הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הפרש שעות בין הארוחות

• פותח/ת השרשור Ohad625
  • פורסם בתאריך

Ohad625

משתמש מתחיל
237
53
נק' מוניטין:
114
237
53
אם אני אוכל ב8 בבוקר לדוגמא יוגורט חלבון, ואז רק בשעה 14-15 אני אוכל צהריים עם עוד חלבון, ובין לבין אוכל רק פרי עלול להיות לזה השפעה שלילית מבחינת הסינתוז חלבון וכל זה? (אני חושב שזה הכל ְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְשטויות והעיקר להגיע לערכים בסוף יום אבל עדיין רוצה להיות בטוח)
אני בחיטוב פשוט ורוב היום עומד על 600-700 קלוריות כי אני משאיר לי קלוריות לערב (זה הזמן שאני הכי רעב)..

• פותח/ת השרשור
לא אידיאלי אבל באמת שלא קריטי.
יש הבדל אבל הוא כל כך זניח שכנראה לא תראה אותו

אני באמת משתדל שהכל יהיה ברמה הכי גבוהה שאני יכול שוקל ומודד כל גרם במיוחד בתקופת החיטוב, אם לדעתכם יהיה לי תועלת בלשנות את זה ולצמצם את ההפרש אני יעשה את זה. אם זה באמת זניח ברמה של ה"להקפיץ את האינסולין אחרי אימון" וזה לא משהו שישפיע ויזואלית ודברים כאלה אז אני אמשיך כרגיל..

אם אני אוכל ב8 בבוקר לדוגמא יוגורט חלבון, ואז רק בשעה 14-15 אני אוכל צהריים עם עוד חלבון, ובין לבין אוכל רק פרי עלול להיות לזה השפעה שלילית מבחינת הסינתוז חלבון וכל זה?
הכל טוב. תעשה מה שתוכל להתמיד בו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית