עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה זה להתקדם מבחינתך? להתחזק? להעלות מסת שריר?הכוונה להשתמש רק בזה במכון בכדי ללעלות מסה ולא בשום דבר אחר, כמה רחוק אפשר להתקדם?
למה להגביל את עצמך מראש רק לצורת עבודה אחת?
ולמה לפתוח את הנושא הזה בפורום PL/WL? בטעות או שיש סיבה?
לדעתי אפקטיבי ביותר:
מוט->דאמבלים-> מכונות
בהחלט.עכשיו אם מתכוונים להיפרטרופיה תהפוך בדיוק את הסדר ויצא לך מדויק
הכל טוב זה סתם עניין אותי אם אתה מתאמן עם דאמבלים בשביל כוח. לא משנה.אני חדש במחילה אם פתחתי במקום הלא נכון
השאלה לדעתי שאתה צריך לשאול את עצמך קודם כל זה מה דאמבלס לבדם כן יעניקו ששילוב לא יעניק. לדעתי אין יותר מידי חשיבות לבחירת התרגילים כשמדובר בהיפרטרופיה, אז כדאי לבחור לפי מה שאוהבים. אני לדוגמא אוהב מאוד לבצע תנועות עם מוט, אז כרגע כל התרגילים שלי הם עם מוט (בכל מקרה אני מתאמן לכוח אבל גם התרגילי עזר הם עם מוט). אם אתה רוצה לעשות כפיפת מרפקים, אתה יכול לעשות את זה עם מוט, עם דאמבל, עם כאבל או עם מכונה, וכנראה שלא תראה הבדל בינהם. אז אתה יכול לבחור איך לעשות את אותו תרגיל לפי מה שאתה אוהב.אני פשוט מנסה להבין מה כבלים, קאטבלס וברבלס יביאו לי שדאמבלס לבדם לא יעניקו.
גיוון, אני גם עובד הרבה עם מכונות אבל זה לא מצטלם יפה.הרבה מזל טוב על החתונה הקרבה. ומאוד מרשים הגוף שלך גבר.
אני שם לב שהרבה מהתמונות שלך אתה מתאמן רק עם דאמבלס, אז למה אתה ממלית לי דווקא על מכונות?
במכונות גם זה מאד תלוי במכונה. יש מכונות שהתנועה שלהם תרגיש לך חרא ומכונה שלכאורה אותה תנועה (נגיד 2 מכונות של כפיפת מרפקים) תרגיש פתאום מעולה וכו' אז זה גם מאד תלוי איזה מכונות זמינות לך במכון.גיוון, אני גם עובד הרבה עם מכונות אבל זה לא מצטלם יפה.
אין הבדל מהותי, כל עוד התנועה באותו מישור ולאותו שריר מטרה ויש אופציה להוסיף התנגדות תעשה מה שנוח לך.
במכונות גם זה מאד תלוי במכונה. יש מכונות שהתנועה שלהם תרגיש לך חרא ומכונה שלכאורה אותה תנועה (נגיד 2 מכונות של כפיפת מרפקים) תרגיש פתאום מעולה וכו' אז זה גם מאד תלוי איזה מכונות זמינות לך במכון.
שאני חושב על זה
נניח באמת תרגיל ליד קידמית.
רוב האנשים עושים בעמידה עם מוט רגיל/w (שלצערם לפעמיים גם יחטאו בצייטינג)
לעומת תרגיל יד קידמית במכונה(כסא רומי)
שבוא יש תמיכה ליד,וכמעט 0 סיכוי לצייטינג.
למה באמת במקרה הנ״ל,לא להשתמש רק במכונה?
ציני או באמת?כי צ׳יטינג זו אחלה דרך להעלות עומס במידת הצורך.
ואפשר להשתמש בצ׳יטינג בכל מכונה, גם בכיסא רומי.
כי אתה יכול להשתמש ככה ביותר משקל ו/או חזרות. ותכלס גם עם התנופה בסוף רוב העומס, כמעט כולו, יהיה על הבייספס.ציני או באמת?
למה להעלות עומס,ולהוריד מאיכות התרגיל?
במקום שהיד הקידמית תעבוד ״נטו״
כל הגוף עם התנופה והסווניג עובדים
רציני לגמרי.ציני או באמת?
למה להעלות עומס,ולהוריד מאיכות התרגיל?
במקום שהיד הקידמית תעבוד ״נטו״
כל הגוף עם התנופה והסווניג עובדים
קצת חולק.כי אתה יכול להשתמש ככה ביותר משקל ו/או חזרות. ותכלס גם עם התנופה בסוף רוב העומס, כמעט כולו, יהיה על הבייספס.
אבל אם קבעת לך משקל וחזרות שאתה עומד בהם.רציני לגמרי.
צ׳יטינג עושים אחרי שיש כשל טכני ולא מהחזרה הראשונה.