הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוות דעת על תכנית AB

Ybs2005

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
אימון A:
לחיצת חזה כנגד מוט 6-8×4
לחיצת חזה בשיפוע עליון כנגד משקולות 8-10×4
פרפר 10-12×3
לחיצת כתפיים 6-8×4
הרחקה לצדדים 8-10×3
פשיטת מרפקים כנגד פולי עליון 10-12×4

אימון B:
משיכת פולי עליון 6-8×4
חתירה 6-8×4
פול אובר 10-12×3
סקוואט 6-8×4
כפיפת ברך 10-12×4
כפיפת מרפקים כנגד מוט 10-12×3
כפיפת מרפקים כנגד דאמבלים 10-12×3
כפיפות בטן 15×3

אי אפשר כל כך לתת סתם חוות דעת על מה שכתבת כי לא נתת מספיק פרטים, וגם עם הפרטים שתתן ספק שעדיין העצות יהיו שוות משהו בלי להכיר אותך ממבט של מאמן.
בשורה התחתונה אם משהו עובד לך תמשיך איתו כל עוד הוא עובד, וכשהוא יפסיק לעבוד תפסיק איתו. אתה רואה עם זה תוצאות? תמשיך. לא רואה? תחליף.

• פותח/ת השרשור
איזה פרטים אני צריך לתת?
ואני לא התחלתי עם התוכנית הזאת עדיין בגלל זה אני רוצה לראות אם היא טובה עד עכשיו היתאמנתי עם fbw ועכשיו אני רוצה לעבור אליה

• פותח/ת השרשור
ראית איתה תוצאות? למה אתה רוצה לשנות?
כן ראיתי אבל עכשיו אני מרגיש כבר שאני לא מתקדם אני רוצה להיתאמן יותר חזק ויותר ימים אני הייתי 4 חודש על תכנית fbw ועכשיו אני מרגיש מוכן לעבור ל ab , אתה יכול להביא לי חוות דעת על התכנית?

עכשיו אני מרגיש כבר שאני לא מתקדם
איך אתה מרגיש את זה, במה זה בא לידי ביטוי? איך אתה עוקב אחרי ההתקדמות?
אני רוצה להיתאמן יותר חזק ויותר ימים
שים לב שזה לא אותו דבר. אתה יכול להתאמן יותר ימים, זה לא יזיק לך, אבל זה כנראה גם לא יועיל לך.
אני הייתי 4 חודש על תכנית fbw ועכשיו אני מרגיש מוכן לעבור ל ab
אין איזה רגע שבו אתה "מוכן" לAB. אתה יכול גם להתחיל להתאמן מABCDEF מהשבוע הראשון שלך במכון, זה לא באמת משנה.
אתה יכול להביא לי חוות דעת על התכנית?
לא, כי אין לי שום דבר שאני יכול לתת לו חוות דעת עליו, כמו שאמרתי אין פרטים.

בכל מקרה, אם אתה רוצה להתאמן יותר ימים פשוט תחשב כמה סטים אתה מבצע בשבוע לכל שריר (נניח לקוואדס אתה עושה 3 פעמים בשבוע 3 סטים של סקוואט ו2 סטים של פשיטת ברכיים אז זה יוצא 15 בשבוע) ותחלק את זה איך שאתה רוצה בימים שקבעת (נניח 2 פעמים בשבוע 5 סקוואט ופעם בשבוע 5 פשיטת ברכיים).
בתור המלצה כללית כשאתה מתכנן תוכנית להיפרטרופיה תרצה לבצע בשבוע 10-20 סטים שבועיים לכל שריר, אבל אם ראית תוצאות טובות עם פחות או יותר אתה יכול להישאר ככה. אבל מראש זה ההמלצות.
מספר חזרות לכל סט 5-20.

• פותח/ת השרשור
איך אתה מרגיש את זה, במה זה בא לידי ביטוי? איך אתה עוקב אחרי ההתקדמות?

שים לב שזה לא אותו דבר. אתה יכול להתאמן יותר ימים, זה לא יזיק לך, אבל זה כנראה גם לא יועיל לך.

אוקיי תודה

אין איזה רגע שבו אתה "מוכן" לAB. אתה יכול גם להתחיל להתאמן מABCDEF מהשבוע הראשון שלך במכון, זה לא באמת משנה.

לא, כי אין לי שום דבר שאני יכול לתת לו חוות דעת עליו, כמו שאמרתי אין פרטים.

בכל מקרה, אם אתה רוצה להתאמן יותר ימים פשוט תחשב כמה סטים אתה מבצע בשבוע לכל שריר (נניח לקוואדס אתה עושה 3 פעמים בשבוע 3 סטים של סקוואט ו2 סטים של פשיטת ברכיים אז זה יוצא 15 בשבוע) ותחלק את זה איך שאתה רוצה בימים שקבעת (נניח 2 פעמים בשבוע 5 סקוואט ופעם בשבוע 5 פשיטת ברכיים).
בתור המלצה כללית כשאתה מתכנן תוכנית להיפרטרופיה תרצה לבצע בשבוע 10-20 סטים שבועיים לכל שריר, אבל אם ראית תוצאות טובות עם פחות או יותר אתה יכול להישאר ככה. אבל מראש זה ההמלצות.
מספר חזרות לכל סט 5-20.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית