הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון רעלנים באבקת חלבון

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
protein-drinks1.jpg

חדשות לא משהו...

הכי הרבה שלקחתי זה היה בהתחלה עם האופטימום בננה כי זה היה ממש טעים. משהו כמו 4 מנות ביום. היה יום אחד כזה.

בכל מקרה, היום רעלנים יש כמעט בכל מזון. לכו תדעו מה מכניסים לנו לפירות וירקות, ויש את כל הטכניקות לעיקור שוורים או משהו כזה עם קרינה שלכו תדעו איך זה משפיע עליהם. העולם שלנו כבר לא סטרילי, בכל מקרה נמות, אז יאללה ביג דיל 😛
לא חושב שהכמויות באבקות מספיק גדולות כדי לגרום נזק

באופטימום הידרו ווי לא רשומים כל הנתונים למה? ומה הם אומרים? ודרך אגב ככל שהמספר נמוך יותר כך זה יותר טוב?

מישהו שכתב רעות על מי גבינה הידרו

ההידרו ווי הזה מצוי גם באופטימום גולד וקראתי שרשמו משהו על גלוטמין שלו שזה מסוכן לגוף ולא הבנתי בדיוק אני אשמח אם תגידו לי מה הולך שם בדיון הזה לעזזל??

http://anabolicminds.com/forum/supplements/111700-important-about-hydro.html

מבחינת חלבון?
חלב ובשר, 2 ליטר חלב ואיזה 150 גרם חזה עוף ותוסיף לזה את כל החלבון הלא מלא מכל מיני מאכלים שונים במהלך היום וזהו מבחינת חלבון

אתה יכול לרשום ערכים סופיים ? (קלוריות/חלבון/שומן/פחמימה)
תודה

אני לא יודע אם יש מישהו שצריך מעל 3 סקופים ביום (אלא אם הוא לא אוכל כמעט)

אתה יכול לרשום ערכים סופיים ? (קלוריות/חלבון/שומן/פחמימה)
תודה

אני לא יודע אם יש מישהו שצריך מעל 3 סקופים ביום (אלא אם הוא לא אוכל כמעט)

שמע אני בעייתי מאד באוכל, אני לא סובל טונה לא ביצים לא דגים.
בגלל זה התלות הגבוהה באבקות חלבון שכמו שרשמתי למעלה הרי בכל מקרה הייתי מבזבז תכסף על המאכלים הנ"ל אז אני צורך אותם מהאבקות.
כרגע עקב בעיות גב אני כמעט 3 שבועות לא מתאמן ולא אוכל סדיר ומנסה להיות על סוג של ניטרליי
עד שיעבור לי הכאבים ואני יחזור להתאמן.
מבחינת ערכים בזמן שהייתי מתאמן הייתי מכניס ביום בסביבות ה 250 גרם חלבון 450 גרם פחמימה ובסביבות ה 100 גרם שומן מנסה כמה שיותר איכותי ולא גאנק.
זהו כעקרון תפריט של 3500 פלוס מינוס לכאן ולכאן
שוקל 85 על 1.85 בערך גובה

• פותח/ת השרשור
אני בד"כ שותה 2 סקופים לאחר אימון ובימים ללא אימון לא שותה חלבון בכלל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית