הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בולדנון

Tokowiw

משתמש קבוע
1,573
716
נק' מוניטין:
1,101
1,573
716
היי, הרבה זמן לא נגעתי בבולדנון ולמוסיף אותו עכשיו לסייקל...עכשיו מה עדיף לדעתכם בגלל האסטר המאוד ארוך שלו, לתת 3 זריקות בשבוע או 2? המינון שמשתמש בו זה 750-800 שבועי..בנוסף ל600 סוסטנון

היי, הרבה זמן לא נגעתי בבולדנון ולמוסיף אותו עכשיו לסייקל...עכשיו מה עדיף לדעתכם בגלל האסטר המאוד ארוך שלו, לתת 3 זריקות בשבוע או 2? המינון שמשתמש בו זה 750-800 שבועי..בנוסף ל600 סוסטנון

כמה זמן נשאר לך לסייקל?

בלאסט אנד קרוז, יש לי בלאסט עכשיו

שונא את החומר הזה כל כך ,כמובן אחרי דיבול שהוא החיה הכי מסריחה בטבע שתמיד תשאר לבד.
לשאלתך פשוט תתן פרונטלואוד 1600 מג זריקה ראשונה ,800 שניה ואז 400 כל זריקה .

שונא את החומר הזה כל כך ,כמובן אחרי דיבול שהוא החיה הכי מסריחה בטבע שתמיד תשאר לבד.

גם בולדנון אתה שונא?

גם בולדנון אתה שונא?

זה כמעט אותו חומר מבחינת הרכב כימי ,אבל בלי קשר כל אחד מגיב אחרת אני למשל יכול לעשות סייקל של סופר דרול ל8-10 שבועות בכיף בלי להרגיש כמו זומבי ,וויני לעומת זאת הורג אותי ,אותו כנ"ל על טרן החרדות שלי כמעט לא מושפעות לעומת סולד ששולח אותי לשיט טאון.
כמו שנאמר בסדרת המופת ארתור"בכל אתה פוגש חבר דומה לך וקצת אחר"

• פותח/ת השרשור
זה כמעט אותו חומר מבחינת הרכב כימי ,אבל בלי קשר כל אחד מגיב אחרת אני למשל יכול לעשות סייקל של סופר דרול ל8-10 שבועות בכיף בלי להרגיש כמו זומבי ,וויני לעומת זאת הורג אותי ,אותו כנ"ל על טרן החרדות שלי כמעט לא מושפעות לעומת סולד ששולח אותי לשיט טאון.
כמו שנאמר בסדרת המופת ארתור"בכל אתה פוגש חבר דומה לך וקצת אחר"
טרן לא משפיע עליך ובולד כן? מוזר ממש

למה כולם שונאים דיבול כל כך? חחחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית