עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז מה האינטרס שלהם לרשום פחות על החבילה?כל סקופ שלהם זה 30 גרם מה שהופך את הערכים הרשומים באריזה ל20% יותר->23 גרם חלבון בסקופ
אני באמת לא יודע למה הם משווקים את כל המנות שלהם כ25 גרםאז מה האינטרס שלהם לרשום פחות על החבילה?
האמת שזה די קריטי.אני באמת לא יודע למה הם משווקים את כל המנות שלהם כ25 גרם
אבל זה לא כזה קריטי
כל כך קריטי לך 4 גרם חלבון?האמת שזה די קריטי.
אם לא הייתי שואל פה לא הייתי יודע.. לך תדע איך זה היה משפיע עליי כלקוח שלהם.
כן, כי בקצה זה פר סקופ וב2 סקופים זה כבר 8 גרם.כל כך קריטי לך 4 גרם חלבון?
שמע זה כל כך זניח, גם 8 גרם לפה או לשם לא יתנו באמת הבדלכן, כי בקצה זה פר סקופ וב2 סקופים זה כבר 8 גרם.
ובלי קשר ככל שבכל סקופ יש פחות גרם חלבון זה הופך את האבקה לפחות כדאית לעומת ההנחות שיש בiherb על מותגים אחרים..
אתה לא חושב שזה פוגם בכדאיות של חברה כזאת או אחרת?שמע זה כל כך זניח, גם 8 גרם לפה או לשם לא יתנו באמת הבדל
אם הייתי בוחר לקנות את האבקה הזאת כי יש בה 4 גרם יותר חלבון בסקופ מאשר בסקופ של חברה אחרת? לא. הייתי קונה לפי מחיר+טעם+מרקם.אתה לא חושב שזה פוגם בכדאיות של חברה כזאת או אחרת?
בגלל מספר מנות פר קילוגרםאז מה האינטרס שלהם לרשום פחות על החבילה?
את האמת שבמייפרוטאין לרוב יש יותר חלבון מחברות אחרות, הם פשוט אומרים שבסקופ שלהם יש פחות גרם, אבל פר 100 גרם הם לרוב די מוביליםכן, כי בקצה זה פר סקופ וב2 סקופים זה כבר 8 גרם.
ובלי קשר ככל שבכל סקופ יש פחות גרם חלבון זה הופך את האבקה לפחות כדאית לעומת ההנחות שיש בiherb על מותגים אחרים..