עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הקוד האישי הוא בנוסף לdream10? זה קוד ששמים רק בהרשמה או בקניה קבועה? אשמח לקבל1. תזמינו באפליקציה זה 30% הנחה
2. חכו למבצע של 40+ ההחה כבסיס
3. קוד כללי כמו dream10
4. קוד אישי שאשמח למסור אבל אתם יכולים לקחת מכל אחד בגדול
קוד אישי הוא רק בקנייה עם משתמש חדש ומקנה לך 15% הקוד שלי DANIEL-R1VQXהקוד האישי הוא בנוסף לdream10? זה קוד ששמים רק בהרשמה או בקניה קבועה? אשמח לקבל
😨 היום הזמנתי קריאטין לא היה לי מושג על הsimonיש גם simon שהוא מביא 25% רק על מוצרים שאין עליהם את ההנחת בסיס שזה הקריאטין והאבקות חלבון clear whey
לא ציינתי אבל זה לא בנוסף הסימון זה במקום ה10% של דרים10 אז זה משתלם רק אם אתה נגיד מזמין מלא קריאטין.😨 היום הזמנתי קריאטין לא היה לי מושג על הsimon
תודה נקווה שאני אזכור
קילו קריאטין לפני הנחות במייפרו 135 או משהו כזה, באיזה עולם יותר משתלם?קילו קריאטין באייהרב ב-157 ש''ח
יותר משתלם
ה50% לא נראה לי תקף לקריאטיןלא התכוונתי למבצע שיש עכשיו
בזמנו לא הייתה אופציה של קילו אלא רק 250 גרם
עכשיו זה כבר לא רלוונטי כי זה מגיע ל-55 שקל לקילו עם 50 אחוז הנחה , קופון וכל השאר
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––
עקרונית לא קונה מהאתר הזה הזה אלא אם כן יש מבצעים
אם אני עושה שני הזמנות נפרדות , הם מאחדים אותם במשלוח ? הכוונה אם המכס יקבל אותם בחיוב אחד ואז נוחת עליך ?
על פניו נראה שכןן .ה50% לא נראה לי תקף לקריאטין
לגבי השאלה שלך זה נטו תלוי באם המכס יתפוס, מניסיוני מייפרו שולחים בנפרד אבל אם זה נתפס זה חייב במכס כמובן