הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חלבון פר סקופ במייפרוטאין

• פותח/ת השרשור lolmit
  • פורסם בתאריך

lolmit

משתמש פעיל
354
19
נק' מוניטין:
109
354
19
אהל'ן חבר'ה,
ראיתי שעכשיו בכל סקופ יש 19 גרם חלבון לעומת העבר אני זוכר שהיה 21/22 גרם חלבון פר סקופ.
זה בטעמים ספציפיים ירדה כמות החלבון או שזה משהו גורף לכל הטעמים שלהם?

• פותח/ת השרשור
אני באמת לא יודע למה הם משווקים את כל המנות שלהם כ25 גרם

אבל זה לא כזה קריטי
האמת שזה די קריטי.
אם לא הייתי שואל פה לא הייתי יודע.. לך תדע איך זה היה משפיע עליי כלקוח שלהם.

• פותח/ת השרשור
כל כך קריטי לך 4 גרם חלבון?
כן, כי בקצה זה פר סקופ וב2 סקופים זה כבר 8 גרם.
ובלי קשר ככל שבכל סקופ יש פחות גרם חלבון זה הופך את האבקה לפחות כדאית לעומת ההנחות שיש בiherb על מותגים אחרים..

ובלי קשר ככל שבכל סקופ יש פחות גרם חלבון זה הופך את האבקה לפחות כדאית לעומת ההנחות שיש בiherb על מותגים אחרים..
שמע זה כל כך זניח, גם 8 גרם לפה או לשם לא יתנו באמת הבדל

אתה לא חושב שזה פוגם בכדאיות של חברה כזאת או אחרת?
אם הייתי בוחר לקנות את האבקה הזאת כי יש בה 4 גרם יותר חלבון בסקופ מאשר בסקופ של חברה אחרת? לא. הייתי קונה לפי מחיר+טעם+מרקם.

אז מה האינטרס שלהם לרשום פחות על החבילה?
בגלל מספר מנות פר קילוגרם
אם הם רושמים שמנה זה 25 גרם, אז הם יכולים לטעון שנניח בקילוגרם אבקה יש 40 מנות(1000/25), ולפיכך ב2 קילוגרם יהיו 40 וב5 קילוגרם יהיו 200 מנות.
לעומת זאת, אם הם היו אומרים מלכחתחילה שבסקופ יש 33 גרם אז הם היו צריכים להגיד שבקילוגרם אבקה יש כ 30.3 מנות, וב5 קילוגרם יש ~153.5 מנות
בתור צרכן כנראה שאעדיף בX שקלים חבילה גדולה עם 200 מנות לעומת 153.5, אז כנראה הם עושים את זה רק בשביל שיוכלו להגיד "יש כאן 200 מנות"
זה הכל תכלס, בתור אחד שמשתמש כמה שנים באבקות שלהם אם אתה ממש משטיח את הסקופ ולוקח סקופ שטוח אז זה באמת 25 גרם
את האמת שבמייפרוטאין לרוב יש יותר חלבון מחברות אחרות, הם פשוט אומרים שבסקופ שלהם יש פחות גרם, אבל פר 100 גרם הם לרוב די מובילים
בגלל זה כשאני משווה אני אוהב להשוות 100 גרם ולא סקופ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית