עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מצויין, לא שמתי לב עד שאמרת.55% הנחה.
לא נראה לי תמצא חברת אבקות חלבון שלא העלתה מחירים בשנים האחרונות, ההבדל מחיר האבסלוטי בשקלים של העלייה של האבקות זה עוד כלום ביחס לעליות בשאר האוכל והשכירות והמוצרים בארץ אז זה לגמרי הרע במיעוטולצערי הם משחקים משחקים מטומטמים ורק מעלים את המחירים שלהם כל הזמן
אז מוותרים?לא נראה לי תמצא חברת אבקות חלבון שלא העלתה מחירים בשנים האחרונות, ההבדל מחיר האבסלוטי בשקלים של העלייה של האבקות זה עוד כלום ביחס לעליות בשאר האוכל והשכירות והמוצרים בארץ אז זה לגמרי הרע במיעוטו
קונים את ההכי זול שיש במבצעים ומקווים לא להתרוששאז מוותרים?
אני פשוט מחכה שיהיה 55 אחוז הנחה, אז האבקה ל 2.5 קילו עולה פחות מ 75 דולר.קונים את ההכי זול שיש במבצעים ומקווים לא להתרושש
Wtf אחי מה זה הקוד הזה
קוד שהם נתנו.. תחושה שלי שיש להם באג שנותן כפל מבצעים עם ה50%. חבר שלי שאל אותם בצ'אט והם ענו שאין שום באג. עדיין מוזר, אבל אני הזמנתי, מקסימום יבטלו את ההזמנה.Wtf אחי מה זה הקוד הזה
כנל חשבתי שזה באג והם יבטלו ברגע התשלום או משהו, בנתיים מתחיל לצבור אופטימיותקוד שהם נתנו.. תחושה שלי שיש להם באג שנותן כפל מבצעים עם ה50%. חבר שלי שאל אותם בצ'אט והם ענו שאין שום באג. עדיין מוזר, אבל אני הזמנתי, מקסימום יבטלו את ההזמנה.
חחח כן, אמרתי לו לא לשאול שאלות. שיעשה הזמנה ומקסימום יבטלו.כנל חשבתי שזה באג והם יבטלו ברגע התשלום או משהו, בנתיים מתחיל לצבור אופטימיות
נב חבר שלך אהבל שיעלים עין
אכן, גם לי ביטלו. לא נורא, ניסינו 😁סידרו את זה.
אז הבאג היה חבילת חטיפים של 10-12 חטיפים ב16-22 שקל (תלוי סוג) יקר זה לא🤓כבר שנה שאני נקי מהם, נגמלתי מהזבל שלהם.
שירות על הפנים וסתם יקרים.