עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ממש ממליצה לא לוותר על פחמימה!!
גם בחיטוב 🙄תנצלי את זה שאת במאסה ותאכלי פחמימות, בחיטוב את עוד תגעגעי לזה
גם בחיטוב 🙄
לא כתבתי שאמרת שלא אוכלים בכלל פחמימה .אנא אל תסלפי את דבריי,
מומצע קלוריות של אישה בחיטוב זה 1200-1400 קלוריות, בהנחה שאוכלים מספיק חלבון ושומן אז לא נשאר הרבה מקום לפחמימה.
לא אמרתי שלא אוכלים בכלל פחמימה
לא כתבתי שאמרת שלא אוכלים בכלל פחמימה .
חיטוב לא חייב להיות דל בפחמימה כמו שאין סיבה לאכול יותר חלבון אם מקפידים על המינימום
שורה תחתונה הכוונה שלי הייתה שלא חייבים להתגעגע לפחמימה בחיטוב ואפשר לשלב כמות מספקת
מה זה "מאוד נמוכה"?יש רצוי ויש מצוי, בפועל איך שלא תסתכלי על זה, כמות פחמימה של אישה ממוצעת בחיטוב היא מאוד נמוכה.
כי זה טעים וממכר.אני לא מבין למה אנשים מפחדים מפחמימות?
@OA
פחד מחלבון. שמעתי שזה יגרום לי להיות מנופח כזה, אני רוצה שריר קטן וחזק לא נפוח וחלש עחי!כי זה טעים וממכר.
וברצינות? מסע הפחדה של שנים.
פעם זה היה פחד משומן, היום פחמימה, נראה מה יהיה הטירלול הבא.
אם כבר לחרוג במשהו אז בחלבון...פחד מחלבון. שמעתי שזה יגרום לי להיות מנופח כזה, אני רוצה שריר קטן וחזק לא נפוח וחלש עחי!
מה זה "מאוד נמוכה"?
100 ג' פחמימה זה נמוך? זה בסביבות ה30%-40% מהסך הקלורי של אישה בחיטוב.
לצורך העניין בדיאטת קיטו מדובר על עד 5% פחמימה מכל הסך הקלורי.
אבל רק מחזה עוף ולא מאפקת ניפוח. להתאמן רק סטריט, כי חדר כושר מנפח את השריר, וסטריט מחזק אותו.אם כבר לחרוג במשהו אז בחלבון
אבל רק מחזה עוף ולא מאפקת ניפוח. להתאמן רק סטריט, כי חדר כושר מנפח את השריר, וסטריט מחזק אותו.
אתה יודע שמטרת הפורום זה לדון ולא לקבוע עובדות כן? לא צריך לעורר אנטגוניזם מיותר.שוב, אני לא מתווכח כי יש פה מנהג לפתח דיון על כל משפט, שחררו כבר אנשים
בפועל איך שלא תסתכלי על זה, כמות פחמימה של אישה ממוצעת בחיטוב היא מאוד נמוכה.
נמוך זה עניין אינדיוידואלי, ישנן בנות שזה פשוט לא ישביע אותן ולא יעמדו בזה.