם או בלי רופא כי ככה זה.

אם אתה חושב על לקחת חומרים
פשוט אל תיקח.
סה"כ נשמע מאוד בריא.

כי זו זכותי המלאה, ואני רוצה, לכן אממש את הזכויות שלי.
אני יודע שזה יישמע לך מוזר בפעם הראשונה שתקרא את זה אבל לקחת חומרים זה יותר חובות מאשר זכויות, אם אתה natty והכל עובד כמו שצריך אז תוותר על הבוסט לאגו ותישאר טבעי

כי זו זכותי המלאה, ואני רוצה, לכן אממש את הזכויות שלי.
אין בעיה, תרשום מה שבא לך אבל זה קצת מפגר לרשום משהו שאין לך מושג מה זה, או מה מרגישים וכו'.. אין לך שמץ לגבי הדברים האלה ועוד אני בכלל גם לא מספיק מבין ביחס לכמה חבר'ה כאן

אני יודע שזה יישמע לך מוזר בפעם הראשונה שתקרא את זה אבל לקחת חומרים זה יותר חובות מאשר זכויות, אם אתה natty והכל עובד כמו שצריך אז תוותר על הבוסט לאגו ותישאר טבעי
התכוונתי שזכותי המלאה להגיב.
ובכלל לא מוזר, אולי זה לא פעם ראשונה, לא זוכר.

זה לא נכון, פשוט לא מומלץ לספר לרופא משפחה שאתה על חומרים, אלא אם כן זה אוף דא רקורד.

תעלה את הבדיקות דם וננסה לעזור לך.

איך אני אוהב את האובר דרמטיות בפורום הזה ,ליהיות health conscious זה דבר אחד אבל לדבר כמו איזה קדוש מעונה זה פשוט עלוב ,אתה ממש לא היחידי שחוטא בזה ,חצי פורום פה מינימום אנטיגונה ,קבלו סוד קטן ,אף אחד לא מכריח אתכם לקחת חומרים ,זה לא גזירת גורל אלה בחירה שלכם .

אתה מוציא דברים מהקשרם
הבחור לא לקח חומרים והוא חשוב שזה און סיינשאן אנד רמבוס
לקחת חומרים זה אחריות והרבה התעסקות מסביב, אם הוא לא נגע שלא ייגע גם, למה לעשות דרמה ולהפוך פיל לעכבר אח

אתה מוציא דברים מהקשרם
הבחור לא לקח חומרים והוא חשוב שזה און סיינשאן אנד רמבוס
לקחת חומרים זה אחריות והרבה התעסקות מסביב, אם הוא לא נגע שלא ייגע גם, למה לעשות דרמה ולהפוך פיל לעכבר אח
יש כאן בפורום שאוהבים להגיב בתת אשכולים של סטרואידים כאילו הם יודעים מה ההרגשה וכל ההתעסקות..
הכל טוב ויפה שזה פורום ציבורי וכל אחד יכול לכתוב מה שבא לו אבל אני קצת לא מבין את הקטע להגיב על נושאים כאן שהם לא קשורים אליהם..

יש כאן בפורום שאוהבים להגיב בתת אשכולים של סטרואידים כאילו הם יודעים מה ההרגשה וכל ההתעסקות..
הכל טוב ויפה שזה פורום ציבורי וכל אחד יכול לכתוב מה שבא לו אבל אני קצת לא מבין את הקטע להגיב על נושאים כאן שהם לא קשורים אליהם..

מה לעשות שאתם מתנהגים כאילו מישהו הצמיד לכם אקדח לראש .

מה לעשות שאתם מתנהגים כאילו מישהו הצמיד לכם אקדח לראש .
אף אחד לא מתנהג ככה, פשוט מה הקטע שאנשים שבחיים לא נגעו בדברים כאלה באים לכאן כל הזמן ורושמים את אותם דברים?
קצת טיפשי בעיניי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית