Myprotein הנחות

• פותח/ת השרשור Avanti
  • פורסם בתאריך
נראה שהורידו את המשלוח חינם
1708706576899.png

כן ממש מבאס. הברירות כרגע הן להזמין מעל 370 בשביל משולח חינם ולשלם מע"מ, או להזמין מתחת ל75$ ולשלם משלוח מבלי לשלם מע"מ. זה ממש מייקר את העסק אבל במוצרים מסויימים זה עדיין יותר זול מלקנות בארץ.

אל תזמינו מהם , לא שווה בכלל , תחרימו אותם . הם עשו משלוח באיזה 80 שקל לא משנה כמה ההזמנה, ואז התקפלו, ואז חזרו להיות יקרים שוב , הם מנצלים את את זה בתירוץ של המלחמה . להחרים

אל תזמינו מהם , לא שווה בכלל , תחרימו אותם . הם עשו משלוח באיזה 80 שקל לא משנה כמה ההזמנה, ואז התקפלו, ואז חזרו להיות יקרים שוב , הם מנצלים את את זה בתירוץ של המלחמה . להחרים

אני איתך, צריך להראות להם שלא שווה להם הדמי משלוח ושזה יוריד להם את המכירות מישראל משמעותית

מבצע 50% הנחה + 10% נוספים על חטיפים + 10% עם קוד קופון dream10.

אם קונים מתחת רף המכס, עלות של עוגיית חלבון וחטיפי חלבון בין 3.8-4.6 שקלים ליחידה (אחרי שקלול עלות משלוח עד הבית).

IMG_9015.jpeg

IMG_9016.jpeg

אני מאד אוהב את חטיפי החלבון Impact Protein Bar בטעם שוקולד מריר- מלח ים.
לטעמי, מצויינים.
ניסיתי גם את הפאדג׳ בראוני ואת חמאת הבוטנים.
הפאדג׳ בראוני מאד מזכירים mars bar למי שזו כוס התה שלו.
את החמאת בוטנים מצאתי להיות דוחה. זרקתי לפח.

הערכים התזונתיים של החטיפים האלה, הם גם פלוס בעיני - 20 גרם חלבון, 9 גרם שומן, 19 פחמימה אבל רק 3 מתוכם סוכר, 230 קקל ליחידה.

את העוגייה הרזה עוד לא יצא לי לטעום - זו הפעם הראשונה שאני מזמין אותן.

ניסיתי הכל, הדבר היחיד שטעים לי זה הוופל שלהם (בטעם וניל)
פותח איתו כל בוקר ביחד עם הקפה

קבצים מצורפים

• Screenshot_20240816_213257_Myprotein.jpg
    Screenshot_20240816_213257_Myprotein.jpg
    KB 142.9 · צפיות: 38
איך הטעם שלהם?
אני אוהב את כולם. הכי מוצלחים בעיני זה הCaramel Nut והCookies&Craem (הקרם עוגיות עשוי להיות מתוק מדי לחלק מהאנשים).
חוץ מזה גם החטיפי Layered Protein Bar שלהם מצוינים. אני אוהב את כולם חוץ מאת הMilk Tea (די מגעיל לדעתי) ו Strawberry עוד לא יצא לי לנסות. הMatcha טעימה אבל קצת טעם נרכש ו הVanila Birthday Cake חמוד אבל קצת מתוק מדי.
ובנוסף לזה יש גם את Crispy Layered Bar ששם כולם מצוינים, במיוחד Chocolate Caramel.
את החמאת בוטנים מצאתי להיות דוחה. זרקתי לפח.
בפעם הראשונה היה לי מוזר אבל אז התרגלתי ואפילו היה לי טעים מאוד והזמנתי אותם פעמיים או שלוש.
את העוגייה הרזה עוד לא יצא לי לטעום - זו הפעם הראשונה שאני מזמין אותן.
המוצר לא מוצלח לדעתי, שני הטעמים לא משהו. אבל תן עדכון כשתנסה, אולי היו שינויים או שזה יקלע לטעם שלך יותר משלי.

ועוד המלצה, הם הוציאו טעמים חדשים של צ'יפס Popped Protein Crisps. ברביקיו מצוין, שמנת בצל מצוין, חריף סביר, מלח וחומץ לא להתקרב.
וגם הם שיפרו משמעותית את הטעם של הסירופ ללא סוכר בטעם שוקולד.

יש 40% + 10% על מוצרי אימפקט + 5% בקנייה באפליקציה עם קופון APP5 (אפשר לקבל גם עוד 15 אחוז הנחה אם מקבלים הזמנה להצטרף ועושים הזמנה ראשונה), הצלחתי לעשות סטאק של כל אלו וקניתי 2.5 קילו של החלבון הרגיל ב194 שח, מחיר די טוב ביחס לעליית המחירים שלהם בשנים האחרונות
הורידו את המחירי שילוח קצת גם, 24 שח למשלוח עד 304 שח ואחרי משלוח חינם, כלומר יותר שווה לקנות עד רף המעמ ולא לשלם 52+ מעמ שעוברים את ה304

נערך לאחרונה:
המוצר לא מוצלח לדעתי, שני הטעמים לא משהו. אבל תן עדכון כשתנסה, אולי היו שינויים או שזה יקלע לטעם שלך יותר משלי.
ניסיתי את ה lean protein cookies, ואני מסכים איתך.
מוצר לא מוצלח, לטעמי.
לא טעים, מרקם מרציפני, לא אקנה שוב.

מוצר כן מוצלח שניסיתי לראשונה - אבקת הפנקייקים.
הזמנתי בטעמים מייפל וקינמון - שניהם אחלה.
מעל 30 גרם חלבון למנה (50 גרם אבקת פנקייק), על כ 190 קלוריות.
הפנקייק יוצא סביר פלוס. זה לא פנקייק דיינר על בסיס חלב וביצים מבושל בחמאה, המרקם קצת יותר צמיגי, אבל זה פנקייק שאפילו הבת זוג הסכימה שהוא ״טעים״.
הולך מצוין עם הסירופים ללא קלוריות - אני בדקתי את הטעמים מייפל ו-butterscotch, שגם הם סבירים פלוס.

לסיכום - בזמן חיטוב, כשמחד גיסא המטרות הן שובע, ועמידה ביעדי הרף הקלורי היומי וחלוקת המאקרו, ומאידך גיסא רצון לאכול קצת מתוקים, הפנקייקים האלה הם מבחינתי מוצר מנצח.

ניסיתי הכל, הדבר היחיד שטעים לי זה הוופל שלהם (בטעם וניל)
פותח איתו כל בוקר ביחד עם הקפה

ניסיתי גם את הוופלים האלה.
אין מה לומר, הם פשוט טעימים, בלי שום כוכביות.
לא מפתיע שהם המוצר הכי פופולרי באתר, מבחינת דירוג משתמשים.
מבחינת ערכים תזונתיים, הם קצת יותר חטיף משהם חלבון (15 גרם חלבון על 190 קלוריות), אבל בהחלט שווים בתקופות של מסה כשיש קצת יותר מקום למשחק עם קלוריות.

נערך לאחרונה:
יש 40% + 10% על מוצרי אימפקט + 5% בקנייה באפליקציה עם קופון APP5 (אפשר לקבל גם עוד 15 אחוז הנחה אם מקבלים הזמנה להצטרף ועושים הזמנה ראשונה), הצלחתי לעשות סטאק של כל אלו וקניתי 2.5 קילו של החלבון הרגיל ב194 שח, מחיר די טוב ביחס לעליית המחירים שלהם בשנים האחרונות
הורידו את המחירי שילוח קצת גם, 24 שח למשלוח עד 304 שח ואחרי משלוח חינם, כלומר יותר שווה לקנות עד רף המעמ ולא לשלם 52+ מעמ שעוברים את ה304
לצערי הם משחקים משחקים מטומטמים ורק מעלים את המחירים שלהם כל הזמן

אבקות אני לא קונה מהם בכלל, ובלי קשר למחיר.
אני פשוט לא אוהב אותן.

אבל בין מבחר חטיפי החלבון שלהם, יש כאלה שאני מאד אוהב.
במבצעי החמישים פלוס אחוז הנחה שהם מדי פעם מריצים, מחיר חטיף חלבון יוצא כ-4.8 שקלים.
זה בין שליש לחצי מחיר של מוצרים דומים בארץ.

*** עריכה/עדכון***
יש כרגע מבצע 50% הנחה +10% על מוצרי impact.
יחד עם הנחת שימוש האפליקציה וקוד הקופון הרגיל של Dream10, המחיר הסופי של חטיף חלבון , אחרי שקלול 24 שח דמי משלוח, יוצא כ-4.6 שח.
מצ״ב צילום מסך - חבילה של חטיפי חלבון מכילה 12 חטיפים.

IMG_9070.jpeg

נערך לאחרונה:
מה שמצחיק, אם אני משווה את זה לאבקת חלבון איזו, כשהיה עליה 55 אחוז הנחה היא עלתה פחות.

עדכון מחיר, אבקת חלבון איזו, עם כל ההנחות ודרך האפליקציה-
267 שקל ל2.5 קילו, עוד 24 שקל משלוח.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית