הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אם אבצע אירובי כך, אשרוף 750 קלוריות?

MeatSlacking

מושעה
178
17
נק' מוניטין:
-8
178
17
השאלה אמנם נראית דפוקה אבל זה האירובי היחיד שאני מוכן לעשות, הוא נראה הכי קל ומאוד אפקטיבי

אני שוקל 90 קילו

אם אשים עליי ווסט ששוקל 60 קילו ואלך במשך 2 דקות, 15 פעמים(כל שעה שאני ער) סה"כ 30 דקות ביום, אשרוף 750 קלוריות?

מכיוון שהנוסחא למציאת כמה קלוריות שרפתי היא מרחק כפול משקל גוף, אז 150 קילו כפול 5 קילומטר זה 750 קלוריות

שוב, זה לא טרול, ויש ווסט שיכול לשאת עד 300lbs, זה ווסט שמרכיבים עליו פלטות

בוא נתחיל מלמה אתה רוצה לעשות אירובי?
ועוד עם וסט? נשמע כמו חוויה קשוחה למדי.

שנית, אי אפשר לחשב ככה קלוריות שתשרוף אבל בוא אגיד לך ב100% ש750 קל׳ זה לא יהיה.

• פותח/ת השרשור
בוא נתחיל מלמה אתה רוצה לעשות אירובי?
ועוד עם וסט? נשמע כמו חוויה קשוחה למדי.

שנית, אי אפשר לחשב ככה קלוריות שתשרוף אבל בוא אגיד לך ב100% ש750 קל׳ זה לא יהיה.
לא יודע, אני רוצה להוריד 4 קילו בחודש, חשבתי שצריך אירובי לזה, כי אני צריך לאכול מינימום 1800 קלוריות ביום בשביל הבריאות, אבל בשביל להיות בגירעון של 1000 אני צריך לאכול 1000 קלוריות ביום, כי הmaintance שלי הוא איזה 2000

אם אני רוצה לשרוף 750 קלוריות, כמה דקות אתה ממליץ ללכת במשקל גוף של 150?

• פותח/ת השרשור
45 דקות אירובי של הליכה מהירה, או ריצה קלה....
4 פעמים בשבוע.

אתה משלב אימוני התנגדות/כוח?
כן אני עושה פול באדי אבל זה לא קשור

אני לא רוצה ללכת ככה או לרוץ, אני רוצה לשים עליי ווסט כבד וללכת מעט, אבל עכשיו אומרים שהנוסחא של משקל כפול מרחק לא מדויקת אז לא יודע מה לעשות

לא יודע, אני רוצה להוריד 4 קילו בחודש, חשבתי שצריך אירובי לזה, כי אני צריך לאכול מינימום 1800 קלוריות ביום בשביל הבריאות, אבל בשביל להיות בגירעון של 1000 אני צריך לאכול 1000 קלוריות ביום, כי הmaintance שלי הוא איזה 2000

אם אני רוצה לשרוף 750 קלוריות, כמה דקות אתה ממליץ ללכת במשקל גוף של 150?

גש לאיש מקצוע או שתתחיל לחפור בנושאים מהפורטל פה בנושא חיטוב.

חסר לך המון ידע בנושא ואתה כנראה מזיק לעצמך יותר מאשר מועיל בנושא התזונה.

התשובה היא לא, מהסיבה הפשוטה שאותה נוסחה שמצאת עובדת לפי משקל גוף,
ואם תוסיף עליך 60 קילו אתה עדיין תשקול 90 קילו, מפני שה-60 הנוספים הם לא חלק ממסת הגוף, ככה שזאת טעות.
אגב, הנוסחה הזו מספקת הערכה שרירותית וגסה, ומה שכתבת זה לא בדיוק הנוסחה (גם באותה נוסחה יש כמה משתנים שלא נלקחים בחשבון).

לגבי הירידה במשקל -
בשביל לרדת במשקל אתה צריך להימצא בגירעון קלורי, שזה אומר להוציא יותר אנרגיה ממה שאתה צורך.
הוספת אירובי זה כלי מעולה שאתה לא חייב להשתמש בו. יש כל מיני דרכים ואפשרויות להגדיל את ההוצאה האנרגטית.

אם אתה עוקב אחר הצריכה הקלורית שלך (שגם זה לא חובה), תתחיל בלמצוא את מאזן התחזוקה שלך כדי שתהיה לך אינדיקציה מסוימת.
מה שחשוב בסופו של דבר הוא השקילות, תעקוב אחרי השקילות שלך ואם יש מגמת ירידה אז אתה בכיוון הנכון.

שגם זה לא חובה
היי, שאלה לגביי הסוגריים האלה. אני מכיר כמה אנשים שמנסים לרדת במשקל. הם מנסים לאכול הרבה ירקות וכדומה, ונמנעים ממאכלים עם הרבה קלוריות. הם עושים גם אירובי כמה שאפשר.
הם נתקעו די מהר במשקל, וכשהם שאלו את דעתי אמרתי להם שהם צריכים או לשקול את האוכל שלהם, או לאכול פחות או יותר אותו דבר כל יום. הם לא מוכנים לעשות את זה, שזה מובן, אבל אמרתי להם שבלי המאמץ הזה אני לא רואה עוד דרך שהם ירדו במשקל.
איך אפשר לעזור למישהו כזה להמשיך את הירידה שלו בלי לעקוב אחרי הצריכה הקלורית?

היי, שאלה לגביי הסוגריים האלה. אני מכיר כמה אנשים שמנסים לרדת במשקל. הם מנסים לאכול הרבה ירקות וכדומה, ונמנעים ממאכלים עם הרבה קלוריות. הם עושים גם אירובי כמה שאפשר.
הם נתקעו די מהר במשקל, וכשהם שאלו את דעתי אמרתי להם שהם צריכים או לשקול את האוכל שלהם, או לאכול פחות או יותר אותו דבר כל יום. הם לא מוכנים לעשות את זה, שזה מובן, אבל אמרתי להם שבלי המאמץ הזה אני לא רואה עוד דרך שהם ירדו במשקל.

אי אפשר.
גם הערכה גסה היא ״מעקב״ כלשהו.
אולי לא חובה לספור, אבל כמעט בלתי אפשרי בלי לייחס לזה כל חשיבות.

באיזו נקודה הם נמצאים מבחינת מסת שומן? כמה ק"ג ירדו עד עכשיו? האם יש להם קשיים בדיאטה? אם כן, מהם?
לגיטימי שעם הזמן יהיו קשיים בדיאטה, אי אפשר לרדת כמה שרוצים עם אותו תפריט.
ככל שיורדים יותר במשקל המשימה נעשית מאתגרת יותר, קצב חילוף החומרים יורד, הגוף דורש פחות אנרגיה וצריך להתאמץ קצת יותר.

לספור קלוריות זאת דרך שלא מתאימה לכולם, זה דורש זמן והרבה התעסקות, מאוד קל לטעות ולסטות,
ולרוב הספירה מספקת רק צד אחד במאזן (הכנסה) עבור "סופרי קלוריות מתחילים" נקרא להם ככה.
יש בזה יתרונות ויש חסרונות.
באופן כללי, צריך להתאים את הדיאטה לבן אדם ולא את הבן אדם לדיאטה, אחרת זה לא יעבוד.

אם ספירת קלוריות מקשה עליהם - בסדר גמור, עדיין צריך בקרה מסוימת ולשלוט במה שאתה מכניס לפה.
מה כן אפשר לעשות:
  • לאכול יותר מאכלים בעלי דחיסות קלורית נמוכה, יותר נפח, כמו ירקות וקטניות.
  • לשמור על רמות שובע כדי להתמודד טוב יותר עם רעב ואכילה רגשית.
  • לצרוך חלבון בכמות נאותה ולשלב יותר סיבים תזונתיים.
  • להימנע ממזון מעובד וסוכרים פשוטים, אין בזה כלום. להימנע, אבל לא לגמרי.
  • לישון טוב.
  • לאמץ שגרה בר-קיימא של אימוני התנגדות / אירובי, משהו שהם אוהבים.
  • לחכות 20 דקות לפני שמחליטים אם להוסיף עוד אוכל, זה בערך הזמן שלוקח עד שמרגישים שובע.
____

זה ממה שעולה לי כרגע,
תראה מה אפשר לשפר בתפריט שלהם ובאורח החיים שלהם.

באיזו נקודה הם נמצאים מבחינת מסת שומן? כמה ק"ג ירדו עד עכשיו? האם יש להם קשיים בדיאטה? אם כן, מהם?
לגיטימי שעם הזמן יהיו קשיים בדיאטה, אי אפשר לרדת כמה שרוצים עם אותו תפריט.
ככל שיורדים יותר במשקל המשימה נעשית מאתגרת יותר, קצב חילוף החומרים יורד, הגוף דורש פחות אנרגיה וצריך להתאמץ קצת יותר.

לספור קלוריות זאת דרך שלא מתאימה לכולם, זה דורש זמן והרבה התעסקות, מאוד קל לטעות ולסטות,
ולרוב הספירה מספקת רק צד אחד במאזן (הכנסה) עבור "סופרי קלוריות מתחילים" נקרא להם ככה.
יש בזה יתרונות ויש חסרונות.
באופן כללי, צריך להתאים את הדיאטה לבן אדם ולא את הבן אדם לדיאטה, אחרת זה לא יעבוד.

אם ספירת קלוריות מקשה עליהם - בסדר גמור, עדיין צריך בקרה מסוימת ולשלוט במה שאתה מכניס לפה.
מה כן אפשר לעשות:
  • לאכול יותר מאכלים בעלי דחיסות קלורית נמוכה, יותר נפח, כמו ירקות וקטניות.
  • לשמור על רמות שובע כדי להתמודד טוב יותר עם רעב ואכילה רגשית.
  • לצרוך חלבון בכמות נאותה ולשלב יותר סיבים תזונתיים.
  • להימנע ממזון מעובד וסוכרים פשוטים, אין בזה כלום. להימנע, אבל לא לגמרי.
  • לישון טוב.
  • לאמץ שגרה בר-קיימא של אימוני התנגדות / אירובי, משהו שהם אוהבים.
  • לחכות 20 דקות לפני שמחליטים אם להוסיף עוד אוכל, זה בערך הזמן שלוקח עד שמרגישים שובע.
____

זה ממה שעולה לי כרגע,
תראה מה אפשר לשפר בתפריט שלהם ובאורח החיים שלהם.
תודה על התשובה המפורטת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית